Topptipset Tips MÃ¥ndag 2/11

Publicerad på 2 Nov 2020 - 10:11

Tipsexperten

Tipsexperten

2 Nov 2020 - 10:11

Måndagens Topptips går sannerligen inte av för hackor. Sveriges två högsta divisioner inleder med två bidrag var innan de större europeiska ligorna tar över stafettpinnen. Med 250 000 kronor extra i potten tar vi sikte på åtta gröna bockar!

Spelstopp: 18:59

Topptipset 2/11

1. Helsingborg - Malmö FF 2
Skånederbyt mellan Helsingborg och Malmö inleder kalaset. De båda aktörerna krigar i varsin ände av tabellen och detta är verkligen en måstematch för Helsingborg. Förlusten i och mot Örebro innebar att värdarna inför helgen låg två poäng ifrån Göteborg som är närmaste lag ovanför det negativa kvalstrecket. Här väntar också säsongens tuffaste test när serieledarna kommer på besök. Malmö har hittills varit i en klass för sig själva och det ska mycket till om SM-guldet inte ska hamna hos de mesta mästarna. När tvåan är uppe och dansar runt 75 procent bör dock krysset övervägas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. AIK - Varberg X
AIK låg länge pyrt på det i de nedre regionerna av Allsvenskan men uppryckningen under hösten har givit andrum åt stockholmarna. Spelet fortsätter dock att se trevande ut och när Varberg gästar huvudstaden blir Gnaget alldeles för stora favoriter. Jocke Perssons mannar har inte löst ny allsvensk biljett än och så länge det finns motivation hos gästerna går inte Grzelaks mannar säkra. Ta med alla tecken och jobba in skrällen på nationalarenan.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Norrby - Brage 1
Vidare ner till Superettan där viktiga poäng står på spel i de nedre regionerna. Brage har haft en säsong kantad av skador och sjukdomar och då det är alldeles för långt upp till topplagen får masarna fokusera på att plocka ett par poäng till för att säkra kontraktet. Resan till Borås kommer inte att bli av det enklare slaget för gästerna. Norrby är på säker mark endast tack vare bättre målskillnad än AFC Eskilstuna och värdarna slog också Akropolis senast. Med smygform i ryggen och hög motivation är ettan ett lockande spikalternativ.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. GAIS - AFC Eskilstuna X
Det sista blågula mötet är också det mest ångestladdade. GAIS ligger en poäng före gästande AFC Eskilstuna men trots en klar uppryckning under hösten är göteborgarna långt ifrån säkra. Den negativa kvalstriden kommer att leva in i sista omgången och här är det just AFC som kommer på besök. Gästerna svajar en hel del i sina prestationer men med tre segrar på de fem senaste finns åtminstone överlevnadsinstinkten kvar. Måla tvärs över.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Leeds - Leicester 1
Leeds har inte låtit nykomlings-kavajen hålla de tillbaka i inledningen av Premier League. Segern senast mot Aston Villa var ruggigt imponerande och kom efter att Patrick Bamford smällt dit ett hattrick. Lita på att anfallaren lär vara sugen på nya kassar när ett skadeskjutet Leicester äntrar Elland Road. The Foxes får klara sig utan Söyüncü, Pereira, Castagne, Ndidi och Amartey och vill det sig ännu värre kan även Jonny Evans missa denna fajt. Ruskigt tunga tapp för Rodgers som får sätta förhoppningarna till Vardy och company i offensiven. Ettan är en tänkbar spik, vid garderingar lockar tvåan mest.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Hoffenheim - Union Berlin 1
Bundesliga är fortfarande i sin linda men Hoffenheim har redan hunnit bevisa deras skyhöga nivå. 4-1-segern mot Bayern München höll högsta klass och här kan värdarna ha viktige Andrej Kramaric åter från sjukdom. Då blir Die Kraichgauer ännu vassare och känslan är att Union Berlin går en tuff afton till mötes på PreZero Arena. Huvudstadslaget förlorade båda de inbördes mötena mot Hoffenheim i fjol (0-6 totalt) och är i grunden åtminstone en nivå sämre än de blåvita. Ettan singlas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Villarreal - Valladolid 1
Efter 0-4-förlusten borta mot Barcelona i slutet på september har Villarreal steppat upp rejält. Fyra raka utan förlust i ligan och två raka segrar i Europa League har givit Unai Emery arbetsro och mot Valladolid ska också Den gula ubåten hållas högst. Ettan ser dock ut att streckas i hårdaste laget och då är det värt att påminna om att värdarna Europa-härjade så sent som i torsdags. Valladolid får betydligt mer vila i benen och även om gästerna hittills haft en sval inledning är det inte omöjligt att de får med sig en pinne. 1X ramar in detta La Liga-möte.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet36 bet365/23/">5

8. Hellas Verona - Benevento 1
Kupongen avrundas i Italien där Hellas Verona välkomnar Benevento till Bentegodi. Hellas stod för en extremt imponerande prestation mot Juventus och hade det inte varit för en viss Dejan Kulusevski hade värdarna avgått med samtliga poäng i den fajten. Benevento har haft enorm svårt att hålla tätt, 14 insläppta på fem matcher bådar inte gott, men trepoängare mot Sampdoria och Bologna skvallrar ändå om att visst kunnande finns i Pippo Inzaghis gäng. Mot ett mer stabilt Veronagäng får Pippa och company dock nöja sig om de får med sig en pinne.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Hoffenheim
Hoffenheim har redan visat vad de går för och här kan viktige Kramaric vara tillbaka i spel. Då kommer Union Berlin få ännu större problem med att hänga med.

Varningens finger!
Varberg
Varberg kommer högmotiverade till huvudstaden och förtjänar inte alls att streckas ner som solklara underdogs. AIK har trots den positiva formraden haft svårt att övertyga spelmässigt och ska inte känna sig säkra här.

144 rader
1. Helsingborg - Malmö x2
2. AIK - Varberg 1x2
3. Norrby - Brage 1
4. GAIS - AFC Eskilstuna 1x2
5. Leeds - Leicester 12
6. Hoffenheim - U.Berlin 1
7. Villarreal - Valladolid 1x
8. H.Verona - Benevento 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto