Topptipset Tips Måndag 22/2

Publicerad på 22 Feb 2021 - 09:07

Tipsexperten

Tipsexperten

22 Feb 2021 - 09:07

Svenska Cupen gör bejublad comeback på måndagens Topptips då två duster hittar in på kupongen. Premier League, La Liga och Superligaen är också med och underhåller innan vi avrundar med andraligorna i Frankrike, Tyskland och Spanien. Det är sannerligen en magisk måndag. Nu kör vi!

Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 22/2

1. Brighton - Crystal Palace 1
Även om resultatraden inte är den sämsta (2-0-2 på de fyra senaste) ser Crystal Palace allt annat än bra ut för stunden. Segrarna mot Wolverhampton och Newcastle har sminkat över det långvariga usla spelet och med en skadelista längre än ett maraton blir det inte lätt att tas med Brighton. Graham Potters manskap är inne i en fin period med en ruskigt stabil defensiv och kan bara Trossard och Maupay hitta rätt i de främre leden kommer Fiskmåsarna att avancera raskt i tabellen. Ett Palace utan bland andra Tomkins, McArthur och Zaha kammar noll på sydkusten. Ettan spikas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Osasuna - Sevilla X
2-3 i brakan mot Dortmund var en tung smäll för Sevilla som lär få problem i returen. Andalusierna har annars en stark trend i ryggen, men en faktor att ha med sig är att gästerna spelat otroligt många matcher mot slutet. Förr snarare än senare kommer det att ta ut sin rätt och mot ett formstarkt Osasuna går inte Lopeteguis soldater säkra. Grabbarna från Pamplona har endast torskat en av deras sju senaste tävlingsmatcher och med en värdefylld vänstersida blir valet att tidigt täcka upp hela vägen. Vamos Osasuna!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Elfsborg - Degerfors 1
Vi har väntat länge och nu är det äntligen dags att återigen börja syna lite svensk fotboll på Topptipset. Elfsborg gjorde en kanonsäsong i fjol där andraplatsen var en fin fjäder i hatten för den tidigare ifrågasatte Jimmy Thelin. Ett par tunga pjäser har försvunnit sedan dess, men centrallinjen med Okumu, Olsson och Frick är alltjämt intakt. Boråsarna ska ses som favoriter när Degerfors kommer på besök, men ett varningens finger utfärdas för gästernas offensiv. Bruksklubben vräkte in mål i Superettan och spelare som Bertilsson och Edvardsen ska kunna hitta nätet även på den här nivån. Mycket tyder på att det här blir gruppens nyckelfajt och då liras gubben (1-2).
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Utsikten - Falkenberg X
På tal om att tappa spelare är det precis vad Falkenberg gjort. Som om inte uttåget ur Allsvenskan vore nog har också bärande pelare som Mathisen, Björkengren och Johansson lämnat för andra uppgifter. En del lån har kommit in, men Falkenberg anno 21/22 är betydligt svagare än föregående upplagor. Därför blir det svårt att köpa gästernas stora favoritskap borta mot Utsikten. Värdarna tillhörde den absoluta toppen av Söderettan i fjol och spelare som Bohm och Smedberg Dalence är kapabla att ställa till problem för Hasse Eklunds mannar. En skräll ligger i luften och vi målar hela vida vägen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Lyngby - FC Köpenhamn 2
Botten mot toppen i Superligaen. Lyngby vann sin första match för säsongen när Odense besegrades i återstarten, men överlag är det svårt att se värdarna räcka till i finrummet. Tillsammans med Horsens är de ligans två klart sämsta lag. FC Köpenhamn har vunnit tre raka sedan serien drog igång igen och Jess Thorup ser onekligen ut att ha fått storklubben på rätt väg igen. Guldstriden ska inte FCK räknas bort ifrån och här garderas enbart tvåan på grund av hård streckning.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Guingamp - Caen 1
Guingamp ligger pyrt på det i botten av franska Ligue 2. Fyra segrar på 25 spelade matcher vittnar om varför läget är som det är, men här ställs värdarna åtminstone inför en passande uppgift. Caen befinner sig i något av ingenmansland då det är för långt upp till kvalplatser mot Ligue 1 och samtidigt som gästerna inte ska behöva oroa sig för att bli indragna i bottenstriden. Utanför hemtrakterna rosar Caen sällan marknaden och med en klart mer motiverad vänstersida faller valet på 1X där värdet tacksamt ser ut att finnas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Greuther Fürth - Holstein Kiel 2
Vi byter fransk bottenstrid mot tysk toppstrid när luppen läggs på Zweite Bundesliga. Holstein Kiel är det enda professionella laget i de tyska seriesystemen som ännu inte förlorat en bortamatch under säsongen, ett minst sagt imponerande facit. Storkarna lär dock få kämpa för besväret när de tar sig an Greuther Fürth. Värdföreningen med Branimir Hrgota i spetsen visar liksom Holstein Kiel fin form för stunden. Poängplock senast mot Hamburg vittnar om kunnandet hos Hrgota med kumpaner och mellan två i grunden offensivt lagda lag lämpar sig alltid gubben utmärkt. 1-2.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Real Zaragoza - Alcorcón 1
Vi avrundar kupongen med att göra återbesök i Spanien men denna gång ska vi fokusera på Segunda División. Alcorcón löper stor risk att trilla ur andraligan då gästerna för tillfället parkerar in som nästjumbo, en placering som troligtvis inte kommer att ändras då Real Zaragoza står på andra sidan. Den anrika föreningen har fått sig ett lyft sedan Martínez tog över tränarsysslan och raden 2-1-0 på de tre senaste i ligan skvallrar om formtopp hos Zaragoza. Den fortsätter även under måndagen. Ettan singlas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Real Zaragoza
Zaragoza är kraftigt förbättrade under Martínez ledning och kommer att ta rejäla kliv i tabellen. Alcorcón är i botten för att stanna och får det ruskigt tufft på La Romareda. Fin etta.

Varningens finger!
Osasuna
Sevilla är inne i ett tufft schema där matcherna kommer på löpande band. Så gör också skadorna och ett sargat andalusiskt gäng kan mycket väl få problem i Pamplona. Osasuna visar gott gry och ska kunna bjuda upp till dans på hemmabanan.

144 rader
1. Brighton - Crystal P 1
2. Osasuna - Sevilla 1x2
3. Elfsborg - Degerfors 12
4. Utsikten - Falkenberg 1x2
5. Lyngby - Köpenhamn x2
6. Guingamp - Caen 1x
7. G.Fürth - H.Kiel 12
8. Zaragoza - Alcorcón 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto