Topptipset Tips Onsdag 10/3

Publicerad på 9 Mar 2021 - 22:49

Tipsexperten

Tipsexperten

9 Mar 2021 - 22:49

Champions League gnuggar vidare under onsdagen. Dubbla drabbningar hämtas från värstingturneringen innan serieledarna från bland annat Premier League och La Liga växlar av med varsin fin fajt. Vägen mot åtta raka ligger öppen, häng på!

Spelstopp: 18:29

TOPPTIPSET TIPS 10/3

1. PSG - Barcelona 2
Dubbelmötet är dött och begravet (väl?), men matchen lever. Efter två års styv kuling emot har vinden vänt i Barcelona som den gångna veckan tog sig till inhemsk cupfinal via 3-0 mot Sevilla, avancerade inom tre poäng från Atléti i tabelltoppen och sedan gick till presidentval. Laporta vann som väntat vid valurnorna och det ger ytterligare en skjuts mot PSG som saknar Neymar och har så många hjärnspöken inför detta möte att de knappast går för seger när de har råd att förlora med 0-3. Messi & co kommer göra allt för att åka från detta dubbelmöte med hedern intakt och med tanke på förutsättningarna får högersidan företräde.
PSG Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Barcelona Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Liverpool - RB Leipzig 1
Precis som i det första mötet är det Puskás Aréna i Budapest som gäller för Liverpool och Leipzig. Förra gången vann Pool med 2-0 efter två rejäla tyska tabbar, men insatsen som sådan var bara marginellt bättre än vad britterna visat i Premier League och Leipzig ska med andra ord inte känna sig chanslösa. Framåt måste de pronto, när uppumpade energidrycksdrickare går på blitz kan det svänga, det är sedan gammalt. Gyllene gubba-läge i Ungern, etta-tvåa spelas.
Liverpool Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Leipzig Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Manchester City - Southampton 1
Bottennappet kom till slut. Mot Manchester United såklart, fattas bara annat. Rent konkurrensmässigt kanske det bara är bra för City på sikt, de rödklädda kommer knappast skifta ut Ole Gunnar efter detta resultat och så länge norrmannen sitter vid rodret är United inget större hot sett över en säsong. En liten ljusblå “reality check” är heller aldrig fel, känslan var att Guardiola bara var någon enstaka seger ifrån att ställa elva mittfältare på planen och passa ihjäl oss allihop. Nu får det taktiska geniet backa bandet en aning och skicka in den blivande flermålsskytten Agüero mot ligans formsvagaste lag istället (Sheffield är utom tävlan). The Saints har vunnit en enda av sina senaste nio matcher och kommer till spel utan Ings, det räcker inte långt. Etta.
Man City Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Southampton Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Barnsley - Derby 2
Barnsley har hittat fin vårform. Trepoängarna hämtas hem i strid ström och laget stormar mot playoff med sitt breda kollektiv. Woodrow, Styles, Morris och Mowatt drar alla sitt strå vilket gör lagets offensiv svår att stänga ner. Derby ska med det sagt inte räknas bort, Wayne Wazza Rooney har en ytterst kompetent spelargrupp att tillgå och om dagsformen på firma Waghorn/Kazim-Richards är bra kan gästerna utan tvekan skrälla. När ettan närmar sig 70 procent är det inget att tveka på, helgardera i hopp om skräll.
Barnsley Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Derby Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Atlético Madrid - Athletic Bilbao X
Det är en hängmatch som heter duga i Spanien. Ett pånyttfött Athletic, sylvassa under nye managern Marcelino García Toral, möter Atlético Madrid som är på god väg att tappa den buckla de lyfte redan vid årsskiftet. Simeones män har vunnit blott två av sina sju senaste matcher i alla turneringar och jätten Jan har, hör och häpna, bara hållit en nolla på tio försök. I söndagens derbi Madrileño tappade Atléti in kvitteringen i 89:e och vad som kunde blivit en ljusning blev ytterligare ett sänke inför matchen mot världens bästa basker. Gästerna kommer från en finfin vecka där de först avancerade till cupfinal mot Atléticos banemän Levante för att sedan avfärda Granada i ligan. Kunnandet finns för att störa även Madrid. Ska något tecken bort är det den överstreckade ettan, men alla tecken föredras trots allt.
Atletico Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Bilbao Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Marseille - Rennes X
Från Metropolitano i Madrid till Vélodromen i Marseille. Jorge Sampaoli är ny på posten i den postapokalyptiska värld Rally-André lämnat efter sig och det är ett saneringsarbete som väntar. I helgen fick Marseillemännen smaka baguette (1-2) mot division 4-laget Canet Roussillon i den franska cupen och känslan är att värdarna är långt ifrån immuna mot ett liknande resultat under onsdagen.
Rennes är inte i något superslag, långt ifrån, men kvalité finns det gott om hos fjolårsfyran med spelare som Camavinga, Guirassy och Terrier. Den överstreckade ettan går bort, X2 spelas.
Marseille Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Rennes Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Bielefeld - Werder Bremen 2
Bielefeld har bekymmer i botten av Bundesliga. Nykomlingen har bärgat blott två poäng på sina sex senaste matcher och det har snart gått en månad sedan laget senast gjorde mål. Tungt givetvis, inte blir det lättare mot Bremen. Gästerna har agerat extremt svårslaget under det nya året, sedan mitten av januari har de bara förlorat en enda fajt. En försämring av facit känns föga trolig på Schüco Arena och när tvåan garderas är det först och främst via kryss.
Bielefeld Skador & Startelva. KLICKA HÄR
Bremen Skador & Startelva. KLICKA HÄR
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. St. Pölten - Rosengård 2
Rosengård åker till Sankt Pölten, Österrike, för returmatchen i damernas Champions League. Första matchen slutade väldigt förvånande 2-2, men den här gången ska det stjärnspäckade svensklaget vara förvarnade. Skåningarna är klasser bättre spelare för spelare och om Olivia Schough samt målskytten från det vändande mötet, Caroline Seger, kommer upp i nivå
 vänder de hem med en blågul kvartsfinalplats i kappsäcken. Tvåan spikas, streck under 60 procent gör inte saken sämre.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Rosengård
Rosengård är i grunden ett mycket bättre lag än Pölten. Hemläxan från förra mötet är gjord och till dessa superba streck är tvåan ett givet val.

Varningens finger!
Athletic Bilbao
Atlético Madrid har problem. Försvaret är osedvanligt skakigt och i anfallet hänger allt på firma Suárez/Llorente. Club Athletic har fått träff på nye tränaren och kollektivt är de just nu starkare än Atléti. Tvåan måste med.

144 rader
1. PSG - Barcelona x2
2. Liverpool - RB Leipzig 12
3. Man City - Southampton 1
4. Barnsley - Derby 1x2
5. A.Madrid - A.Bilbao 1x2
6. Marseille - Rennes x2
7. Bielefeld - W.Bremen x2
8. St. Pölten - Rosengård 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto