Topptipset Tips Onsdag 11/8

Publicerad på 11 Aug 2021 - 09:30

Tipsexperten

Tipsexperten

11 Aug 2021 - 09:30

Dags att jobba Topptipset och det hämtas denna onsdag från två kontinenter, Europa och Sydamerika. I vår närhet är det den engelska Ligacupen och Supercupfinalen mellan Chelsea och Villarreal som står på agendan medan det över havet ska spelas Copa Libertadores. Skrällar finns, spikar finns, nu kör vi mot åtta gröna bockar!

8 rätt på löpande band! 10 500 kr in nyligen ! Vilken form vårt andelslag har!
Gå med i vårt Topptipset-lag – 1 spik resten 1x2 – för 100 kr/andelen! KLICKA HÄR för köp!


Spelstopp: 20:44



1. Chelsea - Villarreal X
Den europeiska Supercupfinalen går av stapeln på National Football Stadium at Windsor Park på Nordirland, bara en sån sak. Chelsea går in i matchen som favorit men precis som i segern mot Manchester United i Europa Leaguefinalen i våras kan Villarreal skrälla. Gästerna får visserligen högst troligt klara sig utan viktige Pau Torres i mittbackslåset efter hans EM- och OS-deltagande men i övrigt är truppen i stort sett fulltalig. Unai Emery kommer ställa ett högst kompetent manskap på benen där spelare som Gerard Moreno spetsar ett benhårt kollektiv. Chelsea har inte hunnit få in Lukaku i truppen än och då vet vi sedan gammalt att laget kan ha problem att göra mål mot samlade försvar. Målsnålt möte väntar och då behövs de låga procenten till höger för att balansera bongen. Alla tecken används.

2. Leyton Orient - QPR 2
QPR drog igång Championshipsäsongen med ett derby mot Millwall. Ett möte som inte helt oväntat slutade oavgjort efter Rob “The knob” Dickies kvitteringsmål redan i matchminut 31. Återigen är det derby som står på tapeten för The Superhoops, denna gång i Ligacupen vilket innebär en något lättare lott. Leyton Orient lirar till vardags i League Two och likt QPR inledde de ligasäsongen med ett kryss, mot Unitedgänget Salford CIty. Ett kryss som ligger helt i linje med vad laget presterat på senare år då de prenumererat på en mittenplats. Kommer gästerna upp i rimlig nivå ska de vinna, med krysset som livrem är vi trygga. X2.

3. Nottingham - Bradford 1
Nottinghams store stjärna Lewis Grabban var inte med i premiären och trots att laget ändå tog ledningen genom Taylor förlorade de till sist efter att Viktor Gyökeres iscensatt en sen vändning för Coventry. I Ligacupmatchen mot Bradford finns chansen att studsa tillbaka direkt och räkna med Chris Hughtons mannar är sugna på seger. Utsikterna är också goda, gästerna lämnade sin ligapremiär mållösa och det skiljer trots allt två divisioner mellan lagen av en anledning. Även hemmaplan talar till Nottinghams fördel och till dessa streck kan ettan gott spikas.

4. Burton - Oxford United 2
League One-laget Burton tar emot seriekonkurrenten Oxford United i Ligacupen och således bör väl en någorlunda jämn match vara att vänta? Nja. Oxford har ett järngrepp i mötena lagen emellan och asfalteringen med 9-1 över två matcher i fjol skojar man inte bort. Universitetsgänget lärde Jimmy Floyd Hasselbainks herrar en rejäl läxa över hela banan och utan några större spelarrockader är det ett mindervärdeskomplex som kan sitta i. Det är åtminstone tillräckligt för att göra “Oxarna” till favorit. X2 bör lösa biffen.

5. Blackpool - Middlesbrough X
Blackpool kvalade sig upp till The Championship i våras och får nu möta Middlesbrough i Ligacupen. En tuff men inte omöjlig uppgift på förhand, där känslan är att det kan gå lite hur som helst mellan två lag som inlett relativt vasst. Boro imponerade i ligapremiären och tog poäng mot favorittippade Fulham medan Blackpool knep en stark pinne borta mot fjolårets topplag Bristol i den första omgången. Jämn match att vänta även i denna cupmatch och då är det ingen idé att älta. Helgardera och gå vidare.

6. Coventry - Northampton 1
Coventry stod för en stark insats i premiäromgången av The Championship. Som ovan nämnt besegrades Nottingham med uddamålet och mer än så kan knappast begära. Även mot det nyligen nedflyttade League Two-laget Northampton ska segerchanserna vara stora. Hedmans himmelsblå gamla herrar kan dock tänkas rotera ganska kraftigt i en match att detta slag och även om mycket talar för att de kommer hyfsat helskinnade ur egen borg ändå så kan det vara läge att täcka in även tvåan. Det brukar trots allt kunna skrälla en del i Ligacupen och det gäller att ta vara på värdet. Ettan först, tvåan sen.

7. Olimpia - Flamengo 2
Copa Libertadores avslutar med dubbla kamper. Först ut är mötet i Paraguay där jätten Flamengo siktar på seger i kvartsfinalfasen. Gästerna roterade en del i helgen för att komma fräscha till denna match och det bör bära frukt. De är också i grunden klart mer kompetenta och med pigga ben ska det inte vara något snack mot Olimpia, som inte har tillräckligt bred trupp för dubbelt matchande och som en följd håller till i den absoluta botten av Paraguays Primera División till vardags. Till rådande streck finns ingen anledning att krångla. Tvåan spikas.

8. River Plate - Atlético MG 1
I Messis hemland tar River Plate emot Atlético MG från Brasilien. Série A-klubben från Belo Horizonte beträder mattan i Buenos Aires med en tuff match i ryggen. Helgens möte mot Juventude satt hårt åt och vore det inte för Hulk och Nathans sena mål hade de svartvita fått åka bananbåt. Det kan bli en tur här istället, River Plate är inte lätta att tas med på Estadio Antonio Vespucio Liberti och för att komma fräscha till detta möte vaskade värdarna i stort sett helgens ligamatch mot Godoy. Bäste målskytten De La Cruz vilades i samtliga 90 minuter och är säkert ruskigt spelsugen här. 1X stänger lappen på bästa sätt.

Kupongens kassaskåp
Flamengo
Med Gabigol och Bruno Henrique i de främre leden är Flamengo helt enkelt för starka för ett formsvagt Olimpia. Tvåan är given i Asunción och strecken gör inte saken sämre.

Varningens finger!
Villarreal
Detta är en klart större match för Villarreal än för Chelsea och spanjorerna kommer sälja sig snordyrt. Det är heller inget snack om att laget har kvalitén för att såra britterna och således känns tvåan som ett måste i jakt på utdelning.

8 rätt på löpande band! 10 500 kr in nyligen ! Vilken form vårt andelslag har!
Gå med i vårt Topptipset-lag – 1 spik resten 1x2 – för 100 kr/andelen! KLICKA HÄR för köp!



144 rader
1. Chelsea - Villarreal 1x2
2. Leyton Orient - QPR x2
3. Nottingham - Bradford 1
4. Burton - Oxford United x2
5. Blackpool - Middlesbrough 1x2
6. Coventry - Northampton 12
7. Olimpia - Flamengo 2
8. River Plate - Atlético MG 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto