Topptipset Tips Midsommarafton 19/6

Publicerad på 19 Jun 2020 - 00:23

Tipsexperten

Tipsexperten

19 Jun 2020 - 00:23

Det här året är det inte ens lönt att fundera på att klä stången i midsommar-regnet, för vilket smörgåsbord av fotbollsmatcher vi erbjuds! Spelvärdet är likvärdigt de finaste av kransar och vi dansar igenom England, Spanien och Portugal på vägen mot fullträffen!

Spelstopp: 18:59. Topptipset tips fredag.

1. Tottenham - Manchester United 2
Vi inleder direkt med kupongens höjdpunkt! I onsdags sparkades Premier League igång med dunder och VAR-brak, vilken sanslös miss, och under fredagen väntar alltså mötet mellan Tottenham och Man United. Mourinhos gäng har nog varit extra tacksamma för uppehållet då bland andra livsviktige Harry Kane nu är åter i truppen. Däremot får Spurs klara sig utan Dele Alli och det återstår att se vilka spår det lämnar på planen. United får tillbaka såväl Rashford som Pogba och tillsammans med succé-förvärvet Bruno Fernandes ska det bli väldigt spännande att se hur Solskjaer väljer att formera sitt manskap, allra mest i de främre leden. Värdarnas backlinje kommer att sättas på prov, men en pinne ska inte vara omöjligt att lösa.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

2. Norwich - Southampton 2
I de nedre regionerna ska nu Norwich spänna bågen mot nytt kontrakt, men har verkligen Kanariefåglarna kvaliteten som behövs för att lösa det? Sex poäng är glappet upp till säker mark och skulle Daniel Farke och company lösa det här förtjänar de att adlas. Southampton har sju poäng till godo ner till giljotinen, men även om kontraktet inte är helt säkrat bör inte Saints känna sig oroliga. Den här säsongen lär det inte krävas några 40 poäng för att hålla sig kvar, och med tanke på värdarnas utgångsläge lär det uppstå en hel drös med kontringslägen för Ings och hans vapendragare. Kasta sillen från gaffeln och sätt den här istället!
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

3. Sevilla - Barcelona X
Barcelona har haft en ganska problemfri återstart på La Liga-äventyret. Mallorca och Leganés har bekvämt lagts på rygg med sammanlagt 6-0 och så långt har försvaret inte ställts på några större prov. Nu saknas dock avstängde Umtiti samtidigt som generalen Piqué dras med frågetecken. Det öppnar upp för ytterligare en start för uruguayanen Araujo och lita på att Sevilla kommer testa 21-åringen. Ocampos, El Haddadi och Banega är inga blåbärslirare direkt och känslan är att den trion kan orsaka problem för katalanerna som kommer hit med ett ganska svajigt bortafacit i ryggen. Under hökens vingar kom! Vilka tecken? Alla!
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

4. Granada - Villarreal 2
Nykomlingen Granada fortsätter att överraska och faktum är att värdarna på riktigt blandar sig i kampen om Europa-platserna. Fullpoängaren mot Getafe följdes upp med en pinne mot Betis senast vilket betyder att avståndet till Europa League-kvalet nu bara är fem poäng. Här får dock andalusierna klara sig utan Gonalons och Vadillo bland andra och känslan är att verkligheten börjar ta ut sin rätt på den tunna truppen. Den gula ubåten saknar Pau Torres i fredagens besättning, men i gengäld återkommer reslige Iborra. I grund och botten har också gästerna den klart starkare truppen vilket gör att den kriminellt understreckade tvåan blir högintressant.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

5. Mallorca - Leganés X
Allra längst ned i La Ligas källare tar vi oss härnäst för ångestmötet mellan Mallorca och Leganés. I takt med att Corona-viruset tog fart började sakteliga Los Bermellones starka hemmafacit också att tryta och faktum är att Mallorca bara tagit tre poäng av de senaste tolv möjliga på det egna gräset. Leganés har inlett med två raka torsk, men precis innan uppehållet slog gästerna Villarreal på främmande mark, ett betydligt bättre lag än Mallorca. Här blir högersidan bortglömd, men med det sagt är det inte läge att helt luta sig åt det hållet då Madridklubben inte ingjuter någon form av stabilitet direkt. Alla tecken är att föredra.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

6. Elche - Girona 2
Två lag som hoppas göra anspråk på Mallorcas och Leganés La Liga-biljetter nästa säsong drabbar samman på Estadio Martínez Valero. Det är alltså Segunda División det är tal om där sjätteplacerade Elche tar emot ligafemman Girona. Spaniens näst högsta serie är otroligt jämn vilket återspeglar sig i Elches senaste två resultat. Totalt en poäng mot jumbon Extremadura och tian Ponferradina är ingen formrad man tar sig till finrummet med, men å andra sidan har värdarna bara kapitulerat fyra gånger i den egna borgen under säsongens gång. Girona kommer hit med fem raka utan nederlag i ryggen, men nämnas bör att de fyra senaste varit oavgjorda. Två raka nollor vittnar dock om att defensiven sitter och kan bara skytteligaledaren Stuani (23 baljor) hitta målet igen går besökarna en fin framtid till mötes. Värdet till höger lockar.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

7. Guimaraes - Moreirense 1
Portugal bjuder på midsommar-derby när Moreirense gästar Guimaraes i kommunen med samma namn. Bortalaget inledde med en trea borta mot Boavista, men i den senaste omgången föll de grönvita hemma mot Rio Ave. Det lär fortsätta i blandad resultat-kompott för Moreirense som har för långt glapp upp till Europa-platserna, men samtidigt behöver de inte se sig över axeln heller. Uppåt tittar däremot Guimaraes som bara fått med sig två pinnar på sina två fajter sedan uppehållet. En av dom togs mot fjärdeplacerade Sporting och om värdarna ska ha någon chans att äta ikapp det sju poäng stora glappet upp dit krävs en seger här. Det känns på förhand tufft, men svenska folket verkar övertygade som streckar upp ettan i rask takt. Det gör att rensar-krysset bara måste med.
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

8. Famalicao - Braga 2
Kupongen avslutas ett inkast upp i tabellen där Famalicao gör en kopiöst stark säsong så här långt. Nykomlingarna återstartade med att knäppa självaste Porto på näsan och det hade varit en smärre sensation om Joao Pedro Sousas manskap skulle greja en Europaplats när vi summerar säsongen. Till den här kampen får dock Sousa klara sig utan nyckelspelaren Fábio Martins. Han är inlånad från Braga och får således inte spela här, ett stort minus för Fama. Braga har inte sett allt för bra ut efter uppehållet, men i februari besegrades såväl Benfica som Sporting med nollan intakt, vilket vittnar en del om vad gästerna besitter för grundkvalitet. Här ser besökarna till att befästa tredjeplatsen!
Startelvor, Skador, Stats & Odds - KLICKA HÄR

Kupongens kassaskåp
Braga
Famalicao gör en storartad säsong men hade behövt fullt manskap för att på riktigt kunna mäta sig med Braga. Utan Fábio Martins är inte värdarna samma lag och här har Braga både en och två växlar högre att lägga i.

Varningens finger!
Sevilla
Sevilla har visat fin höjd under Lopetegui. I sina bästa stunder slår Los Palangalas alla lag i serien och ett Barcelona med försvarsproblem får verkligen se upp. Sevilla motiverar härlig midsommardans!

144 rader
1. Tottenham - Man United x2
2. Norwich - Southampton 12
3. Sevilla - Barcelona 1x2
4. Granada - Villarreal 2
5. Mallorca - Leganés 1x2
6. Elche - Girona x2
7. Guimaraes - Moreirense 1x
8. Famalicao - Braga 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto