Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 27/7

26 Juli 2020 - 20:55

Allsvenskan är som bekant i full gång och det är också därifrån de inledande tre matcherna synas på måndagens Topptips. Därefter sticker playoffet från The Championship emellan innan fyra fajter från Serie B avslutar. Häng med!


Spelstopp: 18:59

Topptipset Tips 27/7


1. Hammarby - Örebro 1
Som Stefan Billborn själv uttryckte efter matchen mot Malmö har Hammarby mycket kvar att jobba på innan det ska bli tal om något SM-guld. 0-3 i baken blev resultatet i den fajten och det mest anmärkningsvärda var att de grönvita bara lyckades få iväg ett ynka skott på mål. Det måste bli rejäl ändring för Bajen innan det blir för långt upp till toppen, och nu väntar Örebro hemma på Tele2. Närkingarna har passat värdarna extremt bra förut, fem raka inbördes till HIF, men som läget är nu går det inte att bara spika av ettan. ÖSK var rejält tillbakatryckta mot Helsingborg, men att ändå få med sig en pinne från Skåne kan göra gott för moralen. Krysset rensar fint i huvudstaden och bör finnas med direkt.


2. Östersund - Helsingborg 1
Två poäng mot Häcken och Djurgården är inte illa pinkat av Östersund och överlag är det en ganska fin formkurva som ÖFK visar upp. Aly Keita i kassen är otroligt viktig med sin rutin och han har även visat så här långt att han håller hög allsvensk nivå. Vissa frågetecken råder dock för mittfältet här då spelfördelaren Rewan Amin tvingades utgå tidigt mot DIF. Utan honom blir inte tempot det samma och det är en faktor som kan tala för Helsingborg. Något som dock lär vara till skåningarnas nackdel är underlaget. Två konstgräsmatcher hittills i år har bara givit en poäng åt Mellbergs gäng och trots att nämnde Amin lär saknas hos de svartröda är det svårt att se att HIF får med sig fler än en poäng från Jämtkraft Arena. 1X låser.


3. Mjällby - Kalmar FF 1
Till Listerlandet far vi för att syna Allsvenskans sista bidrag. Här fick Mjällby en rejäl snyting mot Elfsborg senast med 0-5. Det ska dock inte dras för stora växlar av den fajten då boråsarna sprängde sin expected goals i luften, och dessutom kom målen vid psykologiskt dåliga tillfällen i matchen för Mjällby. Det lär vara ett riktigt revanschsuget värdgäng som springer ut under måndagen för att tampas med Kalmar. Nanne Bergstrands adepter lyckades tillfälligt bryta den mörka förlusttrenden i och med poängen mot Sirius senast, men på Strandvallen får KFF finna sig i att vara underdogs. Stannar ettan runt 45 procent kan den gott stå ensam.


4. Cardiff - Fulham 2
Kupongens mest högoktaniga drabbning går av stapeln på Cardiff City Stadium i Wales. Det har blivit dags för playoff till Premier League och det är sanslöst mycket pengar som står på spel. Cardiff välkomnar Fulham i det första av två möten, ett Fulham de fick stryk av för drygt två veckor sedan med 0-2. Walesarna nådde sedan playoffet via segrar mot redan avhängda Derby, Boro och Hull, men frågan är hur länge de orkar stå emot Londonlaget? Givetvis står mer på spel nu, men att gästerna ska värderas som helt jämna med Neil Harris gäng är svårt att köpa. Läge att välja sida här och då lockar den österut klart mest. Mitrovic målar igen!


5. Spezia - Virtus Entella X
Två omgångar återstår av den jämna Serie B och det som redan nu står klart är att Benevento och Crotone tar steget upp, medans Livorno är klara för degradering. Spezia är i sin tur klara för playoff, och för att få så gynnsam lottning som möjligt i playoff vill “De små örnarna” såklart stanna kvar där uppe. Men här väntar en lurig motståndare i form av Virtus Entella. Gästerna är inför måndagen fyra poäng utanför playoff, något som barkar åt en riktig urladdning på Alberto Picco! Ettan ser ut att streckas i högsta laget och med tanke på motivationen till höger är det ingen dum idé att måla brett och få med den lågt streckade högersidan!


6. Cittadella - Venezia 2
På grund av den usla formen ser playoffplatsen ut att glida Cittadella ur händerna. Fem raka torsk luktar allt annat än Serie A och faktum är att Veneto-laget är ett av seriens sämsta på eget gräs. Venezia har likt Virtus Entella i föregående fajt också en liten chans att nå playoff, men då krävs det förmodligen en seger här. Med två raka 1-0 triumfer i bagaget är dock formen god, och att kärlekslaget från Venedig ska kunna ställa till med problem även på Pier Cesare Tombolato råder det inga tvivel om. Ta bort ettan helt och hållet.


7. Juve Stabia - Cremonese X
På den undre halvan hittar vi nästa fajt. Cremonese har varit i gott slag och är i nuläget på säker mark med en fjortonde plats, men två raka mållösa kamper har börjat skvallra om att formen kanske är på väg åt fel håll. Juve Stabia torskade knappt senast mot Venezia, men värdarna har allt att spela för då de inför veckostarten har fyra poäng upp till nytt kvalfritt kontrakt. Mycket hopp sätts till Francesco Forte som hittills pangat in 17 baljor, men anfallaren kan inte dra hela lasset själv. Det här mötet kan gå precis hur som helst och alla tecken är att föredra. 

 
8. Pordenone - Salernitana 2
Kupongen avrundas på Nereo Rocco där Pordenone inte går särskilt starkt för stunden. Hemmalaget behöver en poäng till för att vara helt säkra på playoff, men en poäng på de tre senaste vittnar om att värdarna redan nu gått på semester. Salernitana jagar strax bakom och lär behöva gå för en trea här för att inte riskera att jagande lag snor deras playoffplats. I det vändande mötet vann Salernogänget med 4-0 och när värdet ser ut att finnas österut blir låset enkelt, X2!


Kupongens kassaskåp


Fulham
De här matcherna är något alldeles extra och Cardiff har fått en riktigt svår motståndare direkt. Fulham har en av seriens bästa och bredaste trupper, men trots det målas den här fajten upp som ganska jämn. Ta ställning för tvåan!


Varningens finger!


Virtus Entella
Spezia är klara och gästande Virtus Entella kommer att sälja sig dyrt för att haka på playoff-tåget. Kanonläge att ta betalt för högersidan då ettan ser ut att överstreckas.


144 rader
1. Hammarby - Örebro 1x
2. Östersund - Helsingborg 1x
3. Mjällby - Kalmar 1
4. Cardiff - Fulham 2
5. Spezia - Virtus Entella 1x2
6. Cittadella - Venezia x2
7. Juve Stabia - Cremonese 1x2
8. Pordenone - Salernitana x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming