Topptipset Tips Fredag 7/8

Publicerad på 6 Aug 2020 - 20:44

Tipsexperten

Tipsexperten

6 Aug 2020 - 20:44

Fredagens godispåse innehåller allt man kan önska sig. Champions League, Superettan, Ettan Södra och irländska Premier Division finns alla representerade, och det är bara till att kasta sig in i djungeln direkt! Nu kör vi!


Spelstopp: 18.59.

Topptipset Tips 7/8


1. Manchester City - Real Madrid X
Första anhalt är Manchester och det är inte vilket möte som helst. Real Madrid, Champions Leagues mesta mästare, ska göra upp med något av en kaxig nykomling i sammanhanget. Manchester City knäppte Marängerna på näsan med 2-1 i den spanska huvudstaden och har således bäddat fint inför returen på Etihad. Men, är det något gäng som ska kunna vända på den steken är det i allra högsta grad Los Blancos. Zidanes gäng har rutin i överflöd från den här typen av matcher och gästerna kommer också stärkta efter trontagningen i LaLiga. Alla tecken målas ner och sedan är det bara att njuta!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Juventus - Lyon 1
Juventus är likt Real Madrid i underläge inför returen. Ronaldo och hans kumpaner lyckades aldrig få hål på Lyon i Frankrike och nu är det upp till bevis för Den gamla damen. Lucas Tousart, matchhjälten från det första mötet, finns inte kvar hos fransmännen längre, men med lirare som Depay och Traoré har OL tillräckligt med slagstyrka för att ånyo kunna såra de svartvita här. Ettan ska givetvis finnas med, men krysset är inte alls en dum idé att komplettera med.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Öster - Akropolis 1
Det stundar ett tabellderby i Småland när sexan besöker sjuan. Akropolis har stått för en stark inledning i sitt premiäräventyr i Superettan, men på Visma Arena får stockholmarna finna sig i att vara underdogs. Öster är en aktad förening på den egna mattan, så här långt är det bara Jönköping som lämnat med alla tre poäng härifrån. Visst kan besökarna få med sig en pinne, men att det ska bli fler känns som en utopi. Låset till vänster är att betrakta som heltäckt!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. GIF Sundsvall - Ljungskile X
Det dröjde till den tionde omgången, men till slut fick också Sundsvall känna på hur det är att förlora i årets upplaga av Superettan. Nederlaget var ett rejält sådant mot Degerfors, och med tanke på att lite väl många resultat studsat Giffarnas väg dittills var en negativ ketchup-effekt i det närmaste oundviklig. Nu väntar en lurig fajt då Ljungskile äntrar Medelpad. Besökarna ska få stora problem om vi enbart ser till tabellen, men faktum är att LSK inte på långa vägar förtjänat jumboplatsen om vi ser till prestationerna. Här får Sundsvall se upp och i jakten på utdelning smaskas helgarderingen in!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Västerås - Brage 2
Botten mot toppen stundar på Iver Arena. Det var inte många som hade förväntat sig att hitta Västerås på fjortonde plats efter tio omgångar, men när hälften av fajterna så här långt renderat i nederlag krävs ingen raketforskning för att förstå varför. I sin egen gurkstad hör VSK till seriens sämsta gäng och nu väntar en tuff uppgift i form av Brage. Masarna har inte visat sig sakna flyktade anfallaren Kouakou särskilt mycket, det visade inte minst Leonard Pllana när han tryckte dit två kassar mot Trelleborg senast. I en jämnt streckad fajt är det läge att ta ställning och här lockar formen på tvåan klart mest.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Assyriska Turabdin - Skövde AIK 1
Söderettan, eller Ettan Södra för att vara korrekt, är nästa serie på tur när vi nu stannar till i Jönköping. Assyriska Turabdin visar riktigt fin form för stunden och har segrat i fyra av sina fem senaste kamper. Mycket av berömmet ska tillfalla Simon Karlsson Adjei som än så länge delar skytteligaledningen med Linus Olsson i Landskrona. Anfallaren kan mycket väl bli tungan på vågen även i mötet med Skövde. Gästerna är sämre i år jämfört med tidigare och så här långt är det bara målskillnad som håller västgötarna på säker mark. Raden 0-1-3 på resande fot löper en överhängande risk att bli 0-1-4 här och ettan är en stark spik.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Lindome - Utsikten 2
En desto mer oviss kamp är derbyt i Göteborg. Utsikten har tuffat igång rejält direkt från start och parkerar in på en meriterande andraplats, endast tre poäng bakom Värnamo. En torsk av nio möjliga är bäst i klassen tillsammans med Landskrona och Torn, men här får gästerna bekänna färg. Lindome spelar en vägvinnande och fruktad anfallsfotboll och har värdarna en bra dag rår de på alla lag i serien. Har Mölndalsgänget däremot en sämre dag kan de också förlora mot alla, vilket raden 5-0-4 går i god för. Fullt ös väntas och gaffeln är att föredra.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. St. Patrick’s - Finn Harps 1
Så till avrundningen som denna gång sker på Irland. Richmond Park är skådeplatsen för mötet mellan St. Patrick’s och Finn Harps, och det ser ut som att värdarna lär bli rejäla favoriter här. Visst ska Helgonen ses med goda möjligheter, men tabellsjuan håller inte så pass hög kvalitet att de bara går ut och städar av ett bottengäng utan vidare. Finn Harps har bara skrapat ihop fyra poäng så här långt, men besökarna kommer att kriga för varje poäng och centimeter som ges här. Större under har skett än att det här mötet skulle sluta i ett kryss, således bör ettan få sällskap.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp!


Assyriska Turabdin
Assyriska Turabdin vädrar toppstrid och med superstrikern Karlsson Adjei längst fram har värdarna målgaranti. Skövde lär få kriga in på målsnöret för kontraktet och kommer att få det tufft på Rosenlunds IP. 

 
Varningens finger!


Ljungskile
Ljungskile väntar på den förlösande trepoängaren. Fortsätter gästerna att prestera fin fotboll kommer den väldigt snart och mot ett övervärderat Sundsvall är det läge att gardera för en skräll!


144 rader
1. Man.City - Real Madrid 1x2
2. Juventus - Lyon 1x
3. Öster - Akropolis 1x
4. Sundsvall - Ljungskile 1x2
5. Västerås - Brage 2
6. Assyriska T. - Skövde 1
7. Lindome - Utsikten 12
8. St. Patrick’s - Finn Harps 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto