Topptipset Tips Måndag 15/3

Publicerad på 14 Mar 2021 - 22:53

Tipsexperten

Tipsexperten

14 Mar 2021 - 22:53

Åtta olika länder ska besökas på måndagens Topptips. Wolverhampton mot Liverpool blir kupongens höjdpunkt och i La Liga lutar mycket åt att bongen svänger över till en 7-rätters. Misströsta ska vi dock inte göra då gott om möjliga skrällar utlovas längs vägen. Häng med!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 15/3

1. Wolverhampton - Liverpool 2
Vi inleder i Premier League där Wolverhampton tar emot Liverpool. Vargarna har bara förlorat en ligamatch sedan februari inleddes, men att påstå att spelet ser bra ut vore att fara med osanning. Offensiven är statisk och alldeles för mycket hänger på dagsformen hos Neto och Traoré. Mot ett Liverpool som stod för en imponerande insats i veckans Champions League får värdarna problem. Klopp valde att starta med ett mittfält bestående av Wijnaldum, Thiago och Fabinho mot tyskarna och det var ett lyckat drag från den gode Jürgen. Backlinjen skyddades på ett bättre sätt än tidigare och framåt såg Pool spetsiga ut. Förlorar gör inte de regerande mästarna. X2.
Wolves Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Liverpool Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Barcelona - Huesca 1
Det blev ingen magisk vändning för Barcelona som dock stod för en spelmässigt fin insats borta mot PSG i veckan. Något mer positiva vindar har också börjat blåsa runt katalanerna sedan det blev klart att Laporta tar över som nygammal ordförande. Kan Messi och company fortsätta på inslagen väg är det absolut inte omöjligt att Barca blandar sig i kampen om ligatiteln. Huesca är långt ifrån någon titel och med blott tre segrar på hela säsongen ser gästerna onekligen ut att trilla ur finrummet. Ettan streckas skyhögt men är också lika given som procenten antyder.
Barcelona Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Huesca Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Gent - Club Brugge X
Över till pralinen i Belgien som hittas på Ghelamco Arena. Fjolårstvåan Gent har haft en mardrömssäsong hittills, men då hoppet fortfarande lever om att nå en eventuell Europaplats kommer De Buffalo’s att komma taggade till tänderna denna måndag. På andra sidan står de regerande mästarna Club Brugge och de blåsvarta kommer att lägga ännu en ligatitel på hög när den här säsongen summeras. Med det sagt var prestationen mot Charleroi (1-1) inte mycket att hurra över och här går gästerna inte heller säkra. Alla tecken ska med och vänstersidan ska jobbas in.
Gent Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Brugge Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Famalicao - Braga X
På tal om att jobba in vänstersidor landar vi in i Primeira Liga där ett derby ska spelas i Braga. Famalicao tappade inför säsongen alla nyckelspelare från succén under fjolåret, men att värdarna skulle tillhöra det absoluta bottenträsket var det få som trodde. Kunnande finns det nog av i truppen för att kunna klättra och här kommer Fama offra både kropp och själ för att få med sig poäng. Braga går in i derbyt som rättmätiga favoriter, men Ärkebiskoparna har matchats hårt mot slutet och dessutom blir tvåan alldeles för hårt betrodd. Måla brett och håll en tumme för Famalicao.
Famalicao Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Braga Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Pisa - SPAL 1
Blickarna vänds mot Italien och från nu till slut hämtas bidragen från respektive lands andraligor. Pisa har siktet inställt på att nå playoff mot Serie A, men då krävs det att tornväktarna börjar omvandla de ofantligt många kryssen till desto fler segrar. I egen borg har värdarna 4-9-1, en rad som vittnar om stabilitet men också offensiv oförmåga. SPAL har i grunden en slagkraftigare trupp än Pisa, men då gästerna bara vunnit en ligakamp sedan mitten på januari råder stora frågetecken kring formen. 1X bör räcka långt.
Pisa Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SPAL Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. St. Pauli - Paderborn 2
Från att ha varit ett av Zweite Bundesligas sämsta lag under hösten har St. Pauli stått för en rejäl omvandling sedan nyår. Sju av de nio senaste ligamatcherna har renderat i trepoängare och Kiezkicker behöver definitivt inte oroa sig över kontraktet i andraligan. Paderborn får således något att bita i denna måndag, men föras till protokollet bör att gästerna vann det vändande mötet med klara 2-0. En favorit i repris ska inte uteslutas och därför spelas gubben (1-2).
St. Pauli Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Paderborn Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Caen - Le Havre X
Jämn batalj att vänta från Ligue 2:s nedre halva. Varken Caen eller Le Havre visar någon vidare form för dagen då båda kombattanterna kommer till spel med två raka nederlag i ryggsäcken. Totalt noll gjorda mål vittnar också om att det här främst kommer att bli en fajt som ingen av aktörerna vill förlora. Caens offensiv har varit sval hela säsongen och samma melodi gäller även för Le Havre som saknar den gamla skyttekungen Kadewere enormt. Detta luktar kryss lång väg. 0-0?
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. NEC Nijmegen - Volendam 2
Äventyret avrundas i Holland och Eerste Divisie där vi ska syna ett toppmöte i Gelderland. NEC Nijmegen har gott om rutin från spel i Eredivisie och den senaste tiden har värdarna verkligen visat att de vill tillbaka till finrummet. Fyra raka vinster och 16 gjorda mål under samma period imponerar stort. Tufft motstånd väntar dock denna måndag då Volendam står på andra sidan. Gästerna har i sin tur pangat in tio baljor på de tre senaste och med 5-1-överkörningen av Den Bosch färsk på näthinnan får inte den lågt streckade tvåan glömmas bort. Gubben spelas.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Barcelona
Ligatiteln finns inom räckhåll för Barcelona som spelmässigt sett bra ut den senaste tiden. Mot förtvivlade jumbon Huesca gör Messi och company inga misstag. Given etta.

Varningens finger!
Famalicao
Derbyt i Braga betyder mycket för båda lagen och här stirrar sig tipparna blinda på tabelläget. Famalicao är bättre än vad de hittills visat och den ruskigt undervärderade vänstersidan måste finnas med.

144 rader
1. Wolves - Liverpool x2
2. Barcelona - Huesca 1
3. Gent - Club Brugge 1x2
4. Famalicao - Braga 1x2
5. Pisa - SPAL 1x
6. St. Pauli - Paderborn 12
7. Caen - Le Havre x
8. NEC - Volendam 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto