Topptipset Tips Måndag 8/3

Publicerad på 7 Mar 2021 - 20:59

Tipsexperten

Tipsexperten

7 Mar 2021 - 20:59

Mars har precis börjat och vi går in i ny vecka med studs i dojan. Premier League, Serie A och La Liga finns alla representerade på Topptipset som också innehar en spännande sextondelsfinal från Coupe de France att ta del av. Fotboll från Belgien, Danmark och Tyskland tar oss sedan i mål. Häng med!

Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 8/3

1. Chelsea - Everton 1
Vi inleder i den engelska huvudstaden där Chelsea drabbar samman med Everton. Thomas Tuchel har onekligen fått en perfekt start på sitt äventyr som tränare för de blåklädda där segern senast mot Liverpool var grädden på moset. Mason Mount avgjorde då och mittfältaren har visat sig oumbärlig även sedan Frank Lampard fått lämna. Everton blir ingen enkel nöt att knäcka då de har hållit nollan i 270 raka minuter, men det råder inget tu tal om att detta är Chelseas match att förlora. 1X torde räcka.
Chelsea Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Everton Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. West Ham - Leeds 2
Öppet lär det bli i andra delar av London när West Ham och Leeds går i klinch. Inlånade Jesse Lingard har höjt den offensiva kapaciteten hos The Hammers. Tillsammans med Antonio och Soucek bildar Lingard en målfarlig trio som hotar på flera olika sätt. Leeds är inte blyga vad gäller offensiven de heller. Bamford, Raphinha och Harrison är alla kapabla att hitta nätet när som helst och när högersidan ser ut att bli bortglömd av tipparna är vi snabba med att täcka upp hela vägen på London Stadium.
West Ham Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Leeds Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Inter - Atalanta 1
Vidare till Serie A där ett riktigt toppmöte står på menyn i Milano. Inter sitter i pole position vad gäller ligatiteln och kan vid seger här vara sex poäng före Milan. Såsom Nerazzurri spelar fotboll för stunden är det svårt att se något lag äta ikapp försprånget, men gästande Atalanta ska absolut inte underskattas. La Deas högstanivå är skyhög och med 5-1-överkörningen av Crotone färsk på näthinnan är det ett muntert och formstarkt Atalanta som äntrar San Siro. Många mål lär det även bli här. Då giver vi fullt förtroende till gubben (1-2).
Inter Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Atalanta Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Real Betis - Alavés X
Real Betis har stått för ett ganska starkt 2021 som inneburit att de grönvita nu är uppe och tampas om Europaplatser. Med det sagt tenderar insatserna att variera oerhört mycket och när andalusierna övervärderas enormt av svenska folket är det verkligen läge att dra öronen åt sig. Alavés krigar för nytt kontrakt i botten av tabellen och även om formen inte är på topp ska baskerna kunna bjuda upp till dans på Benito Villamarín. Här luktar det skräll och helgarderingen bör således vara tidig.
Betis Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Alaves Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Nice - Monaco 2
Kupongens enda cupmöte är det i Frankrike där Nice och Monaco stöter samman på rivieran. Nice har inte kommit upp i nivå den här säsongen och efter uttåget ur Europa League-gruppspelet återstår i princip bara en transportsträcka för de rödsvarta. Detta då det inte lär bli något avancemang i Coupe de France heller. Monaco har vunnit båda ligamötena mot måndagens opponenter och i Volland och Ben Yedder finns en sylvass anfallsduo att tillgå för succétränaren Niko Kovac. Här avgör duon igen. Tvåa!
Nice Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Monaco Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Gent - Oostende 1
Fjolårstvåan Gent riskerar att stå för en riktig fiaskosäsong då de i nuläget ser ut att missa Mästerskapsrundan. Tid finns dock fortfarande för att nå dit och då det trots allt sett bättre ut sedan nyår ska värdarna inte skrivas av helt från de högre tabellpositionerna. De Buffalo’s är ett erkänt starkt hemmalag och då gästande KV Oostende inte rosat marknaden på främmande mark ska ettan ses som trolig på Ghelamco Arena. Oostende har gjort bra ifrån sig hittills, men här slår de ur klart underläge.
Gent Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Oostende Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Aalborg - SönderjyskE 1
Två formsvaga aktörer ska mäta svärd på norra Jylland. Både Aalborg och SönderjyskE krigar för att nå en plats i Mästerskapsrundan, men sedan återstarten har inte mycket gått aktörernas väg. SönderjyskE slog förvisso Midtjylland tidigt i februari, men därefter har gästerna radat upp fem raka utan seger. För svenskkolonin Aalborg är det än värre. Sex raka utan seger bådar inte gott och då vi har en anfallsinriktad kamp framför oss garderar vi från båda håll.
Aalborg Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SönderjyskE Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Hamburg - Holstein Kiel 1
Kupongen avrundas i tyska Zweite Bundesliga och även här är en målkavalkad att vänta. Hamburg har darrat mot slutet och ska det bli tal om att nå Bundesliga behöver Die Rothausen rycka upp sig avsevärt. Med målmaskinen Terodde och Kittel i truppen finns goda förutsättningar, men det blir inte enkelt att tas med Holstein Kiel. Besökarna är ett av andraligans bästa lag på resande fot och tidigare under säsongen slog de bland annat ut Bayern München ur DFB Pokal. Tvåan bör därför sällskapa ettan redan från start.
Hamburg Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Kiel Skador & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Monaco
Monaco har slagit Nice i båda ligamötena under säsongen och de rödvita ska ses som troligare segrare även i måndagens cupfajt. Ben Yedder avgör till furstendömets fördel!

Varningens finger!
Alavés
Real Betis har en hög högstanivå men också en otroligt låg lägstanivå. Här skenar ettan iväg och då ska ett inte alls oävet Alavés finnas med på samtliga kuponger. Heltäckningsmatta!

144 rader
1. Chelsea - Everton 1x
2. West Ham - Leeds 1x2
3. Inter - Atalanta 12
4. Real Betis - Alavés 1x2
5. Nice - Monaco 2
6. Gent - Oostende 1
7. Aalborg - Sönderjyske 12
8. Hamburg - Holstein Kiel 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto