Topptipset Tips Måndag 10/8

Publicerad på 10 Aug 2020 - 09:38

Tipsexperten

Tipsexperten

10 Aug 2020 - 09:38

Vi tar avstamp i en ny vecka med ett färskt Topptips. Kvartsfinaler från Europa League, Allsvenska fajter, norsk kamp med skrällvarning, premiärer i Belgien och ett riktigt ångestladdat återkval i Italien står på agendan och vi sätter fart mot åttlingen direkt!


Spelstopp: 18.59.

TOPPTIPSET TIPS 10/8


1. Manchester United - FC Köpenhamn 1
Vi inleder inte på Old Trafford, men väl på RheinEnergieStadion i Köln där en av Europa Leagues kvartsfinaler ska utspelas. Manchester United tog en promenadseger mot LASK Linz då United hade 5-0 från det första mötet att gå på. Ole Gunnar gav sparsamt eller ingen speltid alls till sina storstjärnor då och De röda djävlarna är en av de absoluta favoriterna till guldet. FC Köpenhamn slog tillbaka semesterlängtande turkar på Parken, men det här mötet blir något helt annat. Ettan är kupongens mest givna utgångstecken, men den benhårda streckningen gör att krysset blir extremt lockande om det finns deg över på större rader.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Inter - Bayer Leverkusen 1
Måndagens andra kvartsfinalmöte ser Inter göra upp med Bayer Leverkusen. Italienarna slog tillbaka Getafe med stabila 2-0 i åttondelen, men här kommer Contes välsvetsade lagbygge ställas på ordentliga prov. Kusarna har mängder av offensiva hot och bjuder Nerazzurri på för stora ytor att kontra kan det smälla rejält. Tyskarna hade inga problem med att avfärda skotska Rangers med sammanlagt 4-1, men här jackas motståndet upp betänkligt för Havertz och gänget. Styrkan i offensiven för båda gängen gör att den här fajten renderar i en gaffel.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Helsingborg - IFK Norrköping 2
Helsingborg hade gått en lång period utan att förlora, men i derbyt mot Malmö föll HIF pladask. 1-4 var talande siffror och det är alltjämt stora problem för Mellbergs gäng när det nalkas anfallsfotboll. Mot Norrköping lär det mesta handla om att freda det egna målet för värdarna, en övermäktig uppgift på förhand. Peking har mängder med hot framåt, när Haksabanovic och gänget skruvar upp tempot kommer det bli åka av. Här vänder Kamraterna på den negativa trenden och tvåan är en ensam sådan. 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Sirius - Varberg 1
Varberg inledde Allsvenskan på ett minst sagt imponerande sätt, men nu har Jocke Perssons mannar kommit ner på jorden igen. Den senaste triumfen kom i mitten av juli mot Mjällby, sedan dess har nykomlingarna bara lyckats knåpa ihop tre av femton möjliga poäng. Konstgräs stundar i Uppsala nu för Perssons adepter. Sirius håller hög kvalitet och även om Vecchia missar den här fajten ska de blåsvarta ses med goda möjligheter. Varberg har inte konstgräset som något favoritunderlag direkt och stannar ettan runt 50 procent kan den spikas av. 
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Molde - Brann X
Eliteserien härnäst där kupongens bästa skrälläge uppenbaras. Molde är ett av seriens två bästa lag, men på senare tid har Ole Gunnar Solskjaers gamla gäng dalat enormt i prestationerna. Förlusten mot Sandefjord skvallrar om att det absolut går att ta poäng av ligatvåan och Brann har goda erfarenheter av att göra just det. Gästerna har inte förlorat något av de två senaste inbördes mötena och när streckningen ser ut att bli väl vänstervriden är det kanonläge att gardera hela vägen. 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. OH Leuven - Eupen 1
OH Leuven vann First Division B:s första halva och tack vare den prestationen belönades också värdarna, extremt kontroversiellt, med uppflyttning till de stora grabbarna i högstaligan. Thomas Henry förtjänar en stor del av avancemangskakan då fransmännen i överlägsen stil plockade hem skytteligatiteln. Kan han hitta målet även här har Leuven alla möjligheter att hänga kvar. Eupen tillhörde högstaligans bottenskikt i fjol och med en hittills stillsam aktivitet på transfermarknaden lär Pandorna befinna sig i de nedre regionerna även den här säsongen. Lillvärdet till vänster är taget.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Oostende - Beerschot 2
Oostende klarade sig kvar i First Division A med nöd och näppe. Två poäng var vad som skiljde värdarna från degradering när säsongen blåstes av, så länge inga mirakel sker kommer det att bli en lång säsong återigen för De Kustboys. Beerschot vann den näst högsta seriens andra halva och ska nu göra ett försök att etablera sig i finrummet. 2013 försattes gästerna i konkurs, men klättringen sedan dess är remarkabel. Den här premiären har de lilavita längtat länge efter och med tanke på hur värdföreningen såg ut under föregående säsong är högerlåset klart mest intressant. 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Pescara - Perugia X
Pescara och Perugia går i klinch om vilket lag som stannar kvar i Serie B under kommande säsong. Avslutningen på säsongen var miserabel från båda aktörerna och nu väntar alltså ett riktigt ångestladdat möte mellan himmel eller helvete. För ganska exakt en månad sedan blev det 2-2 när lagen drabbade samman på den här arenan. Måndagens möte på Stadio Adriatico är lika ovisst som det förra och helgarderingen bör vara framme Snabbare än Maurizio Sarris avskedsraket var uppe på vägen ur Juventus styrelserum. 
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp!


Norrköping
Peking har haft en sval period den senaste tiden. Mot Häcken vilades bland andra Haksabanovic under den första halvleken och med pigga ben hos nyckelspelaren ska Norrköping inte ha några problem med att avfärda Helsingborg.


Varningens finger!


Brann
Molde svajar en hel del trots den fina tabellplaceringen. Brann har stått upp väl mot de regerande mästarna i de senaste mötena och när streckningen lutar kraftigt åt vänster bör inte östsidan glömmas bort!


144 rader
1. Man.United - FCK 1x
2. Inter - Leverkusen 12
3. Helsingborg - Norrköping 2
4. Sirius - Varberg 1
5. Molde - Brann 1x2
6. OH Leuven - Eupen 1x
7. Oostende - Beerschot x2
8. Pescara - Perugia 1x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto