Topptipset Tips Måndag 8/2

Publicerad på 8 Feb 2021 - 08:23

Tipsexperten

Tipsexperten

8 Feb 2021 - 08:23

Den Iberiska halvön dominerar måndagens Topptips då inte mindre än fem fajter hämtas från Spanien och Portugal. Det är framför allt där vi hoppas att det ska skrälla då spikdragen hittas i Premier League och Eerste Divisie. Nu gasar vi!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 8/2

1. Leeds - Crystal Palace 1
Efter två raka segrar kom en relativt oväntad förlust mot Everton för Leeds. Sett till matchbilden borde Påfåglarna fått med sig åtminstone en pinne, men det ville sig helt enkelt inte den gången. Studsa tillbaka på vinnande väg ska Bielsas mannar kunna göra när Crystal Palace gästar Elland Road. Örnarna är ett skadeskjutet herrskap då Schlupp, McArthur och framför allt Zaha inte kommer till spel. Utan den sistnämnda fattas den tyngsta dimensionen i anfallsspelet. Ettan är en fin spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Atlético Madrid - Celta Vigo X
Slåttermaskinen Atlético Madrid tycks inte kunna stoppas. Madrassmakarnas namn är redan till hälften inristat på pokalen, ett faktum som också innebär att motivationen kan tryta i vissa matcher. Den risken kombinerat med de trots allt många sjukdomsfallen gör att det blir väldigt svårt att köpa det enorma förtroendet på ettan när Celta Vigo kommer på besök. Gästerna har spets i lirare som Aspas, Nolito och Mina, spelare som definitivt besitter kunnande nog för att såra Simeones manskap. Det tar vi betalt för i streckningen genom att plocka med alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Benfica - Famalicao 1
Trots att det återstår mycket av Primeira Liga kan Benfica redan se drömmarna om guld som bortsprungna. Att det är ärkerivalen Sporting som glidit ifrån i toppen gör heller inte saken bättre. Under måndagen ska Örnarna, med blott en ligatriumf sedan nyår, brottas med Famalicao. Gästerna är ett par nivåer sämre jämfört med i fjol, men med Benficas rådande formdipp i åtanke är det trots allt lockande att få med krysset på större system. Särskilt då ettan ser ut att valsa upp över 80 procent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Marítimo - Santa Clara 1
Santa Clara gör hittills en av sina bästa säsonger på länge då de är med på den övre halvan och krigar. Något överraskande är det bortaspelet som stämt bäst för gänget från Azorerna, men trots det får de tufft att göra anspråk på fler än en poäng när resan går till Madeira. På den ön har Santa Clara inte vunnit på över 20 år och trots att Marítimo är inne i en sämre period viktar favoritskapet åt vänster. Värdarna visade i cupmötet med Sporting (2-0-seger) vad de är kapabla till och kommer de upp i samma nivå här blir det minst en poäng. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Belenenses - Guimarães 2
Primeira Liga avslutas med en drabbning från Lissabon. Här håller Belenenses till och i den föregående rundan plockade Anders Anderssons gamla lag poäng av Porto efter en stark försvarsinsats. Framåt hände dock i princip ingenting och här är en liknande matchbild att vänta då Guimarães kommer på visit. Os Vimaranenses har kapacitet för att knipa en Europaplats och med spelare som André, Estupinán och Quaresma är det inget snack om att det här är Guimarães match att förlora. X2 är ett lås.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Fortuna Düsseldorf - Holstein Kiel 1
Två aktörer som jagar en plats i nästa säsongs Bundesliga drabbar samman i flygplatsstaden Düsseldorf. Värdföreningen Fortuna trillade ur finrummet i fjol men har så här långt varit ett av Zweite Bundesligas absolut bästa lag på eget gräs. Raden 6-3-0 talar sitt tydliga språk och i anfallaren Rouwen Hennings förfogar tränare Rösler över en spjutspets som vet var målet är beläget. Holstein Kiel är också de med i toppskiktet och har i sin tur inte förlorat en bortamatch hittills. Cupviktorian mot Bayern München var ruskigt imponerande, men med många matcher på kort tid får gästerna svårt på Merkur Spiel-Arena. 1X känns tämligen tryggt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Lugo - Espanyol X
Tillbaka till Spanien men den här gången är det Segunda División som gäller. Espanyol drattade ur La Liga i fjol och även om katalanerna ska kunna ta steget upp igen är inte formen där den ska vara. Tre raka förluster alla kategorier har inneburit ett litet ras i tabellen och måndagens uppgift är en lurig sådan. Lugo ligger tryggt i mitten och på sin hemmabana är värdarna alltid en svår nöt att knäcka. Galicierna har endast förlorat två kamper på eget gräs så här långt och här är en heltäckningsmatta att föredra så tidigt som möjligt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Jong Ajax - Cambuur 2
Till Holland far vi för att stänga butiken när Eerste Divisie slår upp portarna. Jong Ajax imponerade stort under fjolåret men då flera spelare som var bärande då har tagit steget upp i A-laget har det gått ut över nuvarande säsong. Här väntar ett riktigt tufft test då Cambuur står på andra sidan. Gästerna har gjort överlägset flest mål av samtliga deltagare i Eerste Divisie och Robert Muhren har varit otroligt framgångsrik med hela 21 pytsar. Anfallaren toppar givetvis skytteligan och det är fullt möjligt att han skjuter juniorerna från huvudstaden i sank. Trolig tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Leeds
Leeds fick storstryk i det vändande mötet mot Palace, men mycket tyder på att Påfåglarna får revansch under måndagen. Hodgsons manskap är hårt skadeskjutna och kommer bli tunna i offensiv riktning utan Zaha. I vändande riktning är Leeds aldrig tunna. Etta.

Varningens finger!
Celta Vigo
Det går ingen nöd på Atlético Madrids form, men med ett koppel spelare i sjukstugan och en avstängd Trippier är Madrassmakarna en större favorit i fara än vad tipparna anser. Celta Vigo kan definitivt störa i huvudstaden.

144 rader
1. Leeds - Crystal P 1
2. A.Madrid - Celta Vigo 1x2
3. Benfica - Famalicao 1x
4. Marítimo - Santa Clara 1x
5. Belenenses - Guimarães x2
6. Düsseldorf - Holstein Kiel 1x
7. Lugo - Espanyol 1x2
8. Jong Ajax - Cambuur 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto