Topptipset Tips Fredag 5/2

Publicerad på 5 Feb 2021 - 07:50

Tipsexperten

Tipsexperten

5 Feb 2021 - 07:50

Fredagens Topptips hämtar bidrag från fem olika länder och sju olika serier. Gott om spelvärde finns att skörda i Italien och en potentiell spik hittas i toppmatchen från The Championship. Med tungan rätt i mun tar vi som brukligt sikte på åtta friska!

Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 5/2

1. Fiorentina - Inter X
Smällkaramellen sparas inte på då vi inleder i Florens. Inter ser för tillfället ut att göra upp om Scudetton med Milan, men då behöver Nerazzurri bättra på sitt resande. Antonio Contes mannar har inte vunnit på resande fot sedan nyår och det bådar inte gott inför dusten med Fiorentina. Viola går mot en medioker säsong men i den här typen av möte kommer motivationen av sig själv. Prandellis adepter kan mycket väl se till så att Inters dystra svit förlängs. Måla tvärs över.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Swansea - Norwich 2
Swansea vägrar ge sig i toppen av The Championship. Walesarna har framför allt varit oerhört solida defensivt samtidigt som Lowe och Ayew levererat framåt. Här får dock anfallsduon problem när ett av ligans allra bästa lag kommer på besök. Norwich besitter en trupp som håller måttet i Premier League och även om Buendía är avstängd är det Kanariefåglarna som ska hållas högst på Liberty Stadium. Tvåan ser ut att streckas förmånligt och är då en fin spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Alavés - Valladolid 1
Bottenmöte från La Liga där vinnaren skapar välbehövligt andrum nedåt. Alavés har en mörk vinter bakom sig men fick åtminstone lite ordning och reda på torpet då det blev 0-0 senast mot Getafe. Hemma i Baskien är värdarna normalt svårslagna och det lär Valladolid bli varse om under fredagen. De lilavita läcker betänkligt i de bakre leden och 1-3 i baken mot Huesca var ingen rolig uppladdning inför denna fajt. 1X är ett lås som räcker hela vägen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Mouscron - Kortrijk 2
Temat bottenträsk fortsätter även i Belgien där två gäng som balanserar farligt nära återkvalsstrecket gör upp på Stade Le Canonnier. Mouscron har tagit sig upp på rätt sida tråkigheterna tack vare fem raka poängplock, men värdarnas kvalitet håller inte måttet. Kortrijk är i grunden ett bättre lag, något de inte minst visade i det vändande mötet som vanns med 3-0. Gästernas formrad är med det sagt ingen trevlig läsning, men här ska de kunna greja minst en poäng. Nonchalera ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Boavista - Gil Vicente 1
Inte heller i Portugal lyckas vi undgå bottenstriden. Boavista står i skuggan av Porto i staden Porto och då värdarna parkerar in precis ovanför återkvalsplatsen är det inte svårt att förstå. Spelet i egen borg måste förbättras om chans till nytt kontrakt ska finnas kvar. Förbättringsmöjligheter finns också när Gil Vicente kommer på besök. Gilistas är inför helgen jumbo och med tanke på det usla facitet på resande fot är det en rättmätig placering. Gästerna åker inte hem med mer än en pinne från Porto. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Pacos de Ferreira - Tondela 1
Med gott om skrällmöjligheter på flera håll finns det läge att knipa en sämre spik rent värdemässigt och en sådan ska vi titta till härnäst. Pacos de Ferreira har varit Primeira Ligas stora succélag hittills och det faktum att värdarna har chans att nå Europaspel är inget annat än beundransvärt. 5-1-1 på eget gräs är respektingivande siffror. Tondela är i sin tur seriens sämsta bortalag så här långt och att besökarna ska ha något att säga till om här känns långsökt. Etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Lecce - Ascoli 1
Vi gör ett återbesök i Italien men fokuserar denna gång på Serie B. Lecce har som mål att ta sig upp i Serie A igen och sett till tabellen är det en målsättning de kan nå. Blott tre nederlag är starka papper och lyckas bara värdarna omvandla de många kryssen till vinster under våren ser framtiden ljus ut. Det gör den inte för gästande Ascoli. Noll segrar utanför hemtrakterna skrämmer inget lag i serien, men med tanke på värdarnas oförmåga lockar det trots allt att stoppa med ett kryss om finanserna tillåter.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Albacete - Mallorca X
Vi stänger kalaset i spanska Segunda División med ett, tabellen till trots, ovisst möte. Albacete må tillhöra de nedre regionerna men sett till de fem senaste omgångarnas form är värdarna seriens bästa lag. Det blir något för Mallorca att bita i. Ölaget toppar tabellen men här kan de inte räkna med något gratis. Tvåan lär streckas upp närmare spelstopp och då är vi snabba med att lägga ut heltäckningsmattan. Här ska det skrällas. Vamos Albacete!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Pacos de Ferreira
Pacos de Ferreira har stått för en succésäsong hittills och de brutalt hemmastarka värdarna ska ses med toppchans mot ligans sämsta bortalag. Tondela åker på däng.

Varningens finger!
Fiorentina
Inter har haft svårt på resande fot under 2021 och ställs här emot ett högkapabelt Fiorentina. Viola har trivts bra mot Nerazzurri historiskt och vänstersidan rensar alldeles för bra för att inte finnas med.

144 rader
1. Fiorentina - Inter 1x2
2. Swansea - Norwich 2
3. Alavés - Valladolid 1x
4. Mouscron - Kortrijk x2
5. Boavista - Gil Vicente 1x
6. P.Ferreira - Tondela 1
7. Lecce - Ascoli 1x
8. Albacete - Mallorca 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto