Topptipset Tips Fredag 9/10

Publicerad på 8 Okt 2020 - 23:01

Tipsexperten

Tipsexperten

8 Okt 2020 - 23:01

Fredagens Topptips innehåller bara två matcher av landslagskaraktär, i övrigt är det ligafotboll som gäller. League One, Eerste Divisie och brasilianska Série B är ligorna som ska synas i sömmarna och med det sagt sätter vi full fart mot åtta gröna bockar!


Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 9/10


1. Fleetwood - Hull 1
Hull trillade ur The Championship i fjol men så här långt vittnar Tigrarnas inledning i League One om ett direkt återtåg till andraligan. Fyra segrar av fyra möjliga är starka papper, men här får gästerna ett alldeles för stort förtroende. Fleetwood är en drömmotståndare sett till tabellen, men den ska vi inte stirra oss blinda på nu. Värdarna är ett välspelande gäng under Joey Bartons ledning och i fjol var Fleetwood så när på att gå upp till samma serie som Hull trillade ur. Värdet finns till vänster och den överstreckade tvåan lämnas därmed utanför.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. FC Eindhoven - Excelsior X
Excelsior har en stark trupp på pappret, men inledningen på Eerste Divisie har inte alls varit vad gästerna hoppats på. Fyra nederlag på sex matcher är långt ifrån bra nog, men “Pappersåtervinnarna” har åtminstone toppform på Elias Mar Ómarsson. Den gamla Blåvitt-anfallaren har stänkt in mål och när ett jämfört med i fjol klart försämrat FC Eindhoven står för motståndet kommer Ómarsson att jaga nya mål. Värdarna har tappat ett par nyckelspelare under sommaren och ska normalt få en tuff uppgift framför sig här. Formraden på gästerna är dock som sagt ett frågetecken och därför bör alla tecken finnas med tidigt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Portugal U21 - Norge U21 1
Vi lämnar ligafotbollen därhän för ett kort tag och ska istället titta till U21-EM-kvalet. Portugal har en stark trupp att tillgå och slog också Norge i det vändande mötet med 3-2. När det nu är hemmagräs som gäller för portugiserna ska de ses som enorma favoriter. Lasse Lagerbäck har kallat upp flera nyckelspelare från U21 till A-landslaget och här ska det väldigt mycket till för att baggarna inte ska få kasta in handduken. Given etta.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Belgien U21 - Wales U21 X
Belgien streckas upp som lika stora favoriter som Portugal, men i belgarnas fall är det svårare att köpa det stora förtroendet. Visst är truppen ett snäpp bättre än Wales dito, men det ska omgående föras till protokollet att britterna vann det vändande mötet med 1-0. Kan gästerna komma upp i samma nivå här är skrällen inte otänkbar och när ettan då streckas upp emot 80 procent måste den omgående synas. Helst med samtliga tecken då det är ont om andra klara favoritfall på kupongen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Figueirense - Chapecoense 2
Stafettpinnen lämnas över till Brasilien som med fyra fajter från Série B tar kupongen i mål. Chapecoense drattade ur finrummet i fjol och siktar givetvis på att omgående ta en direktplats upp igen. Ett ynka nederlag är facit för de gröna efter tolv spelade matcher och det är givetvis ett starkt facit. Det enda som talar emot gästerna är att målskyttet inte varit så frekvent som önskat. Mot Figueirense ska dock Chape gälla som favoriter. Värdarna parkerar in precis ovanför nedflyttningsstrecket och ser ut att gå en tuff säsong till mötes. X2.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Operário - Confianca 1
Ett mittenmöte stundar på Estádio Germano Krüger. Operário håller en något högre nivå än gästande Confianca och går in som rättmätiga favoriter i detta mötet. Värdarna knep en seger borta mot jumbon Oeste senast och tack vare den är nu glappet upp till direktplatserna till Série A endast två poäng. Confianca kommer i sin tur från två raka segrar, men båda har kommit mot motstånd av sämre kaliber än vad som väntar under fredagen. 1X är ett stabilt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Cuiabá - Ponte Preta 1
Toppmötet i Série B går mellan ettan Cuiabá och trean Ponte Preta. Värdarna har varit extremt bra på hemmagräs så här långt där 17 poäng spelats in och enkom ett ynka mål runnit in köksvägen. Det är ruskigt starka papper och här får gästerna verkligen något att bita i. Ponte Preta trivs normalt betydligt bättre i egen borg än utanför densamma och här får besökarna vara mer än nöjda om de lyckas få med sig en poäng.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. América MG - Náutico 1
Náutico är helt formlösa. Två poäng av de senaste tolv möjliga är illa pinkat och än värre är att gästerna endast åstadkommit ett mål i offensiv riktning. Det bådar inte gott när resan nu går till högkapabla América MG. De svartvita är ett av seriens absolut bästa lag när de har sin dag och när det är tid för serien att summeras kommer Kaninerna garanterat vara med uppe i toppen. Här tar värdarna en komfortabel trepoängare, ettan lämnas allena.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


América MG
Náutico visar ingen glädje överhuvudtaget för stunden. Gästerna har glömt bort hur man gör mål och nu väntar en ruskigt tuff motståndare. América MG besitter en riktigt hög höjd och avgår med en klar seger om de kommer upp i hyfsad nivå.

 
Varningens finger!


Wales U21
Svenska folket tar inte alls hänsyn till vad som hände i det förra mötet. Wales slog då Belgien och även om hemmaplansfördelen väger tungt här är det otroligt lockande att gardera för att det ska hända igen.

 
144 rader
1. Fleetwood - Hull 1x
2. FC Eindhoven - Excelsior 1x2
3. Portugal U21 - Norge U21 1
4. Belgien U21 - Wales U21 1x2
5. Figueirense - Chapecoense x2
6. Operário - Confianca 1x
7. Cuiabá - Ponte Preta 1x
8. América MG - Náutico 1


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto