Topptipset Tips Fredag 4/12

Publicerad på 3 Dec 2020 - 20:26

Tipsexperten

Tipsexperten

3 Dec 2020 - 20:26

Topptipset inviger helgen och spännande bataljer går att finna runt om i Europa. Kupongens största favorit ska fällas i södra Frankrike, medan chansspiken fyndas i kampen om Berlin. Fredagspizzan avnjuts bäst med åtta gröna bockar!

Spelstopp: 19:59
Topptipset Tips 4/12

1. Athletic Bilbao - Celta Vigo 2
Celta Vigo gör anspråk på att lyfta från bottenstriden i La Liga efter 3-1-vinsten mot ett sargat Granada i söndags. I truppen finns gott om kvalité, med spelare som Nolito och Aspas som spets. Denna fredagsafton äntrar “Celestes” gräsmattan på Estadio San Mamés där svårspelade Athletic Bilbao står för värdskapet. Baskerna i den rödvita skruden har gäckat bortalaget länge nu, och faktum är att Coudets manskap inte har vunnit en ligamatch i industristaden på 14 år. Frågan är om vi får se ett trendbrott denna afton, då värdarna är rejält försvagade i backlinjen med duon Martínez (avstängd) och Capa (skadad) som saknas. Inled från höger, men strecka helst hela vägen!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Hertha Berlin - Union Berlin 1
I den tyska huvudstaden vankas det derby när Hertha Berlin tar emot lillebrorsan, Union, på Olympiastadion. De tillresta har gått oväntat starkt i Bundesliga och huserar för tillfället på en sjätteplats, men det är inga roliga minnen som Fischers manskap bär med sig till denna drabbning. Senast “Den gamla damen” besöktes återvände de rödklädda till Köpenick med ett 0-4-nederlag i bagaget, och i denna fredagsfight saknas dessutom nyförvärvet Pohjanpalo samt japanen Endo. Svenska folket tittar på formkurvorna, vilket öppnar upp för att ta ställning västerut där ettan glimrar och spikas till fin procent. Anfeuern Hertha!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Nimes - Marseille X
Stjärnan Dimitri Payet frälste sitt Marseille när klubben äntligen lyckades spräcka Champions League-nollan sett till både mål och poäng denna säsong. Detta ledde till att det också blev tre viktiga poäng mot Olympiakos, och Villas-Boas gäng kan nu kämpa om den viktiga tredjeplatsen i gruppen. Ligan nu, där grannarna Nimes väntar på Stade des Costières. Det är inget trivsamt läge som “Les crocodiles” befinner sig i för närvarande, då den rutinerade mittfältaren Lucas Deaux är avstängd i detta möte, samtidigt som en handfull spelare återfinns på skadelistan. Med det sagt är det ett svajigt gästande lag som står på andra sidan och någon självklar bortaseger ska inte inräknas. Börja strecka i mitten, men rulla ut heltäckningsmattan om stålar finns!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Sparta Rotterdam - FC Emmen 2
I hamnstaden Rotterdam spås en målrik historia när “Gladiatorerna” i Sparta välkomnar tillresta Eredivisie-kollegan FC Emmen. Gästerna har fyra raka förluster på resultatraden och siktar på att studsa tillbaka när ett ojämnt motstånd står på andra sidan. Det favoritbetrodda hemmalaget segrade med hela 6-0 i sin senaste match i den egna borgen, men läcker stundtals i defensiven då totalt tio mål släppts in i de fem senaste fajterna. Offensiv spets finns på båda ändar av planen, med spelare som Thy och Mijnans i spetsen hos värdarna, och Jansen och de Leeuw hos bortalaget. Superläge att plocka fram gaffeln (etta-tvåa) ur bakfickan och exkludera det mindre troliga krysset. Den understreckade tvåan åker in först, men följs tätt av ettan!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Zulte/Waregem - Anderlecht 2
Vincent Kompany leder sitt Anderlecht västerut till Flandern där Zulte/Waregem väntar. De svenskbekanta gästerna går in i denna drabbning med gott självförtroende, eftersom kvällens antagonister brukar innebära tre nya poäng på kontot. Senast sällskapen möttes blev det en imponerande 7-0-seger för de lilavita. Denna afton är segern däremot inte lika självskriven då förstekeepern van Crombrugge är skadad och missar mötet tillsammans med försvararen Cobbaut som brutit foten. Värdarna 3-0-segrade mot topplaget Gent i den senaste omgången och kan inte räknas bort. Även om målandet startar ute till höger där favoriten hittas, så kan penseln gott vandra hela vägen ut till vänster. 1X2!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Ascoli - Pescara 1
Grannfejd i italienska Serie B står på schemat när Pescara byter ut Abruzzo mot Marche och gästar arenan med det långa namnet Stadio Cino e Lillo Del Duca där Ascoli huserar till vardags. Hemmahörande “Picchio” ser en kommande vinst i spåkulan då det stundande motståndet visat upp ett uselt spel på resande fot. Noll poäng och 2-12 i målskillnad lyder facit i säsongens fyra bortamatcher. Ett faktum som däremot försvårar en aning för värdarnas del är att både Buchel och Corbo fick syna varsitt rött kort i den senaste matchen och blir således otillgängliga här. Trots det känns en bortaseger avlägsen, och 1X är ett kassaskåp i Franz Jäger-klass!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Helmond Sport - Go Ahead Eagles 2
Vi återvänder till nederländerna för ett möte i landets andraliga Eerste Divisie där Helmond Sport agerar värdar på De Braak. “Örnarna” från Deventer beger sig söderut för att ta sig an ett hemmalag som de historiskt haft god utdelning mot. Vi får backa bandet hela åtta år tillbaka i tiden för att finna det tillfälle då Noord-Brabant-laget i den svartröda skruden lyckades vinna mot kvällens tillresta antagonister. Zambiske Jacob Mulenga är sylvass i offensiven hos Go Ahead Eagles och kommer att ställa till med stora problem hos värdarnas försvarslinje. Den troliga tvåan lämnas allena till generös procent!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Queen of South - Inverness 2
Den skotska andradivisionen Championship ger oss mötet mellan Queen of South och Inverness, då John Robertsons manskap lämnar kusten vid Moray Firth för att bärga ännu en seger på Palmerston Park, där det blivit två raka 2-0-triumfer. “Caley Thistle”, som bortalaget kallas, har gott om spets i truppen. Spelare som Allardice, Sutherland och Kennedy borgar för detta. “Drottningen” har endast en vinst på de fem senaste kamperna i den egna borgen, och mycket tyder på att ännu en förlust går att addera till resultatraden när Inverness beger sig till hemtrakterna igen. Den självklara tvåan inleder, men ger plånboken grönt ljus kan krysset komplettera!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Go Ahead Eagles
Har ett psykologiskt övertag på värdarna Helmond Sport, och när Mulenga och company får upp ångan går ingen säker. Fin spik!

Varningens finger!
Nimes
“Krokodilerna” i Nimes har förvisso Deaux avstängd, men ett opålitligt Marseille kan ändå tvingas återvända hem utan poäng. Jobba in hemmaskrällen på Stade des Costières!

144 rader
1. A.Bilbao - Celta Vigo x2
2. H.Berlin - U.Berlin 1
3. Nimes - Marseille 1x2
4. Sparta - FC Emmen 12
5. Zulte - Anderlecht 1x2
6. Ascoli - Pescara 1x
7. Helmond - Go Ahead 2
8. Queen of South - Invern. x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto