Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Fredag 31/7

30 Juli 2020 - 21:37

Fredagens Topptips ser inte mycket ut för det spontana ögat, men det är sannerligen en spännande kupong, som löper över två dagar, att sätta tänderna i! Fransk cupfinal, Allsvenskan, OBOS-ligaen, Super League och en riktigt rafflande avslutning i Italien är vad som erbjuds och här följer analysen till fullträffen!


Spelstopp: 20:29

Topptipset Tips 31/7

1. PSG - Lyon X
Vi inleder på Stade de France där PSG förra helgen säkrade guldet i Franska Cupen mot St. Etienne. Mbappé åkte dock på en tung skada och utan honom är parisarna kraftigt försvagade i jakten på den inhemska trippeln. Lyon är det tuffaste motståndet som Paris kan ställas emot, och lita på att Aouar och gänget kommer att göra allt för att ta en viktoria här och på så sätt få en rejäl skjuts inför Champions League-returen mot Juventus. Ettan streckas till skyarna och här åker hela högersidan med direkt.


2. Djurgården - Häcken X
En oviss fajt stundar på Tele2 i huvudstaden. Häcken har imponerat enormt hemma på Bravida Arena, men utanför Göteborgs trakter har inte Getingarna kommit upp i någon vidare nivå så här långt. Djurgården har inte heller rosat marknaden, men derbysegern mot AIK senast är såklart en faktor som inte ska underskattas. Här är känslan att båda gängen vill rida vidare på inslagen väg och i en på förhand jämn kamp målas det fördelaktigt hela vägen i Stockholm.


3. Örebro - Falkenberg 1
Oturen fortsätter att grina Falkenberg i ansiktet. Senast hade Hasse Eklunds gäng ledningen mot Norrköping in på tilläggstid, men en straff grusade förhoppningarna om säsongens andra seger. Tungt såklart, men gästerna måste vända den trenden för att kunna stanna kvar i finrummet. En jobbig resa till Behrn Arenas konstgräs står näst på tur där Örebro väntar. Värdarna hade som väntat ingen chans mot Hammarby senast, men annars har närkingarna inlett serien på bästa sätt. Här ska ÖSK hållas som klara favoriter och 1X är ett starkt lås.


4. Jerv FK - Lilleström 2
Lilleström rasade ur finrummet i Norge inför denna säsong och än så länge ser det inte ut att bli något återtåg för Geir Bakkes gäng. Två raka torsk är inte heller särskilt imponerande, men här ska ändå LSK kunna studsa tillbaka. Jerv kommer till spel med två raka triumfer, men till den här kampen saknas Diego Campos, lagets bästa målskytt. Utan costaricanen är värdarna på sin höjd beskedliga och mot ett i grunden bättre, och dessutom uppretat, Lilleström kommer det bli tufft. Halvgarderingen till höger är att betrakta som heltäckt.


5. Thun - Basel 1
Thun gör en sval säsong i Schweiz och med två omgångar kvar är kontraktet i fara. Sion är laget som ska passeras ovanför återkvalsstrecket, och då de båda nämnda aktörerna står på samma poäng är det i första hand två segrar som värdarna ska lösa för att ha gjort sitt. God möjlighet till fullpoängare råder här när Basel kommer på besök. Gästerna är klara för Europaspel till hösten och då de inte heller kan nå Young Boys i toppen är motivationen helt borta för Behrang Safaris gamla gäng. Det barkar åt en motivationsetta på Stockhorn Arena.


6. Frosinone - Pisa 2
Så till Serie B där det är spänning i princip över hela tabellen! De båda 53-poängarna Frosinone och Pisa drabbar samman och då närmaste lag under playoff-strecket ligger på 52 pinnar är det inte svårt att förstå vad den här matchen betyder. Frosinones form är milt uttryckt frostig då endast en seger tagits sedan uppehållet. Pisa visar lite mer för stunden, men det är framför allt på den egna mattan som gästerna plockar sina poäng. Vinnaren är definitivt klara för playoff och då det är hårfina marginaler vid kryss är känslan att båda lagen vill gå för det. Gaffeln smakar därmed bäst!


7. Chievo - Pescara X
På Bentegodi råder lite blandade förutsättningar, men en grej som är säker är att krysset är fördelaktigt för båda kombattanterna. Chievo säkrar en plats i playoffet vid oavgjort och Pescara grejar också kontraktet. Gästerna får dock sätta förhoppningar till att Ascoli inte tar poäng samtidigt som Perugia inte heller får vinna. Något rörigt kan tyckas, men italienarna har givetvis stenkoll på detta. En avvaktande matchbild är att vänta under samtliga 90 minuter och spikpistolen är därmed framme i mitten!


8. Cosenza - Juve Stabia 1
Långt om länge har Cosenza vaknat till liv i bottenskiktet. Fyra raka triumfer innebär att värdarna kan undvika återkval om en femte kommer här, men det lär inte bli någon promenad i parken. Juve Stabia krigar nämligen för sitt liv och måste vinna denna kamp för att klara kontraktet via kvalspel. Gästerna är dock ett av de sämsta gängen på resande fot i hela serien och den här uppgiften ser ut att bli övermäktig. Cosenza löser åtminstone en poäng på San Vito!


Kupongens kassaskåp


Thun
Basel har ingenting att spela för och lär ha fullt fokus på kommande Europa League-äventyr. Thun har allt att spela för och kommer vara råtaggade på att fixa nytt kontrakt! Härlig motivationsetta.


Varningens finger!


Lyon
Ett PSG utan Mbappé är ett försvagat sådant och snart är det dags för Champions League igen. Lyon deltar också i mästarturneringen, men chansen att knäppa hatlaget nummer ett i Frankrike på näsan vill man inte missa!


144 rader
1. PSG - Lyon 1x2
2. Djurgården - Häcken 1x2
3. Örebro - Falkenberg 1x
4. Jerv FK - Lilleström x2
5. Thun - Basel 1
6. Frosinone - Pisa 12
7. Chievo - Pescara x
8. Cosenza - Juve Stabia 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  San José - Colorado
Ishockey - NHL - 2
1.75
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming