Topptipset Tips Fredag 25/9

Publicerad på 24 Sep 2020 - 19:11

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Sep 2020 - 19:11

Fredagens Topptips går i mångfaldens tecken med åtta matcher från åtta olika länder. Således gäller det att vara påläst i samtliga ligor och skulle kunskapen brista någonstans kommer här en grundlig analys med sikte på åtta rätt och en trevlig lönehelg!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 25/9


1. Huddersfield - Nottingham 2
Huddersfield och Nottingham är tillsammans med Wycombe de gäng som inlett The Championship klart sämst och här drabbar de två förstnämnda samman. Inte ett mål framåt men däremot fyra i brakan är facit för fredagens aktörer så här långt. Huddersfield har ett klart sämre lag på pappret och det ser ut att bli en lång säsong för The Terriers i de nedre regionerna. Nottingham har dock onekligen kapacitet för att lyfta och mycket bättre läge än så här får inte Forest. X2 är ett lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Lille - Nantes X
Lille har så här långt blivit hårt brandskattade under transferfönstret. Såväl Gabriel som Victor Osimhen har försvunnit och för att ersätta de tidigare nyckelspelarna har LOSC hämtat in Jonathan David från Gent samt lånat Sven Botman från Ajax. Två högkapabla tillskott på sikt, men framför allt David har haft problem med att hitta rätt i inledningen. Här målas värdarna upp som stora odds- och streckfavoriter när Nantes gästar och det känns inte helt rätt. Kanariefåglarna är inga duvungar direkt och kan mycket väl få med sig en eller flera poäng från det här mötet. Alla tecken där värdet till höger är smaskens!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt 1
Hertha Berlin bombade in fyra kassar på Werder Bremen i premiären och inledde därmed Bundesliga på ett formidabelt sätt. Córdoba, nyförvärvet från Köln, målade direkt och det är bara en tidsfråga innan colombianen är given startman istället för överskattade Piatek. Matheus Cunha är en annan spelare i huvudstadslaget som förtjänar ett omnämnande då han kan hitta på vad som helst i offensiv riktning. Lika spännande ser det inte ut hos Eintracht Frankfurt, men Adi Hütter är en mästare på att göra väldigt mycket med väldigt lite. Gästerna slog faktiskt värdarna här senast med 4-1 vilket gör gaffeln till ett kanonval!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Twente - Groningen X
Groningen stod för hela Eredivisies mest spännande nyförvärv när Arjen Robben valde att vända hemåt igen. Den skadeförföljde holländaren linkade dock av premiären mot PSV och det är inte troligt att han deltar när de grönvita nu ska ta sig an Twente på bortagräs. Gästerna ska dock inte låta sig nedslås av det faktumet och kan de bara komma upp i samma nivå här som i segern mot ADO Den Haag senast har de alla möjligheter att få med sig poäng. Twente håller inte samma nivå som för ett par år sedan och här ska alla tecken finnas med tidigt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Kortrijk - Royal Antwerp 2
Kortrijk har stått för en mer än godkänd inledning med deras mått mätt och parkerar in på en meriterande sjätteplats i Jupiler League. Det är dock en placering värdarna får svårt att hålla fast vid under säsongens gång och här väntar tufft motstånd i form av Royal Antwerp. Gästerna har haft något av en motsatt inledning jämfört med Kortrijk på sin säsong. Kunnandet finns dock för att ta sig uppåt i tabellen och när svenska folket ser ut att glömma bort tvåan något är vi framme med spikpistolen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Fatih Karagümrük - Istanbul Basaksehir 2
På tal om pistoler lämnas endast en patron i hylsan när vi nu beger oss till Süper Lig i Turkiet. Fatih Karagümrük, hemmahörandes i Istanbul, är trots egenskapen av nykomlingar obesegrade efter två omgångar. Fyra poäng av sex möjliga är starkt jobbat, men här kommer värdarna få bekänna färg. De regerande mästarna Istanbul Basaksehir kommer nämligen på besök och med två raka torsk är gästerna ute efter seger. Med lirare som Visca och Kahveci i laget ska Basaksehir hållas klart högst här och när värdet till höger ser ut att bli fint ljuder pistolen bara en gång.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Braga - Santa Clara 1
Braga lyckades med bedriften att slå sig in i topp-3 i Primeira Liga i fjol. Det hör inte till vanligheterna och beröm ska tillfalla Carlos Carvalhal och övriga för den insatsen. Till den här säsongen har dock Trincao försvunnit och det kan visa sig vara ett kännbart tapp för värdarna. Santa Clara gästar och de kommer segerrusiga efter en triumf hemma på Azorerna mot Maritimo. Normalt ska besökarna inte ha mycket att hämta här, men då ettan är uppe och nosar runt 70 procent är det inte fel att stoppa in ett lyxkryss om plånboken tillåter.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Bohemians - Derry City 1
Bohemians lär få svårt att nå ikapp Shamrock i toppen av den irländska högstaligan. Åtta poäng lyder glappet upp och tabelltvåan kommer istället få sikta in sig på att hålla jagande lag bakom sig i fortsättningen. Derry City lär troligtvis inte ha något med framskjutna tabellplaceringar att göra, men gästerna har positiva minnen från de senaste inbördes mötena med Bohemians. En seger och två oavgjorda vittnar om att besökarna har kapacitet för att stå upp bra här och då ska krysset sällskapa ettan omgående.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Istanbul Basaksehir
De regerande mästarna kan mycket bättre än vad de hittills visat. Fatih Karagümrük kommer styva i korken efter deras fina inledning men får här känna på mästarvrede till fint värde!


Varningens finger!


Nantes
Lille har trots fina offensiva förvärv problem med målskyttet. Nantes är ett homogent lag som aldrig viker ner sig och här är värdarna en favorit i fara. Allez Nantes!


144 rader
1. Huddersf. - Nottingham x2
2. Lille - Nantes 1x2
3. H.Berlin - E.Frankfurt 12
4. Twente - Groningen 1x2
5. Kortrijk - Royal Antwerp 2
6. Fatih Karag. - Basaksehir 2
7. Braga - Santa Clara 1x
8. Bohemians - Derry City 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto