Topptipset Tips Fredag 29/11

Publicerad på 28 Nov 2019 - 21:28

Tipsexperten

Tipsexperten

28 Nov 2019 - 21:28

Fredagskupongen erbjuder allt som oftast en härlig mix från flera olika ligor och denna vecka är inget undantag. Spelvärde finns det gott om och fina skrällalternativ hittas på såväl Veltins Arena som Stade Vélodrome. Häng med i jakten på åtta rätt!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20.29


1. Swansea - Fulham 2
Kupongen inleder i södra Wales dit Fulham reser för att besöka Liberty Stadium. Att The Cottagers befinner sig i toppstriden kommer knappast som någon förvåning. Gästerna, som i fjol huserade i Premier League, lyckades behålla spelare som Tom Cairney samt Aleksandar Mitrović samtidigt som Anthony Knockaert och Ivan Cavaleiro värvades in. Skaplig offensiv kvalitet för en Championship-klubb. Swansea stod för en fenomenal inledning men har inte lyckats fullfölja detta och bara hämtat tre segrar på de senaste tolv ligamatcherna. Borja Bastóns säsongsinledning kan sammanfattas precis likadant och efter att ha öst in mål inledningsvis är 27-åringen i en djup målsvacka. X2 räcker långt.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.95 - 3.50 - 2.35
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!
Unibet/11/"> Unibet livestreamar matchen


2. Schalke 04 - Union Berlin X
Vi blickar vidare mot Tyskland och på Veltins Arena kommer formstarka nykomlingar på besök. Union Berlin har från ingenstans börjat leverera i högstadivisionen. Med fyra segrar på de senaste fem har gästerna klättrat upp till mittens rike och 2-0-viktorian mot ligaledarna Mönchengladbach senast imponerar. Schalke 04 har å andra sidan reagerat utmärkt på fjolårets misslyckande och befinner sig på en femteplats. Framförallt har Amine Harit imponerat och 22-åringen kommer att vara en viktig pjäs i David Wagners bygge framöver. Värdarna dras dock med en hel del skadebekymmer där bland andra viktiga duon Salif Sané samt Benjamin Stambouli nöter rehabträning. Spelvärdet österut ska prioriteras och för den modige kan en gravt överstreckade ettan undvikas helt.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.65 - 3.90 - 5.25
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!
LeoVegas/11/"> LeoVegas livestreamar matchen


3. Marseille - Brest 1
En lång resa stundar för Brest som tar sig till södra Frankrike för att gästa på Stade Vélodrome. André Villas-Boas börjar få ordning på sitt Marseille och med fyra segrar på de senaste fem har värdarna klättrat upp till en andraplats, bakom överlägsna PSG. Detta trots att kreatören Florian Thauvin har saknats under hela hösten. Brest har det desto tyngre och har endast fått med sig en poäng från de senaste tre. Gästernas solida försvarsspel kan dock ställa till det för Les Phocéens, som får på tok för högt förtroende från svenska folket. Vi helgarderar och håller tummarna för skrälltvåan!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.43 - 4.40 - 8.00
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!
Unibet/11/"> Unibet livestreamar matchen


4. Celta Vigo - Valladolid 1
Efter fem raka nederlag kunde Celta Vigo säkra tre oerhört viktiga poäng borta mot Villarreal senast. Framförallt lossnade det ordentligt för offensiven där inte minst stjärnan Iago Aspas hittade välbehövligt självförtroende. 32-åringen har inte varit i närheten av fjolårsformen och ska Célticos lyckas säkra kontraktet behövs fler prestationer likt denna från skyttekungen. Valladolid har presterat betydligt bättre än sin motståndare men tre nederlag på de senaste fyra ställer vissa frågetecken. På resande fot har Pucela inte alls nått upp till samma nivå som i hemmaborgen och här ska Celta Vigo ha goda möjligheter att säkra sin andra raka viktoria. Understiger ettan 55 procent står den sig utmärkt på egna ben.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.80 - 3.50 - 5.00
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!
LeoVegas/11/"> LeoVegas livestreamar matchen


5. Royal Antwerp - Mechelen 1
Belgien är nästa destination och på Bosuilstadion är ett spännande toppmöte att vänta. Royal Antwerp går in i denna batalj fulla av självförtroende efter fina resultat från såväl dubbelmötet mot trean Gent som viktorian hemma mot ligaledarna Club Brügge. Dieumerci Mbokani fortsätter att visa strålande form och 32-åringen ligger på en överlägsen skytteligaledning med 13 baljor. Att nykomlingarna Mechelen är med och utmanar i toppen är desto mer överraskande. Offensivt har De Kakkers imponerat och med Gustav Engvall tillbaka från sin skada har Wouter Vrancken gott om alternativ i anfallet. Gästernas fina säsongsinledning har dock resulterat i en galet skev procentfördelning och då är det bara att tacka och ta emot. Ettan spikas!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.54 - 4.40 - 5.75
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!
Unibet/11/"> Unibet livestreamar matchen


6. Santa Clara - Boavista X
Portugisiska ligan. Efter att ha gått obesegrade från de inledande nio omgångarna har Boavista åkt på två raka 1-0-nederlag. Sett till hur svaga gästerna är offensivt var det bara en tidsfråga även om den defensiva tryggheten har kvarstått. Även Santa Clara har haft stora problem med målskyttet och endast Setubal har producerat färre än Os Acoreanos sju baljor. Även formen har sviktat för värdarna, som inte har segrat på de senaste fyra. Det stinker en målsnål kamp och krysset är en rimlig utgång.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.15 - 3.00 - 3.65
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!
LeoVegas/11/"> LeoVegas livestreamar matchen


7. Cosenza - Spezia 1
Italien står näst på tur och på Stadio San Vito är det ett ångestladdat bottenmöte som gäller. Fjolårssexan Spezia har inte alls nått upp till samma nivå denna säsong och förlusten av David Okereke har satt sina spår. Den svaga inledningen har lett till att Vincenzo Italiano roterat kraftigt i startelvan och spelare som Soufiane Bidaoui samt Sveinn Aron Gudjohnsen har tagit tillvara på detta. Aquilotti har plockat elva poäng på de senaste sex och kommer allt närmare en placering över de negativa kvalplatserna. För Cosenzas del ser det klart bättre ut än inledningsvis och den före detta Monaco samt Newcastle-spelaren Emmanuel Riviére har haft en stor roll i detta. En oviss kamp men värdarna ska ses som knappa favoriter och vi utgår därifrån.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.55 - 2.85 - 3.15
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!
Unibet/11/"> Unibet livestreamar matchen


8. Numancia - Málaga 1
Vi återgår till Spanien men denna vändan riktar vi blickarna mot Segunda División som avrundar denna kupong. Numancias har gjort klara förbättringar från i fjol och ligger på en åttondeplats. Lagets framgångar har till stor del hämtats hemma på Nuevo Estadio Los Pajaritos där fem av lagets sex segrar har bärgats. Málaga tappade inför säsongen flera nyckelspelare och har som resultat haft det motigt inledningsvis. Gästerna befinner sig bland bottenträsket och det finns inte direkt någon indikation på en vändning. Strecka från vänster.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.35 - 3.10 - 3.15
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!
LeoVegas/11/"> LeoVegas livestreamar matchen


Kupongens kassaskåp!


Royal Antwerp
Royal Antwerp är i lysande form och har nyligen satt såväl Club Brügge som Gent på plats. Mechelen är inte på något sätt en enkel uppgift men sett till den skeva procentfördelningen är detta kupongens bästa spikalternativ!


Varningens finger!


Union Berlin
Vad är det för specialkost Union Berlin-gänget har fått i sig egentligen? En imponerande insats mot ligalederna Mönchengladbach ledde till gästernas fjärde seger på de senaste fem. Nykomlingarnas fina form har inte imponerat på svenska folket, som snarare går emot. Tvåan ska synas tidigt!


144 rader
1. Swansea - Fulham x2
2. Schalke - U. Berlin 1x2
3. Marseille - Brest 1x2
4. Celta Vigo - Valladolid 1
5. Antwerp - Mechelen 1
6. Santa Clara - Boavista 1x
7. Cosenza - Spezia 1x
8. Numancia - Malaga 1x

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto