Topptipset Tips Måndag 28/9

Publicerad på 27 Sep 2020 - 23:07

Tipsexperten

Tipsexperten

27 Sep 2020 - 23:07

Liverpool - Arsenal är ett möte som inte går av för hackor i inledningen av måndagens Topptips. Vidare följer Serie A, Allsvenskan, stadsderby i Superettan, Damallsvenskan och Superligaen. Med 250.000 kronor extra i potten är det läge för en fullträff!


Spelstopp: 18:44

TOPPTIPSET TIPS 28/9


1. Liverpool - Arsenal 1
Arsenal har kammat full pott så här långt efter segrar mot Londonlagen Fulham och West Ham. Den senaste mot The Hammers var dock knapp och krampaktig och betydligt tuffare motstånd väntar nu de rödvita. De regerande mästarna Liverpool står på andra sidan och Klopps gäng har också inlett på bästa sätt. Imponerande vinster mot Leeds och Chelsea väger tungt och känslan är att det är dags för den tredje raka här. Ettan lämnas på egna ben.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Fulham - Aston Villa 2
Scott Parkers Fulham har inlett med att släppa in mål i parti och minut. Mitrovic vaknade till liv senast, men serben kan göra hur många mål han vill när det ser ut som det gör i de bakre leden. Aston Villa har förstärkt offensiven med bland andra Ollie Watkins och tillsammans med Jack Grealish ska anfallaren kunna skapa rejäl oreda här. I vad som ser ut att bli en jämnt streckad fajt på förhand är tvåan en intressant sådan. Särskilt eftersom Dean Smith ser ut att ha fått ordning på defensiven hos gästerna.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Bologna - Parma 1
Bologna hade inte mycket att sätta emot Milan i premiären. 0-2 i brakan blev resultatet, men när Zlatan, som stod för dubbla mål, är på det humöret är det inte många försvar i världen som står pall. Värdarna ska ses med godare möjligheter här. Parma är kraftigt försvagade sedan Dejan Kulusevski försvunnit och med just 0-2 torskade också skinklaget sin premiär mot Napoli. Här ska gästerna vara glada om de får med sig en pinne. 1X är ett lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. AIK - Mjällby 2
AIK tog en livsviktig seger mot Hammarby senast. 3-0 var dock siffror i överkant och det ska också sägas att Bajen bara fick två dagars vila i benen inför den matchen. Här streckas AIK upp som enorma favoriter när Mjällby kommer på besök. Listerlandsgrabbarna vann dock det vändande mötet med 3-1 och övervärderingen av värdarna känns inte alls bra. Moses Ogbu är ett ständigt orosmoln för alla försvar i Allsvenskan och han kan mycket väl näta även här. X2 lockar oerhört.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Kalmar FF - Varberg X
Kalmars seger mot Göteborg senast var mer än blytung. Smålänningarnas blott fjärde seger sedan seriestart innebär nu att de kan gå förbi Helsingborg på kvalplatsen, men då krävs det vinst även mot Varberg. Nykomlingarna har gått tungt mot slutet där förluster mot Falkenberg och Helsingborg oroar. Varberg kan dock mycket i sina stunder och då Kalmar knappast imponerat under säsongen bör inga tecken lämnas åt slumpen här.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Örgryte - GAIS 1
Vidare till Göteborg och derbyt mellan Örgryte och GAIS. De grönsvarta är något förbättrade mot slutet och har nu också tagit sig upp på säker mark i tabellen igen. Makrillarna slog Västerås senast och inför ett derby är det såklart extra skönt att ha en seger i ryggen. Örgryte kommer å sin sida från en pinne i Trellehulla, men överlag är det värdarna som sett klart bäst ut på senare tid av de här båda aktörerna. Kommer ÖIS upp i samma nivå här som mot Ljungskile (4-0) ska de ses med goda möjligheter. 1X räcker.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Eskilstuna United - KIF Örebro 1
Formkurvorna pekar inte uppåt för någon av aktörerna när vi nu beger oss till Damallsvenskan. Eskilstuna United har fyra raka torsk i ryggsäcken och fjolårets tabellfyra är faktiskt indragna i bottenstriden nu. Värdinnorna är dock alldeles för bra för att trilla ur och när nu motståndet lättar lite i form av Örebro ska Eskilstuna kunna ta sig in på poänggivande väg igen. Närkingarna har inte vunnit något av de fem senaste inbördes tävlingsmötena mot måndagens motståndare och gör inte det här heller. Lås till vänster.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Nordsjälland - Lyngby X
Nordsjälland var ett spännande gäng att beskåda i fjol, men det här året lär bli tuffare för värdarna. Mohammed Kudus och Mikkel Damsgaard, föregående säsongs två bästa målskyttar, har lämnat och utan duon är Nordsjälland inte alls lika slagkraftiga. Trots det streckas ettan på i rask takt inför mötet med Lyngby. Gästerna inledde med poängplock mot Aalborg och var sedan också nära att knipa poäng av de regerande mästarna Midtjylland. Här ska chanserna till retroaktiv utdelning för gästerna inte skrivas av helt. Alla tecken.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Liverpool
Det vankas stormöte på Anfield. Liverpool har dock sett klart bättre ut än Arsenal så här långt och kommer Klopps gäng upp i nivå här blir det åka av för Artetas dito.


Varningens finger!


Lyngby
Nordsjälland är kraftigt försvagade sedan flera nyckelspelare lämnat under sommarens transferfönster. Trots det streckas ändå ettan på hårt. Lyngby är ett samspelt och svårslaget gäng som mycket väl kan skrälla här.


144 rader
1. Liverpool - Arsenal 1
2. Fulham - Aston Villa 2
3. Bologna - Parma 1x
4. AIK - Mjällby x2
5. Kalmar - Varberg 1x2
6. Örgryte - GAIS 1x
7. Eskilstuna U - KIF Örebro 1x
8. Nordsjälland - Lyngby 1x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto