Topptipset Tips Måndag 25/1

Publicerad på 25 Jan 2021 - 07:58

Tipsexperten

Tipsexperten

25 Jan 2021 - 07:58

Sex olika länder utgör måndagens Topptips som också sträcker sig över två kontinenter. Europa bidrar med godbitar som FA-cupen och La Liga och dessutom ska en hel drös andraligor synas innan vi avrundar i Brasilien. Där har ni förutsättningarna och nedan har ni analysen!

Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 25/1

1. Wycombe - Tottenham 2
Vi inleder i England där FA-cupens fjärde runda går i mål på Adams Park. Wycombe har det kämpigt i The Championship och mitt i jagandet av ny biljett i den ligan ska nu The Chairboys ta sig an Tottenham. Det är såklart en övermäktig motståndare på förhand, men då Spurs har en tuff match mot Liverpool på torsdag lär Mourinho rotera så det står härliga till här. Krysset blir då ett lockande komplement åt ettan som streckas skyhögt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Athletic Bilbao - Getafe 2
Athletic Bilbao och nytillträdde tränaren Marcelino har varit en framgångssaga så här långt. Baskernas spel har förbättrats avsevärt vilket inte minst visades i Supercupfinalen där det blev seger mot Barcelona. Med det sagt blir detta Bilbaos fjärde tävlingsmatch på tolv dagar och med ruskigt slitna ben blir det inte lätt att tas med Getafe. Bordalás manskap lägger aldrig några fingrar emellan och då dessutom gästerna visar smygform med två raka triumfer i ligan är högersidan av högsta prio. Avslag på ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Cartagena - Mirandés 1
Två formlösa aktörer drabbar samman på Cartagonova där värdföreningen har absolut mest att spela för. Cartagena ligger pyrt på det i botten och då den senaste triumfen kom i början på december är det inte svårt att förstå varför tabellen visar vad den gör. Lyckligtvis för Cartagena är också gästande Mirandés ur slag. Fyra raka nederlag alla kategorier och endast ett gjort mål under samma period är siffror som talar sitt tydliga språk. Här tar Borja Jiménez grabbar minst en poäng. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Sochaux - Toulouse X
Jämn kamp att vänta i Ligue 2 där Sochaux tar emot Toulouse. De sistnämnda ser oerhört starka ut för stunden och det är mycket möjligt att Isak Petterssons nya lag lägger beslag på en av direktplatserna till Ligue 1 när vi summerar i vår. Måndagens uppgift är med det sagt ingen enkel sådan. Sochaux är extremt svårslagna och är faktiskt det lag som, bortsett topptrion, förlorar minst antal matcher hittills. Chans på playoffplatser finns fortfarande och här kommer värdarna att sälja sig dyrt. Alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Brescia - Monza 2
Brescia drattade ur Serie A i fjol och av allt att döma ser det inte ut att bli något direkt återtåg. Formen är usel och tappet av Torregrossa till Sampdoria har gjort att värdarna saknar både tyngd och kvalitet i de främre leden. Muntrare miner är det hos besökarna. Monza har inte förlorat en ligamatch sedan strax innan jul och även om Balotelli går skadad finns gott om offensiv spets i bland andra Boateng och Gytkjaer. Vänder gör inte Brescias trend. Tvåan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. FC Eindhoven - NEC Nijmegen 2
FC Eindhoven stod för en stark höst med deras mått mätt, men mot slutet har värdföreningen dalat i sina prestationer. Noll segrar på de fyra senaste tävlingsmatcherna är inte bra nog och under måndagen väntar en opponent som Eindhoven haft svårt emot i modern nutid. NEC Nijmegen har två raka inbördes segrar med totalt 10-1 och som om inte det vore nog kommer gästerna också stärkta efter 2-1-0 på de tre senaste matcherna alla kategorier. NEC vinner igen. Tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Corinthians - Bragantino 2
Kupongen avrundas i Brasilien där Série A och Série B bidrar med varsin kamp. Den första och den mest laddade hämtas från Sao Paulo där Corinthians och Bragantino drabbar samman i ett derby. Här blir svenska folket väl förblindade av lagnamnen då Corinthians streckas upp till enorma favoriter. Bragantino har dock kommit igång rejält mot slutet och här ska gästerna ses med större chans än vad strecken säger. Den med nerver av stål lämnar ettan utanför.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Operário - Chapecoense X
Avslaget och ovisst är mötet i Série B där redan uppflyttningsklara Chapecoense ska ta sig an Operário på bortagräs. Gästernas historia har berättats flera gånger om, men att lyckas ta sig upp direkt efter den hemska flygkraschen är så fantastiskt det kan bli. Motivationen blir dock lidande här mot ett hemmastarkt Operário. Värdarna har bara förlorat tre gånger på sin hemmabana hittills och då det känns som att precis vad som helst kan hända här är alla tecken att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
NEC Nijmegen
FC Eindhoven är inne i en formsvacka och då är det inte roligt att ställas emot NEC Nijmegen. Gästerna har totalt 10-1 på måndagens opponenter sett till de två senaste inbördes mötena och är i betydligt bättre form.

Varningens finger!
Getafe
Athletic Bilbao matchas otroligt hårt för stunden och med enormt slitna ben blir det inte lätt att tas med Getafe. Gästerna ska ses med bättre chans än vad strecken gör gällande.

144 rader
1. Wycombe - Tottenham x2
2. A.Bilbao - Getafe x2
3. Cartagena - Mirandés 1x
4. Sochaux - Toulouse 1x2
5. Brescia - Monza 2
6. FC Eindhoven - NEC 2
7. Corinthians - Bragantino x2
8. Operário - Chapecoense 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto