Topptipset Tips Fredag 24/4

Publicerad på 23 Apr 2020 - 20:26

Tipsexperten

Tipsexperten

23 Apr 2020 - 20:26

Topptipset är öppet för spel fredag 24 april. Dock endast med matcher från vitryska Premier League. Även kallad Vysshaya League.

Här följer mina Topptiset tips inför fredag 24 april. Svenska Spel har puttat in 100 000 kr extra i potten så det kommer bli hyfsade pengar att spela om. Mest spelvärda spikarna är Slavia Mozyr och lite mer välkända BATE Borisov. En intressant skräll kan Belshina Bobruisk vara. De kommer dra på sig få streck borta mot Slutsk.

Spelstopp 16.59. Topptipset tips 24/4.

1. Wigwam Smolevichy - Dinamo Minsk - 2
Smolevichy har ännu inte tagit någon seger den här säsongen och är segerlösa efter fem omgångar. Spelmässigt har det inte sett bra ut och de har varit väldigt uddlösa framåt. Minsk har inte heller börjat säsongen bra men de är i grunden ett mycket bättre lag. Det lutar mest åt en bortaseger men då inget av lagen imponerat kan matchen sluta hur som helst.

2. Neman Grodno - BGU Minsk - 1
Ett mittenmöte mellan två relativt mediokra lag som inte har imponerat. Neman Grodno tog fyra av sex poäng när de här lagen möttes ifjol och jag håller hemmalaget som strået vassare. Det kan dock löna sig att gardera här med tanke på procenten.

3. Slavia Mozyr - FC Minsk – 1
Slavia Mozyr blandar och ger men på hemmaplan har de sju raka matcher utan förlust. Inklusive två segrar mot BATE Borisov. Minsk började säsongen väldigt bra men har tappat mer och mer. Den senaste insatsen var under all kritik och innebar tredje raka förlusten. Formkurvan pekar åt helt fel håll. Etta.

4. Gorodeya - Bate Borisov – 2
Hemmalaget Gorodeya är ett riktigt gnetargäng. Det vittnar inte minst tre raka 1-0-segrar om. De är inte lätta att besegra men här tror jag trots det mycket på bortalaget. Mesta mästarna BATE Borisov börjar nu få upp ångan rejält efter en tveksam inledning av säsongen. Dragun och Skavysh har kommit igång för bortalaget och spelmässigt ser BATE bättre och bättre ut. Stor skillnad i grunden och jag tror på en bortaseger.

5. Dinamo Brest - Shakhtior Soligorsk - X
Ett möte mellan två lag som har underpresterat så här långt. Båda lagen kommer från förluster men sett till spelarmaterial och grundkapacitet är regerande mästarna Dinamo Brest det bättre laget. Sett till hur ojämna båda lagen varit kan det dock vara värt en helgardering med tanke på hur mycket streckad ettan är. Soligorsk kan blixtra till.

6. FC Slutsk v Belshina Bobruisk - 2
Serieledarna Slutsk mot jumbon Belshina Bobruisk. Det är dock fortfarande tidigt på säsongen och jag tycker inte det skiljer så mycket mellan lagen. Slutsk saknar sin mittback Obrazov inför det här mötet. Ett tungt avbräck. Jag chansar och helgarderar i jakten på en skräll. Värde på tvåan.

7. Torpedo Zhodino - Rukh Brest – 1
Torpedo svarade för en imponerande försvarsinsats när de tog poäng borta mot BATE Borisov. Man är ett stabilt lag som är svåra att få hål på och de är inte lätta att besegra på hemmaplan. Rukh Brest har börjat säsongen bättre än väntat men det här är ingen enkel uppgift. Jag tror på en tajt match med fördel hemmalaget.

8. FC Isloch - Lokomotiv Vitebsk – 1
Här håller jag Isloch som det bättre laget och de svarade för en stark insats vid segern mot Slavia Mozyr. Nyförvärvet Yanush imponerade och gjorde sitt första mål för klubben. Vitebsk har börjat säsongen bra men har även haft lite tur. Senast gynnades man av att motståndarna Dinamo Brest fick två spelare utvisade. Men det var ändå starkt att besegra de regerande mästarna. I grunden är dock hemmalaget bättre.

Systemförslag Topptipset 24/4
1. Wigwam Smolevichy - Dinamo Minsk 1X2
2. Neman Grodno - BGU Minsk 1X2
3. Slavia Mozyr - FC Minsk 1
4. Gorodeya - Bate Borisov 2
5. Dinamo Brest - Shakhtior Soligorsk 1X2
6. FC Slutsk - Belshina Bobruisk 1X2
7. Torpedo Zhodino - Rukh Brest 1
8. FC Isloch - Lokomotiv Vitebsk 1X2

243 rader = 243 kronor. 

Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto