Topptipset Tips Måndag 1/2

Publicerad på 1 Feb 2021 - 08:05

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Feb 2021 - 08:05

Måndagens Topptips står för dörren och på vägen mot åtta gröna bockar ska vi besöka sex olika länder. Den mest högoktaniga fotbollen hittas i Portugal där Lissabonderbyt mellan Sporting och Benfica blir något alldeles extra. Nu kör vi!

Spelstopp: 20:29

TOPPTIPSET TIPS 1/2

1. Watford - QPR X
Vi inleder i The Championship där ett huvudstadsderby stundar. Watford fick bara 0-0 mot Millwall och även om The Hornets alltjämt finns med i toppen var det en insats som skvallrade om den ibland tama offensiven. Värdarna innehar flera resliga spelare och att säga att det går undan när de gulsvarta sätter fart vore att fara med osanning. Det hoppas QPR kunna utnyttja. The Superhoops är förbättrade mot slutet där framför allt nyförvärvet Charlie Austin tillfört välbehövlig spets. Anfallaren kan mycket väl såra även Watford. Då strecken blir väl vänstervridna är alla tecken att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Real Betis - Osasuna X
Likt Watford i föregående fajt ser också Real Betis ut att bli väl stor favorit. De grönvita spelar en fin och vägvinnande fotboll i sina bästa stunder, men Pellegrinis mannar har också en tendens att blanda och ge oftare än önskvärt. När ettan rusar mot månen är det läge att dra öronen åt sig. Osasuna är likt värdarna ett formstarkt gäng och pågarna från Pamplona ska definitivt ses med större poängchans än vad streckningen antyder. 0-0-resultatet mot Real Madrid för drygt tre veckor sedan var en fingervisning om kvaliteten hos gästerna. Helgardera.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Sporting - Benfica 1
Precis som nämns i ingressen ska ett ruskigt spännande möte synas i Lissabon. Sporting toppar Primeira Liga efter att ha lyckats med konststycket att ännu inte förlora, ett facit som verkligen är häpnadsväckande. Framåt spottar Bruno Fernandes-kopian Pedro Goncalves in mål och hans målskytte lär behövas som mest när Benfica kommer på visit. Örnarna är inför måndagen sex poäng bakom Sporting och kommer att sälja sina själar för att få med sig tre poäng från ärkerivalen. I en förmodat böljande tillställning är gubben (1-2) ett utmärkt val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Moreirense - Braga 2
Tätt bakom Benfica återfinns Braga och deras resa till Guimaraes är näst på tur. Ärkebiskoparna slog sig in i topptrion i fjol och det är långt ifrån omöjligt att de upprepar den succén även i år. Galeno och Paulinho är två lirare som gästerna sätter stort hopp till. Stort offensivt ansvar vilar på duons axlar och Moreirense måste verkligen hålla ett extra öga på de två. Värdföreningen har gjort bra ifrån sig i egen borg så här långt, men även om de lyckas hålla Galeno och Paulinho i schack är fler än en poäng att hoppas på för mycket. X2 räcker långt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Hannover - Osnabrück 1
Efter en oerhört mörk inledning ser nu Hannover ut att ha växlat upp under 2021. Hult och hans kumpaner har siktet inställt på Bundesliga och även om det skiljer tio poäng upp till playoff inför måndagen finns hoppet kvar. För motståndet står Osnabrück och det är en formsvag opponent. Fyra raka torsk lyder facit för gästerna som dessutom misslyckats med att göra mål i de tre senaste. Det blir ingen ändring på den negativa formkurvan här. Ettan spikas trots viss överstreckning.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Reggina - Salernitana 1
Kupongens roligaste spik hittas i Serie B i Italien. Salernitana såg länge ut att kriga om en direktplats upp till finrummet, men i takt med att temperaturerna sjunkit har Salerno-gänget gjort det samma i tabellen. På resande fot är gästerna direkt svaga och mot ett taggat och kontraktsjagande Reggina blir det tufft. Värdarna har gott om kvalitet i truppen och är det någonstans som kontraktet i Serie B ska ros i hamn är det hemma på Oreste Granillo. En etta till under 40 procent lockar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Sabadell - Logronés 1
Nykomlingsmöte från Katalonien där Sabadell har klart mest att spela för. Katalanerna är obesegrade i sex raka matcher, men då de fyra senaste slutat med delad ära återfinns trots allt värdarna under giljotinen. Med det sagt är det inte långt upp till rätt sida om nedflyttningsstrecket och mot ett Logronés som befinner sig på hyfsat säker mark ska Sabadell hållas högst. Besökarna har varit svala utanför hemtrakterna den senaste tiden och får nöja sig med max en pinne här. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. NAC Breda - Almere City 2
Toppmöte från holländska Eerste Divisie. Såväl NAC Breda som Almere City siktar på att ta sig direkt upp till finrummet och så här långt är det klar fördel för de sistnämnda. Endast en torsk hittills är bäst i serien, men med det sagt går det inte för gästerna att ta något för givet på Rat Verlegh Stadion. NAC Breda har rejäl spets i Sydney van Hooijdonk och han går här en spännande match i matchen med Almere Citys Thomas Verheydt. Bli inte förvånade om någon ur duon avgör detta möte. Gubbe!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Hannover
Hannover har sett starka ut under det nya kalenderåret och mot ett formsvagt Osnabrück ska värdarna ses med toppchans. Ettan klarar sig galant ensam.

Varningens finger!
Osasuna
Betis kan mycket i sina bästa stunder, men när de grönvita inte har sin dag är dalarna djupa. Ett väldrillat Osasuna ska ses med betydligt större poängchans än vad tipparna anser.

144 rader
1. Watford - QPR 1x2
2. Real Betis - Osasuna 1x2
3. Sporting - Benfica 12
4. Moreirense - Braga x2
5. Hannover - Osnabrück 1
6. Reggina - Salernitana 1
7. Sabadell - Logronés 1x
8. NAC Breda - Almere City 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto