Topptipset Tips Fredag 8/1

Publicerad på 8 Jan 2021 - 08:11

Tipsexperten

Tipsexperten

8 Jan 2021 - 08:11

De högkaratiga matcherna avlöser varandra i strid ström på fredagens Topptips. Fyra Premier League-lag ska in i FA-cup-elden och därefter fylls det på med ligafotboll från Tyskland, Spanien, England och Portugal. 250 000 extrakronor ligger i potten och siktet är som brukligt inställt på åtta rätt, nu kör vi!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 8/1

1. Aston Villa - Liverpool 2
Det går inte Liverpools väg just nu. Två poäng av nio möjliga mot lag som West Bromwich, Newcastle och Southampton är långt ifrån bra nog och som om inte det vore nog väntar nu en mardrömsresa till Birmingham. Senast Klopp och hans mannar beträdde Villa Park fick de smörj med 2-7 och här sätts verkligen mentaliteten hos gästerna på prov. Rotation är att vänta i båda lagen och då ska trots allt Liverpool ses med favoritskapet, men helt tillförlitlig är inte tvåan. Krysset åker med som uppbackning.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Wolverhampton - Crystal Palace 2
En bit utanför Birmingham drabbar två aktörer som haft problem med att vinna matcher mot slutet samman på Molineux. Wolverhampton lider enormt av att Raúl Jiménez saknas. Utan mexikanen på topp saknas både tyngd och kvalitet och Vargarna får istället lita till individuella prestationer från bland andra Traoré och Neto. Det kan räcka mot ett för stunden dysfunktionellt Crystal Palace, men över 50 procent på ettan lockar inte nämnvärt. Roy Hodgsons manskap tog trots allt en stabil trea senast mot Sheffield United och när tvåan erbjuder smaskigt värde ska den omgående ackompanjera ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Mönchengladbach - Bayern München X
Bundesliga bjuder på ett riktigt högoktanigt möte då Mönchengladbach och Bayern München går i klinch på Borussia-Park. Hansi Flicks adepter pulveriserade Mainz i andra halvlek senast men det bör också nämnas att de regerande mästarna sett sårbara ut mot slutet. Mönchengladbach är också en flera resor svårare motståndare än vad som erbjuds i föregående omgång. Värdarna slog Bayern här i fjol och med lirare som Pléa och Embolo i gott slag är det inte omöjligt att det händer igen. Måla tvärs över.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Celta Vigo - Villarreal 2
Celta Vigo har lyft rejält sedan Eduardo Coudet tog över skutan. Célticos spelar en ofta sprudlande fotboll, men mot Real Madrid drabbades grabbarna från Vigo av flera bakslag. 0-2 i brakan var ingen större sensation, men både Aspas och Nolito gick sönder samtidigt som Tapia blev varnad och därmed avstängd när Villarreal kommer på besök. Trion tillhör Celtas absolut bästa spelare och utan de blir det svårt att tas med Den gula ubåten. Unai Emery har något stort på gång med de gulklädda och i lirare som Parejo och framför allt Moreno finns potentiella matchvinnare att tillgå. Tvåan är en lockande spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Real Zaragoza - Logronés 1
Vi flyttar ner en våning till Segunda División och landar in i mötet mellan Real Zaragoza och Logronés. De förstnämnda har en mardrömshöst i ryggen och att ett lag av Zaragozas dignitet krigar i botten av andraligan är inte värdigt. Med det sagt har det sett bättre ut mot slutet där det trots allt blivit fyra poäng av de senaste sex möjliga. Logronés befinner sig högre upp i tabellen än värdföreningen men ska vara nöjda om de vänder hem med en poäng. 1X räcker.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Charlton - Accrington Stanley 1
The Valley är en av Englands mest anrika arenor, men efter Charltons uttåg ur The Championship i fjol spelas det numera League One-fotboll på den klassiska arenan. Det behöver det dock inte göras länge till. Charlton har stundtals visat klass den här säsongen, framför allt hemmavid, och Accrington Stanley är ett motstånd som Lee Bowyers mannar ska betvinga så länge motivationen är på plats. Gästerna finns liksom The Addicks med i toppskiktet, men på resande fot tenderar Accrington att agera ojämnt. Det räcker max till en poäng under fredagen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Rio Ave - Portimonense 1
Rio Ave stod för en succéartad säsong i fjol när de slutade femma i Primeira Liga. Det räckte också nästan hela vägen in i Europa League-gruppspelet, men i den sista kvalrundan blev Milan för svåra. Dubbelspelandet har hittills påverkat värdarnas nuvarande säsong i negativ bemärkelse, men här ges Vilacondenses en ypperlig möjlighet till att klättra i tabellen. Portimonense hör till skillnad från Rio Ave hemma i botten och på främmande gräs är gästerna normalt usla. Här kommer Portimaogängets sjätte bortaförlust. Ettan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Famalicao - Porto X
Porto har tagit upp jakten på serieledarna Sporting Lissabon via sex raka triumfer i ligaspelet. Det är onekligen starka papper från Drakarna, men raden har heller inte gått svenska folket förbi. Här övervärderas gästerna grovt på en arena de torskade motsvarande möte under fjolåret. Famalicao har tappat en del sedan dess, men med superbt värde i västerled vore det dumdristigt att inte gardera hela vägen på Estádio Municipal de Famalicao. Värdarna besitter ändå fortfarande en hel del kunnande.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Villarreal
Unai Emery har fått ihop Villarreal på ett bra sätt och när Celta Vigo dras med ett par riktigt tunga skador ska Den gula ubåten ses med god segerchans i Vigo. Tvåa!

Varningens finger!
Mönchengladbach
Att säga att Bayern München är formsvaga vore att ta i, men det ser långt ifrån lika självklart ut när Bayern är i farten för tillfället. Mönchengladbach besitter skyhögt kunnande när de har sin dag och värdarna ska absolut kunna skrälla i egen borg.

144 rader
1. Aston Villa - Liverpool x2
2. Wolves - Crystal P 12
3. M-gladb. - B.München 1x2
4. Celta Vigo - Villarreal 2
5. Zaragoza - Logronés 1x
6. Charlton - Accrington 1x
7. Rio Ave - Portimonense 1
8. Famalicao - Porto 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto