Topptipset Tips Fredag 29/1

Publicerad på 29 Jan 2021 - 08:40

Tipsexperten

Tipsexperten

29 Jan 2021 - 08:40

Sa någon favoriter i fara? Det blir onekligen temat för fredagens Topptips där framför allt två högt betrodda hemmalag väntas få svårt att palla trycket. Mainz och Bordeaux blir kupongens dunder-drag medan The Cherries hämtar tre pinnar i Berkshire. Här följer analysen som tagit sikte på de stora slantarna denna kväll!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 29/1

1. Reading - Bournemouth 2
Ett sprakande möte lotsar oss in i jakten på åtta rätt när Reading och Bournemouth ska kriga om poäng som i slutändan kan bli värda ett kontrakt i Premier League. Lagen parkerar som tabellgrannar för tillfället och är i allra högsta grad inblandade i kampen om uppflyttning. The Royals i hemmatröjorna började säsongen fint men har en formkurva som sakta men säkert pekar nedåt. Inte minst på grund av att den ivorianske landslagsmannen Yakou Méïté saknats en längre tid nu. De tillresta “Körsbären” håller stundtals klassen som krävs för att spela i högstaligan och lirare som Cooke och Solanke håller hög klass. Senast lagen möttes vann de rödsvarta från sydkusten och det mesta talar för andra raka mot de blåvita. Spiktvåa.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Lyon - Bordeaux 2
Toppmöte även i Frankrike då tabelltrean Lyon välkomnar gäster från det stora vindistriktet Bordeaux. Besökarna är på uppåtgående i Ligue 1 och har tre raka vinster i ryggen inför denna batalj. En stor anledning till detta är tveklöst den sydkoreanske strikern Ui-jo Hwang som gjort fem mål på de sju senaste matcherna. Kim Källströms gamla klubb i hemmadressen ska knappast vara så stora favoriter som streckprocenten antyder och faktum är att Les Olympiens inte imponerade mot varken Rennes eller Metz. Gyllene läge att rensa bland kupongerna ute i landet - dra till med alla tecken och hoppas på bortaskrällen. Viva Les Girondins!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Torino - Fiorentina 1
Torino stod för en stor rockad när huvudtränaren Marco Giampaolo lämnade Turin-klubben till förmån för Davide Nicola. De vinröda har inte direkt rosat marknaden, och Belotti och company som håller näsorna precis ovanför bottenträsket fick med nöd och näppe med sig en pinne mot nykomlingarna Benevento senast. Fiorentina framkallar inte heller rysningar av välbehag med sitt spel då Prandellis manskap radat upp slätstrukna insatser den senaste tiden. Viola spås dock få öppningar mot ett hemmalag som vill framåt i behov av tre pinnar. Läge att kasta krysset överbord och jobba in den spelvärda “gubben”. Etta-tvåa med vänstern som utgång.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Valladolid - Huesca 2
Krampaktigt att vänta i vindistriktet i Kastilien när Valladolid, som ägs till 75 procent av brasse-Ronaldo, får besök av tabelljumbon Huesca som väntas få en kortvarig sejour i La Liga om inget smärre mirakel sker i närtid. Båda lagen har drabbats hårt av både skador och pandemi vilket innebär att vi kommer att få se två reservbetonade elvor mönstras. Hos hemmalaget saknas försvarsveteranen Raúl García och långtidsskadade Kiko som fortsatt hålls utanför spel. Gästerna tvingas klara sig utan coronasmittade duon Insúa och Juan Carlos medan strikern Ontiveros är avstängd. Jämn batalj att vänta där svenska folket gillar ettan. Läge att gå motsatt riktning och börja streckandet i öst.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Stuttgart - Mainz 2
På Mercedes-Benz Arena uppenbarar sig en minst sagt intressant fight mellan nykomlingarna Stuttgart, som kommer att klara sig kvar i Bundesliga med bravur, och nästjumbon Mainz som kommer från en riktig smällkaramell mot Emil Forsbergs Leipzig. Robin Quaison förblev mållös och byttes ut i skrällsegern hemma på Opel Arena. Ny chans väntar förhoppningsvis för svensken när fler poäng ska bärgas i jakten på att stanna kvar i det tyska finrummet. Värdarna har inte hållit den nivå som laget visade upp i början av säsongen och med tveksam formkurva får kapten Castro och hans kamrater se upp denna kväll. 05:orna står för ännu en skräll.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Colchester - Scunthorpe 2
Mot England igen där League Two bjuder på mötet mellan Colchester och Scunthorpe. Hemmahörande The U’s har gått segerlösa i den engelska tredjedivisionen sedan andra advent och ges en svår nöt att knäcka när ett gäng segervissa gäster från North Lincolnshire kommer på besök. Två raka segrar har det blivit för The Iron som har trumf på hand i form av Tottenham-produkten Ryan Loft som storspelat och på egen hand fixade en 2-0-viktoria mot Port Vale. Det luktar onekligen tredje raka för Neil Cox mannar på Colchester Community Stadium. Låt penseln börja högerifrån.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Real Zaragoza - Ponferradina 1
Tillbaka till paella-land där Segunda División ger oss ett möte som ska synas i sömmarna. Real Zaragoza går inte att känna igen jämfört med klubbens glansdagar i La Liga, hemmalaget kämpar för sin existens i andradivisionen. Det är främst spelet på resande fot som inte klaffat, men hemma på La Romareda har det sett desto bättre ut för Sergio och company, som hålls som knappa favoriter av oddsmarknaden i denna batalj. Óscar Sielva och hans “La Ponfe” strider om betydligt ädlare valörer och skulle kunna vara tokaktuella för spel i La Liga om det inte vore för det usla spelet på bortaplan. Förlusterna ute på turné har duggat tätt och när svenska folket tittar tabell framstår ettan som en briljant värdespik i jakten på de stora slantarna.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Vicenza - Venezia X
Avslutning i pizzans hemland där en jämn tillställning ska utkämpas mellan Vicenza och Venezia. Gästerna från adriatiska havets strandkant äntrar Romeo Venti i jakten på avancemang till högstaligan, precis som hemmalaget där hoppet också lever. Tre pinnar till något av lagen skulle innebära ett kliv närmare Serie A, men ett kryss vore inte heller helt tokigt med tanke på övriga konkurrenter kring playoff-platserna. Di Carlos hemmahörande “Biancorossi” har sämre form än kvällens antagonister och har inte vunnit på tre omgångar, medan tillresta “Leoni” med Forte i spetsen kommer från en skön vinst. Magkänslan skvallrar dock om delad pott när slutvisslan ljuder och streckandet kan gott börja i mitten med tvåan som sällskap om stålarna räcker till.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Bournemouth
Bjässen Dominic Solanke och hans “Körsbär” segrade med 4-2 senast Reading stod på andra sidan och med tanke på att The Royals har en negativ formkurva bör Bournemouth kunna upprepa bedriften igen. Fin bortaspik på Madejski Stadium!

Varningens finger!
Bordeaux
Fina Bordeaux, med sydkoreanske målsprutan Hwang i laget, slår ur underläge när tabelltrean Lyon står för värdskapet. Kim Källströms gamla gäng har dock inte alltid imponerat under säsongen och får se upp här. Det kan mycket väl skrälla på Groupama Stadium.

144 rader
1. Reading - Bournem. 2
2. Lyon - Bordeaux 1x2
3. Torino - Fiorentina 12
4. Valladolid - Huesca x2
5. Stuttgart - Mainz 1x2
6. Colchester - Scunth. x2
7. Zaragoza - Ponfer. 1
8. Vicenza - Venezia x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto