Topptipset Tips Fredag 5/3

Publicerad på 4 Mar 2021 - 19:28

Tipsexperten

Tipsexperten

4 Mar 2021 - 19:28

Fredagen är kommen och med den också ett rykande färskt Topptips. Derbyt i La Liga och ångestmötet i Bundesliga är två fajter som fångar ögats intresse lite extra. Skrällar hoppas vi på i West Yorkshire och i Katalonien. Häng med på vägen mot åtta gröna bockar!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 5/3

1. Huddersfield - Cardiff X
Cardiffs förvandling sedan Mick McCarthy tog över är remarkabel, men nu börjar också formtoppen fastna i stugorna hos svenska folket. Tufft motstånd väntar walesarna under fredagen då Huddersfield agerar opponent, ett motstånd som definitivt kan mäta sig med Blånäsorna offensivt sett. Det fick vi inte minst se när The Terriers körde över Swansea med 4-1, siffror som skvallrar högljutt om Corberán och hans manskaps högstanivå. Här är samtliga tecken att föredra så tidigt som möjligt.
Huddersfield Skador & Elva. KLICKA HÄR
Cardiff Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Valencia - Villarreal 2
Derbi de la Comunitat står på agendan i La Liga där Valencia så här långt är säsongens stora besvikelse. Att det var illa ställt i ledningen visste vi om redan innan ligan sparkade igång, men då Los Che riskerar nedflyttning har det blivit värre än vad som först befarades även nere på det gröna schackfältet. Muntrare miner råder onekligen hos Villarreal som är på jakt efter Europaplatser. Gerard Moreno kan mycket väl komma att ta plats i Spaniens EM-trupp och anfallaren är en potentiell tunga på vågen i detta derby. X2 räcker hela vägen.
Valencia Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Villarreal Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Schalke - Mainz 2
Någon gång under alla säsongers gång ska agnar skiljas från vetet och just precis en sådan kamp stundar på Veltins-Arena. Schalke har skämt ut sig så det räcker och blir över hittills och eventuell torsk här slår fast att det blir spel i Zweite Bundesliga till hösten. Mycket talar för att det blir just en torsk då ett pånyttfött Mainz står på andra sidan. Bo Svensson har fått gästerna att dra åt samma håll och det har inte spelat någon roll att Mateta lämnat samtidigt som Quaison gått skadad. Poängen har trillat in ändå och med tanke på Schalkes hemska status går vi all in på tvåan!
Schalke Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Mainz Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Charleroi - Sint-Truiden 1
Charleroi hade en sagolik inledning på säsongen då de kamperade i det absoluta toppskiktet av Jupiler League. Mycket har sedan dess gått emot värdarna och nu krigar Zebrorna för att nå en plats i Slutspelskvalet. Tvära kast med andra ord och med tanke på att Sint-Truiden kämpar för att undvika bottenträsket är gästerna inte att räkna bort på Stade du Pays de Charleroi. Poängen borta mot topplaget Royal Antwerp gav boostat självförtroende och när tvåan glöms bort av tipparna mynnar det ut i en gubbe (1-2) här.
Charleroi Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Truiden Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Sporting - Santa Clara 1
Stående ovationer ska ges Rúben Amorim och hans Sporting för vad de hittills åstadkommit i det portugisiska finrummet. Noll förluster efter 21 spelade matcher talar sitt tydliga språk och spelare som Goncalves och Santos har verkligen utmärkt sig. De grönvita blir med det sagt ruskigt övervärderade när Santa Clara kommer på besök, en inte helt enkel motståndare. Gästerna har luggat andra topplag på poäng under säsongens gång och ett kryss till låg procent är därför ingen dum gardering i Lissabon.
Sporting Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Santa Clara Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Espanyol - Real Oviedo X
Kupongens bästa skrälläge hittas i Segunda División. Espanyol befinner sig för tillfället på en av direktplatserna till La Liga, men under 2021 har inte katalanerna imponerat nämnvärt. Frågetecken finns för nyckelspelaren de Tomás medverkan och skulle han inte komma till spel är de blåvita rejält försvagade. Real Oviedo har å sin sida lyft sig sedan nyår och här blir den anrika föreningen undervärderade. Skrällchansen är större än vad strecken gör gällande och då ska alla tecken med ögonaböj.
Espanyol Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Oviedo Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Raith Rovers - Dunfermline 2
Coronaviruset har spritt sig i Dunfermlines trupp och därför kommer fajten mot Raith Rovers att lottas. Fördelningen lyder 5-5-6 vilket motsvarar 31,25-31,25-37,5 i procent. I skrivande stund (runt 30 procent) är tvåan en mycket fin värdespik, men rekommenderas sen inlämning för att ha koll på var spelvärdet landar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. FC Emmen - Sparta Rotterdam 1
De nedre regionerna ska även tittas till i Holland där jumbon Emmen tar emot Sparta Rotterdam. Fortsätter de förstnämnda på inslagen väg lär de dock inte klassas som sämst i klassen särskilt länge till. Två raka segrar bådar gott inför våren och då Sparta Rotterdams formkurva pekar åt motsatt håll är det läge att gå emot favoriten i tulpanriket. Gästernas tre raka torsk vittnar om rådande svacka och då lockar inte drygt 40 procent på tvåan. Vänd på klacken och gå för 1X istället.
Emmen Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Sparta Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Mainz
Att spika nästjumbon mot jumbon ter sig kanske tveksamt, men det råder inget snack om att Mainz är bra mycket bättre än Schalke för stunden. Här tar Bo Svensson och company ytterligare steg mot förnyat kontrakt.

Varningens finger!
Real Oviedo
Anrika Real Oviedo har siktet inställt på playoff och med gott om råg i ryggen ska gästerna kunna bjuda upp till dans även mot Espanyol. Katalanernas övervärderas och högersidan rensar alldeles för bra för att förbises.

144 rader
1. Huddersfield - Cardiff 1x2
2. Valencia - Villarreal x2
3. Schalke - Mainz 2
4. Charleroi - Sint-Truiden 12
5. Sporting - Santa Clara 1x
6. Espanyol - Real Oviedo 1x2
7. Raith R. - Dunfermline 2
8. FC Emmen - Sparta 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto