Topptipset Tips Måndag 18/1

Publicerad på 17 Jan 2021 - 23:18

Tipsexperten

Tipsexperten

17 Jan 2021 - 23:18

Det är blandad kompott på måndagens Topptips där stora drakar som Arsenal och Milan inleder kupongen. Vidare ska vi besöka Primeira Liga, Zweite Bundesliga, Serie B, Eerste Divisie och Brasileiro Série A. I Brasilien står ett riktigt högoktanigt möte för dörren. Nu kör vi!

Spelstopp: 18:44

TOPPTIPSET TIPS 18/1

1. Arsenal - Newcastle 1
Vi sparkar igång på Emirates där Arsenal för andra gången på nio dagar ska ta sig an Newcastle. Senast möttes kombattanterna i FA-cupen och då höll Skatorna 0-0 över 90 minuter för att sedan falla i förlängningen. Med tanke på att Kieran Tierney dragits med skadebekymmer, deras kanske främsta anfallsvapen den senaste tiden, är det inte omöjligt att Steve Bruce och company löser ännu ett kryss, men mer än så ska inte gästerna hoppas på. The Gunners har trots allt lyft sig och 1X är att betrakta som en helgardering.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet36 bet365/23/">5

2. Cagliari - Milan X
Stöveln tar över stafettpinnen och bjuder in till ett möte på Sardinien där formsvaga Cagliari tar emot serieledarna Milan. Rossoneris höst har knappast gått någon obemärkt förbi men till måndagens uppgift är Zlatan och gänget rejält sargade. Leao, Hernandez, Calhanoglu och Rebic saknas och det är inga dussinspelare direkt. Cagliari får i sin tur tillbaka spelare från rehabstugan och ska här ses med betydligt större chans än vad streckningen antyder. Måla brett och jobba in vänstersidan som rensar magiskt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Portimonense - Belenenses 1
Bottenmöte från portugisiska Primeira Liga där Portimonense hoppas lämna jumboplatsen under måndagsaftonen. Värdarna trivs som allra bäst i Portimao och för Anders Anderssons gamla lag väntar en svår uppgift. Belenenses vinner sällan och framför allt trivs gästerna inte särskilt bra på bortagräs. Offensiven ser allt som oftast trög ut och skulle de lösa en poäng på Estádio Municipal de Portimao får de vara nöjda. 1X är ett tryggt lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Hamburg - Osnabrück 1
Hamburg törstar oerhört efter Bundesliga igen och en spelare som verkligen gått i bräschen är Simon Terodde. Anfallaren värvades in för att göra mål och hittills är det precis vad han gjort. 16 baljor på 15 spelade matcher är ett sanslöst facit och bli inte förvånade om tysken hittar målet även när Osnabrück kommer på besök. Gästerna tog fyra poäng av sex möjliga mot Die Rothosen i fjol och även om ettan är troligast är det inte fel att komplettera med tvåan som rensar fint.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet3 bet365/23/">65

5. SPAL - Reggiana X
Tillbaka till Italien men istället för Serie A riktar vi istället blickarna mot Serie B. SPAL har siktet inställt på att ta sig upp till finrummet igen och hittills har värdarna stått för en stabil säsong. De vitblå finns med i toppstriden men med det sagt väntar också en lurig uppgift här. Reggianas formrad är en mörk sådan, men det ska också sägas att gästerna definitivt var värda poäng senast mot Lecce. Kommer besökarna upp i samma nivå här är mycket vunnet. Ettan streckas för hårt och då blir valet att plocka med samtliga tecken tidigt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Jong Utrecht - Jong Ajax 1
Över till tulpanriket Holland där Eerste Divisie kastar in tre juniorlag i leken. Två utav dem drabbar samman på Sportcomplex Zoudenbalch där Jong Utrecht går i klinch med Jong Ajax. De sistnämnda har inte alls kommit upp i samma nivå som i fjol och med endast en seger på de nio senaste är det inte svårt att förstå varför de huserar på den nedre halvan. Jong Utrecht visar betydligt mer för stunden då värdarna har två raka segrar innanför västen. Därmed ska ettan gå i första led, men då Jong Utrecht tenderar att blanda och ge är det inte fel att ge plats åt tvåan.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Jong PSV Eindhoven - NAC Breda 2
Jong PSV Eindhoven är sista juniorlag till rakning och för värdarna väntar en svår nöt att knäcka. NAC Breda är ett av seriens bästa lag och vad gäller kombattanternas formrad är det klar fördel gästerna. Sju poäng av de senaste nio möjliga vittnar om fortsatt toppstrid även efter måndagen och det är inte omöjligt att det är Sydney van Hooijdonk som ser till så att det blir fallet. Anfallaren finns med i kampen om skytteligatiteln och tvåan är en sund spik att luta sig mot.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Palmeiras - Corinthians 1
Precis som nämns i ingressen avslutar vi i Brasilien på högoktanigt vis. Det är dags att syna Paulista Derby, rivalderbyt mellan Palmeiras och Corinthians. Verdao har hittills varit ruskigt svårslagna i egen borg, något raden 7-5-2 vittnar om. Dessutom har värdarna hunnit bli varma i kläderna efter uppehållet. Det har inte Corinthians som bara spelat en match sedan juldagarna. Motivationen kommer med det sagt av sig själv inför denna tripp, men här får gästerna finna sig i att slå ur underläge. Trolig etta.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Palmeiras
Corinthians brottas med interna stridigheter och ekonomiska bekymmer. Uppladdningen inför rivalderbyt mot Palmeiras är således inte optimal och då är ettan en oerhört lockande spik till fin procent.

Varningens finger!
Cagliari
Milan är rejält skadeskjutet inför trippen till Sardinien och tvåans överstreckning svider i ögonen. Cagliari ska ses med betydligt större skrällchans än vad tipparna anser.

144 rader
1. Arsenal - Newcastle 1x
2. Cagliari - Milan 1x2
3. Portimon. - Belenenses 1x
4. Hamburg - Osnabrück 12
5. SPAL - Reggiana 1x2
6. Jong Utrecht - Jong Ajax 12
7. Jong PSV - NAC Breda 2
8. Palmeiras - Corinthians 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto