Topptipset Tips Måndag 12/10

Publicerad på 11 Okt 2020 - 18:53

Tipsexperten

Tipsexperten

11 Okt 2020 - 18:53

Måndagens Topptips innehåller något för alla smaker. Superettan, Söderettan, League Two, National League, Eerste Divisie och brasilianska Série B är ligorna som ska synas i sömmarna och sedan går kupongen i mål med två kamper från tisdagens Nations League. Mycket nöje och åtta rätt!


Spelstopp: 18:29

TOPPTIPSET TIPS 12/10


1. AFC Eskilstuna - Örgryte 1
Vi inleder i Superettan där AFC Eskilstuna verkligen fått upp ångan. Värdarna har inte förlorat sedan början på september. Således har AFC också lämnat nedflyttningsplatserna och skulle det bli seger under måndagen mot Örgryte tar sig Nnamani och övriga upp på säker mark. ÖIS visar ingen form alls för stunden och löper faktiskt stor risk att bli indragna i striden runt de negativa kvalstrecken. Göteborgarna trivs dessutom inte alls utanför Gamla Ullevi och med 1X är vi i hamn på Tunavallen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Qviding - Värnamo X
Från ett Göteborgslag till ett annat. Qviding kämpar för att undvika återkval till Söderettan och är det någonstans kontraktet ska tas är det på eget gräs. Här är faktiskt Qviding ett av seriens allra bästa lag och raden 6-4-1 talar sitt tydliga språk. Nu väntar säsongens tuffaste test i den egna borgen när suveräna Värnamo kommer på besök. Jonas Therns mannar leder serien överlägset och kan redan nu börja sutta på champagnen. Med risk för viss underskattning från besökarnas sida här är samtliga tecken att föredra.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
3. Bradford - Harrogate 1
Över till de brittiska öarna. Bradford har spelat tre matcher så här långt, men The Bantams har hittills lyckats hålla förlustnollan intakt. 2-1-segern mot Stevenage senast innebär också att värdarna kommer till spel med gott självförtroende. Harrogate överraskade å det grövsta när det blev seger i premiären borta mot Southend med 4-0, men här ska gästerna normalt vara ett nummer för litet. Nykomlingarna får nöja sig med en pinne, 1X räcker.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Wrexham - Maidenhead 1
Ett hack ned i det engelska seriesystemet tar vi oss för nästa kamp. Wrexham är i ropet då det ryktas om att bland andra skådisen Ryan Reynolds ska köpa laget, ett rykte som inneburit en injektion för walesarna. Två segrar på de inledande tre fajterna innebär att värdarna placerar sig strax under toppskiktet. Goda möjligheter till seger ska gälla även här då Maidenhead kommer på besök. Gästerna har inlett katastrofal med tre raka torsk och dessutom tio (!) insläppta mål. Det tar inte slut på Racecourse Ground. Stark etta.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Den Bosch - Helmond Sport 1
Vidare till Nederländerna och Eerste Divisie. Hemmagräs är av stor vikt i den holländska andraligan och det är inte minst Den Bosch ett fullgott bevis för. Värdarna har vunnit de inledande två fajterna här, men värre är formen på bortagräs. Tre torsk av tre möjliga är facit där och i andraligans senaste omgång lades Den Bosch på rygg med hela 6-1 av Telstar. Det gör att det blir extremt svårt att spika ettan här. Helmond kommer hit i egenskap av tabelljumbo, men gästerna har också tagit poäng av måndagens opponenter vid de två senaste inbördes mötena. Gardera ettan med den lågt streckade tvåan.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Náutico - Ponte Preta 2
Náutico har gått tungt mot slutet. En seger på de sju senaste i ligan imponerar inte och värdarna kommer att i första hand få rikta in sig på att säkra kontraktet innan det kan börjas blicka uppåt i tabellen. En tuff motståndare väntar här då Ponte Preta kommer på besök. Gästerna fick inga poäng med sig från drabbningen med serieledarna Cuiabá, men det ska sägas att det var “Macaquinha”, som besökarna kallas, som dominerade matchbilden. Här kommer retroaktiv utdelning, X2 är ett starkt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Tyskland - Schweiz X
Det är mycket nytt i Tyskland och än så länge har inte Jogi Löw fått det att stämma fullt ut. 3-3 i veckan mot Turkiet var ingen höjdare och insatsen mot Ukraina, trots seger 2-1, lämnade också en hel del övrigt att önska. Nu väntar kamp mot Schweiz och det var inte alltför längesen som de här nationerna drabbade samman senast. I början på september blev det 1-1 i alplandet efter att de rödvita varit klart närmast segern. Kommer Petkovic och company upp i samma nivå här blir det tufft för Löw och gänget. Alla tecken ska med.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. Ukraina - Spanien 2
Kupongen avrundas i Ukraina där en ensidig historia är att vänta. Schevchenko har en fin upplaga ukrainare att tillgå, men den här samlingen har värdnationen haft enorma skade- och coronaproblem. Spanien körde över de gulblåa med 4-0 i föregående runda av Nations League och det lär inte bli annorlunda här heller. Luis Enrique kan välja och vraka över kvalitetsspelare på varenda position och här kopplar spanjorerna ett järngrepp om Grupp 4 i A-divisionen. Tvåa!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Spanien
Spanien dominerade mot Portugal och borde vunnit med fler än en boll mot Schweiz senast. Nu väntar ett frånvarodrabbat Ukraina och en ny kölhalning likt den i september (4-0 till Spanien) är att vänta.


Varningens finger!


Schweiz
Schweiz spelade bra och lite därtill senast de ställdes mot Tyskland. Nu väntar ett nytt möte mellan de båda nationerna, den här gången i Köln, men de rödvita ska ånyo ses med goda möjligheter till poäng trots bortagräs.

 
144 rader
1. AFC Eskils. - Örgryte 1x
2. Qviding - Värnamo 1x2
3. Bradford - Harrogate 1x
4. Wrexham - Maidenhead 1
5. Den Bosch - Helmond 12
6. Náutico - Ponte Preta x2
7. Tyskland - Schweiz 1x2
8. Ukraina - Spanien 2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto