Topptipset Tips Fredag 6/8

Publicerad på 6 Aug 2021 - 09:42

Tipsexperten

Tipsexperten

6 Aug 2021 - 09:42

Fredagens Topptips ser i vanlig ordning spretigt ut, men det är också precis så vi vill ha det. Ligafotboll från England, Frankrike, Belgien, Danmark och Irland blandas med tysk cupfotboll innan äventyret går i mål under lördagsförmiddagen. Vad som stundar där? Herrarnas OS-final mellan Brasilien och Spanien. Nu åker vi!

8 rätt på löpande band! 10 500 kr in nyligen ! Vilken form vårt andelslag har!
Gå med i vårt Topptipset-lag – 1 spik resten 1x2 – för 100 kr/andelen! KLICKA HÄR för köp!

Spelstopp: 20.29



1. Bournemouth - West Bromwich 1
Vi inleder kupongen med ett förmodat toppmöte i The Championship när Bournemouth och West bromwich drabbar samman på Vitality Stadium. Körsbären har nytt blod på tränarbänken i form av Scott Parker och han vet sannerligen hur man tar upp ett lag i Premier League efter tiden i Fulham. Vassa offensiva lirare som Danjuma, Solanke och Brooks finns fortfarande kvar hos värdarna och det kan räcka långt den här säsongen. West Bromwich har också ny tränare i form av Valérien Ismaël, Barnsleys succétränare från i fjol. I dagarna tappade dock The Baggies Matheus Pereira och utan honom saknas kreativitet i de främre leden. En sunt streckad etta kan gott lämnas på egna ben.

2. Monaco - Nantes X
Monaco gjorde jobbet borta mot Sparta Prag i kvalet mot Champions League. Tchouaméni och Volland stod för strutarna i 2-0-segern och lyckas de rödvita även få igång en lirare som Ben Yedder kan det här bli ytterligare en rolig säsong. Med det sagt väntar en tuff premiär hemma på Stade Louis II. Antoine Kombouaré räddade kontraktet åt Nantes i fjol och med honom vid rodret ska Kanariefåglarna inte behöva oroa sig för bottenstrid den här säsongen. Ettan övervärderas och vi väljer därför att spänna bågen brett och jobba in megarensaren till höger.

3. Club Brugge - Cercle Brugge 1
Över till Belgien och stadsderbyt i Brygge som spås bli en ensidig historia. Regerande mästarna Club Brugge har även den här säsongen ett ruskigt starkt lag på pappret där inte minst offensiven ser ohyggligt spännande ut. Lang, Dost, De Ketelaere och Vanaken är alla potentiella matchvinnare och här får Cercle Brugge svårt att hävda sig. Gästerna har förvisso inlett med fyra poäng av sex möjliga, men den skörden byggs inte på här. Ettan är lika klar som streck och odds vittnar om.

4. Midtjylland - Vejle X
Efter att ha slagit ut Celtic ställdes Midtjylland mot en ännu tuffare opponent i veckans kval mot Champions League. Danskarna reste till Eindhoven med vissa förhoppningar, men de grusades snabbt då PSV ledde med 3-0 i halvtid. Returen stundar redan nästa vecka och därför kommer kampen mot Vejle i kläm. Vi blir inte förvånade om Midtjylland roterar en del och då ska gästerna inte räknas bort. 2-2 mot Bröndby skvallrar om att kunnandet för att störa de allra bästa finns hos gästerna. Alla tecken på MCH Arena.

5. Derry - Drogheda 1
Mittenmöte från Premier Division på Irland där Derry City ska mäta svärd med Drogheda United. De sistnämnda förtjänar mängder med beröm för deras säsong så här långt och att Drogheda är nykomlingar har hittills inte synts till. Formen är dock på nedåtgående och mot ett i grunden hemmastarkt Derry har vi svårt att se besökarna resa med mer än en pinne. Värdarna har med det sagt bara vunnit en match i egen borg hittills, men då den trenden ska bättras på innan säsongen går i mål är 1X ett sunt val.

6. Dynamo Dresden - Paderborn 1
Det ska spelas DFB Pokal, eller Tyska Cupen om ni så vill, i bratwurstland och första drabbning till rakning är den mellan Dynamo Dresden och Paderborn. Värdarna, som är nykomlingar i Zweite Bundesliga, stod för en stark insats i senaste ligamatchen då det blev 1-1 mot Hamburg och hemma på Rudolf-Harbig-Stadion ska Dresden inte underskattas. Paderborn har hög höjd i laget men får här se upp med Dynamos snabba omställningar. I ett förmodat målrikt möte gör sig gubben (etta-tvåa) allra bäst.

7. 1860 München - Darmstadt 1
Över till München där 1860 München numera håller till i tredjedivisionen. Toppstrid väntas dock i densamma och defensivt har 1860 imponerat stort i inledningen av säsongen. Noll insläppta mål på två matcher är siffror som heter duga och här får Darmstadt verkligen något att bita i. Risk för underskattning finns då gästerna håller till en division högre än fredagens kombattanter, men hittar Darmstadt upp i ansenlig nivå är bortasegern inte otänkbar. Ettan först, tvåan sedan.

8. Brasilien - Spanien X
Vi avrundar äventyret i Tokyo där herrarnas OS-final ska gå av stapeln. Brasilien och Spanien tippades på förhand som de två troligaste finallagen och det ska bli kusligt spännande att följa denna tillställning. Richarlison och hans kompanjoner har visat att de behärskar alla typer av matchbilder, men här kommer brassarna att sättas på rejäla prov av ett skickligt Spanien. Pedri, Oyarzabal och company är svåra att ta bollen av och även om krysset ligger nära till hands lockar den undervärderade tvåan alldeles för mycket för att blunda för. X2 spelas.

Kupongens kassaskåp!
Club Brugge
Det stundar ett stadsderby i Brygge men för Cercle Brugges del är det knappt lönt att piska upp derbykänslan. Club Brugge är bättre på samtliga positioner och vinner detta tämligen klart.


Varningens finger!
Vejle
Midtjylland har matchats tufft mot slutet och redan i veckan stundar ett returmöte mot PSV Eindhoven i CL-kvalet. Vejle ska således kunna störa på MCH Arena och den rensande högersidan får inte glömmas bort.

8 rätt på löpande band! 10 500 kr in nyligen ! Vilken form vårt andelslag har!
Gå med i vårt Topptipset-lag – 1 spik resten 1x2 – för 100 kr/andelen! KLICKA HÄR för köp!



144 rader
1. Bournemouth - WBA 1
2. Monaco - Nantes 1x2
3. Club Brugge - Cercle B. 1
4. Midtjylland - Vejle 1x2
5. Derry - Drogheda 1x
6. Dresden - Paderborn 12
7. 1860 M. - Darmstadt 12
8. Brasilien - Spanien x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto