Topptipset Tips Måndag 5/10

Publicerad på 4 Okt 2020 - 23:35

Tipsexperten

Tipsexperten

4 Okt 2020 - 23:35

Ny vecka innebär nytt Topptips och nya möjligheter. Svedala bjuder på bidrag från två olika divisioner där det bland annat ska bli spännande att följa bataljen i Division 2 Norra Götaland. Utöver de blågula kamperna ska även Tyskland, Nederländerna, Finland och Brasilien besökas. Häng med!


Spelstopp: 17:29

TOPPTIPSET TIPS 5/10


1. Trelleborg - Norrby 1
Kupongen inleds på klassiska Vångavallen. Trellehulla har under en längre period gått tungt i Superettan där skåningarnas senaste seger hittas så långt tillbaka som i augusti. Då betvingades Norrby och det är också det gänget som tar sig till Skåne från Knalleland under måndagen. Norrby trivs normalt betydligt bättre på plast än på riktigt gräs, men med tanke på värdarnas formrad ska inte gästerna känna sig slagna på förhand här. 1X är att betrakta som ett lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Degerfors - Västerås 1
Två gäng med totalt motsatta säsonger i ryggen så här långt drabbar samman på Stora Valla. Västerås hade och har fortfarande en fin trupp på pappret, men det har verkligen inte synts på plan. Gästerna från gurkstaden har bara vunnit fem av tjugo matcher hittills och kommer att få problem med att ordna kontraktet utan återkval. Degerfors stormar däremot mot Allsvenskan och ser ruskigt starka ut i samtliga lagdelar. Det faktum att Degen leder Superettan med fem poäng, med en match tillgodo, säger det mesta. Ettan streckas dock väl högt och när serieledarna har råd att slappna av här är det inte fel med ett rensarkryss som sällskap.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Nürnberg - Darmstadt 1
Zweite Bundesliga är i sin linda, men Nürnberg har inlett förtroendeingivande. 1-1 borta mot Jahn Regensburg i premiären följdes upp med en seger mot Sandhausen senast. Där var Nürnberg totalt överlägsna och JR ska vara glada att siffrorna inte blev betydligt större i den kampen. Darmstadt har inlett med en poäng av sex möjliga och fick stryk av just Sandhausen i premiären. Die Lillien vann motsvarande möte här i fjol, men får max med sig en pinne under måndagen. 1X.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Excelsior - De Graafschap 2
Över till Holland där två fajter från Eerste Divisie tar vid. De Graafschap jublade inte direkt över förbundets beslut mitt i föregående säsong. Det beslutet slog fast att serien avbröts utan uppflyttningar eller degraderingar och till gästernas stora förtret innebar det att det inte blev något spel i Eredivisie den här säsongen. De Graafschap har dock visat i inledningen att de siktar på att gå direkt upp med tre av fyra möjliga segrar. Excelsior håller i grund och botten klart lägre nivå än måndagens kombattanter och när tvåan ser ut att bli understreckad landar vi i en trevlig spik.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. FC Oss - Dordrecht X
Jumbofinal från Frans Heesen Stadion. FC Oss ligger klart sist i serien och det är inte särskilt konstigt då värdarna hittills bara tagit en ynka poäng. Målen rasslar in i brakan och Oss ser redan nu ut att gå mot en mörk vinter. Här kommer dock ett bra läge att vända på den trenden. Dordrecht håller heller ingen vidare nivå och står i sin tur noterade för fyra poäng så här långt. I omvänd ordning kommer dock gästerna se det här mötet som en gyllene chans att klättra ovanför det absoluta bottenträsket och i en väldigt svårtippad drabbning gör sig alla tecken bäst.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. KuPS - FC Ilves X
Fint skrälläge uppenbaras i finska Veikkausliiga. KuPS hör till topplagen och har så här långt gjort det bra i finrummet. Värdarna var dock ute och härjade i Europa League-kvalet i torsdags där det blev ett tungt nederlag och uttåg mot rumänska Cluj. Det är en fajt som säkerligen kan sitta i benen här. FC Ilves åkte ur Europa League i ett tidigare skede, men det ska sägas att gästerna inte är något ängagäng. Här kan Ilves mycket väl få med sig en eller samtliga poäng. Måla på.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Vänersborgs FK - Gauthiod 1
Tillbaka till Sverige där vi flyttar ner ett par hack i divisionerna. Vänersborg går starkt i Division 2 Norra Götaland där värdarna är uppe i tre raka vinster. Det mest anmärkningsvärda är dock att VFK bombat in 16 baljor på de segrarna, ett helt sanslöst facit. Gauthiod vet med andra ord vilket motstånd som väntar här, men frågan är om besökarna räcker till? En seger hittills på bortagräs imponerar inte och här tar Vänersborg sin fjärde raka viktoria!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Oeste - Operário 2
Kupongen avrundas i Brasilien med en kamp som blir något för alla nattsuddare. Samban hämtas från Série B där Oeste välkomnar Operário till Arena Barueri. Oeste är inför denna dust ohotad tabelljumbo med endast sex inspelade poäng på 13 omgångar. Nedflyttning hägrar därmed och här väntar en tuff motståndare. Operário håller till i mittenskiktet och viker sällan ner sig. Ynka tre nederlag så här långt är en siffra som imponerar. Ettan kan med gott samvete lämnas utanför.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


De Graafschap
De Graafschap besitter en hög nivå i grunden och har siktet inställt på direktuppflyttning i år. Excelsior lär hålla till precis under men får det tufft här. När värde finns att hämta på tvåan är det inte läge att tänka två gånger.


Varningens finger!


FC Ilves
FC Ilves kommer med pigga ben till KuPS. Värdarna var i farten i torsdags och får svårt att ladda om till det här mötet. Det märks dock inte på strecken. Högersidan är av största vikt!


144 rader
1. Trelleborg - Norrby 1x
2. Degerfors - Västerås 1x
3. Nürnberg - Darmstadt 1x
4. Excelsior - De Graafs. 2
5. FC Oss - Dordrecht 1x2
6. KuPS - FC Ilves 1x2
7. Väners. FK - Gauthiod 1
8. Oeste - Operário x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto