Topptipset Tips Fredag 6/11

Publicerad på 6 Nov 2020 - 08:16

Tipsexperten

Tipsexperten

6 Nov 2020 - 08:16

Dags för fredagslapp och vi bjuds på ett riktigt smörgåsbord med matcher från åtta olika länder. Bland annat bjuds det på nord mot syd-möte i England och i Italien ska målglada Sassuolo jaga vidare. Låt oss avsluta Gustav Adolfsdagen med åtta gröna bockar!

Spelstopp: 20:29

TOPPTIPSET 6/11

1. Southampton - Newcastle X
4-0-ledningen efter en timmes spel blev till slut till en uddamålsseger för Southampton borta mot Aston Villa i söndags. James Ward-Prowse låg bakom allting för gästerna då och Saints-kaptenen ser ut att ha prickat formen i precis rätt tid då anfallsstjärnan Danny Ings blir borta i upp till sex veckor med en knäskada. Newcastles anfallsess, Callum Wilson, kommer däremot till spel och hans två mål i 2-1-segern hemma mot Everton gör att han står på sex fullträffar efter sju matcher. Med Ings out för hemmalaget bör “The Magpies”, som är obesegrade på bortaplan hittills, ha bra poängchans. Kryss som utgång och fyll på efter smak.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Sassuolo - Udinese X
Sassuolo har inlett Serie A utan någon som helst pardon. Sex omgångar in i ligaspelet ligger “Neroverdi” på en andraplats och snittar tre mål framåt per match. Trots att anfallstrion Berardi-Caputo-Djuricic var skadade slog De Zerbis mannar dessutom Napoli på bortaplan med 2-0 senast, men utan sina offensiva spetsspelare sprakade det inte framåt. Udinese har i sin tur förlorat fem av de sex inledande ligamatcherna, men fyra av nederlagen har varit med uddamålet. Senast mot Milan stod de svartvitrandiga faktiskt upp bra och när Sassuolo blir överspelade trots tunga pjäser borta blickar vi mot de finfina procenten åt höger. X2 och jobba skrällen!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Werder Bremen - Köln 2
Efter att i fjol ha varit fast i bottenträsket har Werder Bremen fått en bättre start på säsongen i höst. Sex omgångar in i Bundesliga har de grönvita enbart en förlust, men samtidigt bara vunnit två matcher. Köln har fått en betydligt tuffare inledning och är segerlösa så här långt. De senaste tre matcherna har dock varit tydliga fall framåt med två kryss och en uddamålsförlust senast mot Bayern München. Nu är Sebastian Andersson förvisso skadad, men även utan svensken har Köln en jämbördig trupp jämfört med Bremen. Sett till oddsen bör gästerna vinna ungefär vart tredje möte på Weserstadion och att då få en tvåa till runt 20 procent är en rolig spik för den modige.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Elche - Celta Vigo 2
Nykomlingen Elche har fått en överraskande bra start på sin återkomst i La Liga och har vunnit hälften av sina sex första matcher. Spelmässigt har “Los Franjiverdes” dock inte alls imponerat och bollarna har verkligen studsat stolpe in hittills. För Celta Vigo har det varit lite tvärtom samtidigt som försvarsspelet varit alldeles för dåligt. Sex poäng på åtta matcher är såklart underkänt, men truppens kapacitet är det inget fel på. Med spelare som Iago Aspas och Nolito i laget bör det vara en tidsfråga innan Celta lyfter i tabellen. Till allt under 40 procent fungerar tvåan som spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Strasbourg - Marseille 2
Marseille förlorade tisdagens Champions League-möte borta mot Porto med 0-3. Det nederlaget innebar att “Les Olympiens” har tre raka nollpoängare i UEFA:s huvudturnering och högst troligen sumpat sina chanser för avancemang. I ligaspelet går Villas-Boas mannar bättre och med en hängmatch tillgodo placerar de sig på en femteplats. Strasbourg håller till betydligt längre ner och med sex poäng på nio matcher ligger Racing näst sist. När Marseille dessutom inte har förlorat på tolv raka bortamatcher i ligan börjar vi från höger och jobbar därifrån vid gardering.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Mechelen - Charleroi 2
Det är ett coronadrabbat Mechelen som gästas utav serieledande Charleroi. Mer än en handfull spelare är fortfarande sjuka, men trots det lyckades “De Kakkers” lösa en pinne i lördags mot Club Brügge. Den insatsen lovade gott för Kerim Mrabtis lag som i fjol slutade sexa och inte bör ligga i tabellens nedre skikt. Charleroi har sprungit desto bättre och efter två raka förluster studsade de svartvita tillbaka på segerspåret senast. När hemmalaget har flera gubbar osäkra till spel här känns tvåan mest logisk, men jag vågar inte chansa. Det blir hängslen och livrem.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Aberdeen - Hibernian 1
Det ska avgöras vilka som är “best of the rest” i Skottland. Aberdeen och Hibernian ligger förvisso bara några få poäng bakom Celtic, men över en hel säsong lär de två förstnämnda säkerligen få slåss om tredjeplatsen. I nuläget är det Hibernian som innehar bronsplaceringen, men Aberdeen ligger bara en poäng efter. På hemmaplan har alltså “The Dons” ett guldläge här att ta sig förbi och med hela ligans skyttekung i Lewis Ferguson i laget är de rättmätiga favoriter. Hibernian har dessutom inte vunnit på Pittodrie Stadium sedan 2012. 1X bör räcka.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Belenenses - Rio Ave 2
Fjolårsfemman Rio Ave fick inte någon rivstart på den nya ligasäsongen i Portugal och efter fyra omgångar stod laget från Portos utkanter segerlösa. Nu har “Vilacondenses” däremot två raka trepoängare och resan uppåt i tabellen har börjat. Belenenses har likt Rio Ave varit målsnåla i säsongsinledningen, men till skillnad från kvällens motstånd väntar högst troligen en ny säsong i de nedre regionerna för Lissabonlaget. Tvåan fungerar som spik till under 50 procent, men krysset ska åka med tidigt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Celta Vigo
Elche har likt många nykomlingar sprungit bra inledningsvis. Celta Vigo har samtidigt inte fått det att klaffa hittills, men laget är alldeles för bra för att ligga nära en bottenstrid. Helt ärligt är det få Elche-spelare som ens tar en starttröja i Celta och att då få tvåan till runt 35 procent är bomb!

Varningens finger!
Sassuolo
Likt Atalanta är det svårt att inte charmas av Sassuolos anfallsspel. Till mötet med Udinese saknas dock troligen hela anfallstrion som tillsammans stått för elva av lagets totalt 18 mål framåt. Med det i åtanke är ettan till allt över 60 procent oförsvarbar oavsett motstånd i Serie A.

144 rader
1. Southampton - Newcastle 1x2
2. Sassuolo - Udinese x2
3. Werder Bremen - Köln x2
4. Elche - Celta Vigo 2
5. Strasbourg - Marseille 2
6. Mechelen - Charleroi 1x2
7. Aberdeen - Hibernian 1x
8. Belenenses - Rio Ave x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto