Topptipset Tips Lördag 13/6

Publicerad på 12 Jun 2020 - 03:23

Tipsexperten

Tipsexperten

12 Jun 2020 - 03:23

Inget Stryktips eller Europatips denna lördag, men ett riktigt spännande Topptips finns att grotta ner sig i! Ett par storfavoriter i Tyskland ser ut att leva farligt medan Messis Barcelona bör gå mot en planenlig triumf i återstarten på Mallis. Analysen är klar, haka på 8 rätt-tåget!

Spelstopp: 15:29. Topptipset Tips 13/6.


1. Bayern München - Mönchengladbach 2
Mönchengladbach vann faktiskt med 3-0 på Allianz Arena förra säsongen och det finns en hel del faktorer som talar för gästerna den här helgen. Bayern München är tveklöst nationens bästa lag och allt tyder på att Hansi Flicks grabbar kommer att lyfta klubbens åttonde raka Meisterschale när säsongen är över. I det här toppmötet mot BMG kommer dock Bayern att få klara sig utan flera nyckelspelare, bland annat Müller och Lewandowski. Lägg därtill att Bayern får kort vila inför det här mötet eftersom de spelade en cupmatch tidigare i veckan. Skrällen ska med!

2. Fortuna Düsseldorf - Dortmund 2
Bakom Bayern München hittar vi Dortmund. De gulsvarta har en sylvass offensiv där framförallt Håland och Sancho ser extra spännande ut. Någon ligatitel lär det dock inte bli för BVB då det är hela sju pinnar upp till Bayern. Insatsen i 1-0-segern mot Hertha Berlin var något tveksam och frågan är om Dortmund är betrodda över 70 procent? Tveksamt. Fortuna Düsseldrof ger trots allt alltid 110 procent och faktum är att Uwe Röslers mannar bara förlorat en av de åtta senaste ligamatcherna. Tvåan bör garderas, gärna med både krysset och ettan.

3. Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt 1
Eintracht Frankfurt fick se sig besegrade av Bayern München i onsdagens cupmatch och Adi Hütters gäng står nu på två raka nederlag. Frankfurts lägstanivå är oroväckande svag och förra helgen åkte Eintracht på däng hemma mot Mainz med 0-2. Hertha Berlin ser bättre ut, åtminstone stabilare. Huvudstadslaget har presterat riktigt bra under Bruno Labbadia och mot ett hårt matchat Frankfurt ska Hertha ses ha god vinstchans på Olympiastadion. Trolig och streckvärd etta – spik.


4. Paderborn - Werder Bremen 2
Det osar ångest kring jumbomötet på Benteler-Arena. Ludwig Augustinsson och hans Werder Bremen har haft en riktigt kämpig säsong. Grönvita Bremen är nästjumbo inför omgång 31, fem pinnar före jumbon Paderborn. Det blåsvarta hemmalaget är spelare för spelare en nivå sämre än Bremen och inför det här sexpoängsmötet är både Hünemeier och Mamba avstängda. Därför får tvåan stå som utgång, men gardera gärna med ettan ifall stålarna räcker till. Båda lagen måste gå för tre poäng.

5. Wolfsburg - Freiburg 1
På Volkswagen Arena ställs två klubbar mot varandra som slåss för en Europaplats. Wolfsburg har vunnit tre av fem matcher sedan återstarten och således skapat sig ett fint läge att kvalificera sig för Europa League, precis som de gjorde i fjol. Freiburg gör det bra under Christian Streich och är bara fyra pinnar bakom de tyska vargarna i tabellen. Gästerna besegrade Mönchengladbach i den förra omgången och har Streichs gubbar en bra dag kan mötet på Volkswagen sluta hur som helst. Precis som i föregående match bör en gaffel passa bra.

6. Mallorca - Barcelona 2
Ett utvilat och så gott som skadefritt Barcelona ska inte behöva gå på någon mina på Mallis. Bortsett från Lenglet och Dembélé är alla spelare tillgängliga i återstarten. Messi har bombat in mål på de senaste träningarna och det ska såklart mycket till för att en klubb som Mallorca ska lyckas stoppa den lille argentinaren. När lagen möttes på Camp Nou tidigare under säsongen gjorde Messi tre mål och Barca vann med 5-2. Mallorca är normalt sett svårslagna på ön men mot ett av Europas bästa lag klarar inte de rödsvarta sig utan publik. Tvåan är en bank!


7. Leganés - Valladolid X
Ronaldos Real Valladolid förlorade tre av de fyra sista matcherna innan uppehållet, trots mediokert motstånd. Mot Leganés brukar de violettklädda få problem och i utkanten av Madrid ska nästjumbon Leganés ses som favoriter den här lördagen. Normalt sett är Leganés riktigt svårspelade på Estadio Municipal de Butarque. På den här arenan har Lega 3-2-1 sett till de sex senaste hemmamatcherna, däribland en triumf mot Alexander Isaks Real Sociedad. 1X rekommenderas.

8. Celta Vigo - Villarreal 1
Celta Vigo var ett av seriens formstarkaste lag innan uppehållet. De ljusblå har hållit nollan i de tre senaste matcherna och hemma på Balaídos har inte Celta torskat sedan november månad. Villarreal torskade i sin tur de tre sista matcherna innan uppehållet och Celta har varit ett litet boogie team för den ula ubåten det senaste året. Celta har faktiskt vunnit de tre senaste mötena mot Villarreal, lägg därtill att gästerna saknar Guerra, Funes Mori samt Soriano. 1X känns bra även här.

Kupongens kassaskåp


Barcelona
Uppehållet kom lägligt för Barca som ser ut att ha alla nyckelspelare intakt. Messi gjorde tre mål på Mallorca i december och världens bästa spelare lär knappast gå mållös på Mallis. Given tvåa.


Varningens finger!


Mönchengladbach
Ingen Coutinho, ingen Süle, ingen Tolisso, ingen Müller och ingen Lewandowski. Ett utvilat BMG ska således ha fint slagläge. Noterbart är att Bayern fick stryk av BMG i fjol med 0-3 på Allianz. Kupongens skräll!


144 rader
1. B.München - M-gladbach 1x2
2. F.Düsseldorf - Dortmund 1x2
3. Hertha Berlin - E.Frankfurt 1
4. Paderborn - W.Bremen 12
5. Wolfsburg - Freiburg 12
6. Mallorca - Barcelona 2
7. Leganés - Valladolid 1x
8. Celta Vigo - Villarreal 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto