Topptipset Tips Måndag 15/2

Publicerad på 15 Feb 2021 - 08:49

Tipsexperten

Tipsexperten

15 Feb 2021 - 08:49

Premier League inleder veckans första Topptips och party väntar i både sydvästra och östra London. Spelvärd spik fyndas på Olympiastadion i den engelska huvudstaden där The Hammers får förtroendet mot tabelljumbon Sheffield United. När resan går vidare identifieras två fina skrällchanser i både Portugal och Danmark. Häng med i jakten på åtta gröna bockar!

Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 15/2

1. West Ham - Sheffield United 1
Sheffield United får finna sig i att det sannolikt blir spel i The Championship nästa säsong efter att resultaten gång på gång uteblivit. Trots nio poäng på de sex senaste ligamatcherna är känslan att det är försent för Chris Wilders manskap, som har hela 14 poäng upp till säker mark där Newcastle befinner sig. The Blades ställs mot tuffa West Ham i östra London denna afton och trots att värdarna kan få klara sig utan både Balbuena och Antonio är hemmasegern ändå trolig. The Hammers har imponerat i Premier League denna säsong och bärgar ytterligare en trepoängare mot ett betydligt svagare bortalag. Spiketta.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Chelsea - Newcastle 1
Chelsea har hittat tillbaka till vinnarspåret sedan tyske coachen Thomas Tuchel tog över rodret i London-klubben. De blåklädda har tre raka segrar och jagar i första hand en Champions League-biljett till nästa säsong. Gäster på Stamford Bridge denna kväll är Newcastle som lämnar industristaden vid Tyne med usel form i bagaget. Både avstängde Jeff Hendrick och skadade Callum Wilson lämnas kvar i hemstaden inför bortaresan och The Magpies ges således skrala chanser till att kunna fixa poäng mot ett hemmalag som blir stora favoriter på förhand. Ettan drar dock iväg rejält i streckprocent och med hänsyn till värdet så måste ändå rensarkrysset inkluderas. 1X.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Cádiz - Athletic Bilbao 2
Spanien blir nästa stopp där La Liga-nykomlingarna Cádiz tar emot Athletic Bilbao hemma i Andalusien. De tillresta baskerna har imponerat rejält efter årsskiftet och inledde 2021 med att bärga en prestigefylld titel i Spanska Supercupen, där mäktiga Barcelona besegrades i finalen. De rödvita ger inga tecken på att sakta ned och utmålas till klara favoriter på Estadio Ramón de Carranza. Det är ett försvagat hemmalag som kommer till spel där bland andra argentinaren Mauro (avstängd) saknas. Trots avbräck och tveksam form är de blågula inga duvungar och ska åtminstone kunna utmana om en pinne. Inled högerifrån och släng med krysset i ekvationen om stålar finns.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Hellas Verona - Parma X
Kulturstaden Verona blir nästa anhalt där Serie A-mötet mellan Hellas Verona och Parma hittas på menyn. Skink-konnässörerna på den besökande sidan kan mycket väl spela i Serie B nästa säsong om ingen uppryckning sker, och Bruno Alves och company kan bittert konstatera att de inte vunnit en ligamatch sedan slutet av november. Värdarna ska ses som det klart skickligare sällskapet och även om formen dalat den senaste tiden så bör det bli poäng mot ett gästande sällskap som befinner sig en bra bit under den berömda isen för tillfället. Hemmasegern är inte helt given, men 1X är kupongens säkraste kassaskåp.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. FC Köpenhamn - Sönderjyske 2
Tight tillställning stundar i grannlandet där tabellgrannarna FC Köpenhamn och Sönderjyske brakar samman. Lagen följer varandra i Superligaen och tre poäng för något av gängen i denna fight skulle innebära ett rejält kliv upp mot toppstriden. FCK har denna säsong underpresterat grovt sett till de målsättningar som den anrika klubben satt upp för sig själva, och även om favoritskapet med rätta landar ute till vänster så ska gästernas chanser inte underskattas. Senast Riddersholms manskap var ute på äventyr besegrades de regerande mästarna Midtjylland vilket innebär att bortaskrällen ligger betydligt närmare än vad streckprocenten antyder. Börja måla i öst och fortsätt så långt lädret tillåter.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Gent - Mouscron 1
Resan går till belgiska Östflandern och Ghelamco Arena där svenskbekanta laget Gent står för värdskapet och välkomnar bottenlaget Mouscron från Vallonien. En tam säsongsinledning har lett till att de blåklädda i hemmatröjorna befinner sig på en blygsam tolfteplats i Jupiler League, men spelet har förbättrats rejält den senaste tiden ska sägas, vilket till exempel segern i cupen mot skickliga Charleroi bevisade. Roman Bezus och hans kamrater utses till stora favoriter på oddsmarknaden mot ett för tillfället blekt bortalag, och svenska folket har dessutom delat ut blygsamt med förtroende ute till vänster. Bara att hamra in den spelvärda ettan utan att blinka.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Sporting - Pacos de Ferreira X
Mot värmen på den Iberiska halvön där den portugisiska huvudstaden Lissabon ska besökas. Serieledarna i Primeira Liga, Sporting, har skaffat sig själva ett fint försprång i tabellen mot rivalerna FC Porto och ges möjlighet att befästa sin position som herre på täppan mot ett på pappret svagare Pacos de Ferreira. Gästerna är dock ett av ligans formstarkaste lag för tillfället och ska inte på något sätt räknas ut. “Pacences” har tagit poäng i nio raka fajter och går således för den tionde mot de suveräna “Lejonen” på Estádio José Alvalade. Gott om värde frontar både krysset och tvåan som båda åker in tidigt i jakten på de stora slantarna. Den som däremot inte vill riskera att gå bort sig rullar ut heltäckningsmattan.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Real Oviedo - Lugo 1
Åter i Spanien där målgång sker i Segunda División. Mittenmöte i andraligan står för dörren när Real Oviedo och CD Lugo brakar samman i kampen om viktiga poäng. Hemmahörande “Los Godos” har en imponerande defensiv och ger sällan bort billiga målchanser. Detta är något som gästerna från Asturien blivit varse om då det sällan blivit tre poäng på denna arena i modern tid. Historiken skvallrar om en jämn batalj även om kapten Tejera och company i hemmalaget blir favoriter. Den modige kan gott spika den lågt betrodda ettan medan den fege kompletterar med krysset. Bortasegern känns dock avlägsen och tvåan lämnas därmed utanför.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
West Ham
Det mesta talar för att Sheffield United kan räkna sina dagar som Premier League-klubb och återkomsten i The Championship nästa säsong känns mer eller mindre oundviklig. West Ham blir för tuffa och spikettan är given.

Varningens finger!
Sönderjyske
Riddersholms mannar beger sig österut för att tampas med mäktiga FCK på Parken. Senast de himmelsblå lämnade hemstaden besegrades de regerande mästarna Midtjylland vilket bevisar att bortalaget håller hög klass. Trolig bortaskräll.

144 rader
1. West Ham - Sheffield U 1
2. Chelsea - Newcastle 1x
3. Cádiz - Athletic Bilbao x2
4. Hellas Verona - Parma 1x
5. Köpenhamn - Sönderj. 1x2
6. Gent - Mouscron 1
7. Sporting - P.Ferreira 1x2
8. Real Oviedo - Lugo 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto