Topptipset Tips Onsdag 22/1

Publicerad på 21 Jan 2020 - 22:09

Tipsexperten

Tipsexperten

21 Jan 2020 - 22:09

Premier League rullar vidare under onsdagen och fem matcher från de brittiska öarna tar plats på kvällens Topptips. Cupmatcher mellan Juve - Roma, Reims - PSG samt Heerenveen - Willem II gör kupongen komplett, mot 8 rätt!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20.29


1. Manchester United - Burnley 1
Old Trafford är första spelplatsen. Här har Man United inte förlorat sedan augusti månad i Premier League. Men det är ett något kantigt United som kommer till spel den här kvällen – Pogba, Mctominay och Rashford är fortfarande skadade, dessutom klev Lindelöf av tisdagens träningspass och det är oklart om VNL medverkar här. Burnley fick med sig tre pinnar i helgens möte med Leicester där målvakten Pope blev stor matchhjälte med sin straffräddning. Bortalaget har inte besegrat The Red Devils sedan 2009 men den här kvällen känns inte ettan helt självskriven på The Theatre of Dreams. 1X föreslås.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 1.45 - 4.60 - 8.50
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


2. Leicester - West Ham 1
Näst på tur är en drabbning från King Power Stadium. Leicester har gjort en otroligt stark säsong under Brendan Rodgers men den senaste månaden har det varit lite motigt för The Foxes. Skadan på Ndidi väger tungt. Goda förhoppningar att lösa tre poäng ska det ändå finnas nu när West Ham kommer på besök. The Hammers håller långt ifrån samma stabilitet och David Moyes har flera avbräck att handskas med i truppen. Wilshere, Fredericks, Yarmolenko och Fabianski är skadade och kommer med största sannolikhet att missa den här matchen. Antonio och Felipe Anderson testas även sent. Då ska givetvis Leicester ha toppchans att triumfera. Spik!
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 1.52 - 4.75 - 6.40
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


3. Tottenham - Norwich 2
En spännande tillställning väntar på Tottenham Hotspur Stadium. Någon vidare effekt har inte Tottenham fått efter att obskyre José Mourinho började leda klubben. Det var med nöd och näppe Spurs tog poäng av Watford i helgen och Mourinhos grabbar har nu skrapat ihop blott en seger på sex matcher. Vinsten var mot Middlesbrough i FA-cupen. Sissoko och Kane är fortfarande out. Norwich har visat upp rätt fint spel på slutet och viktorian mot Bournemouth senast lär ha gett lite luft under vingarna. Kanariefåglarna tog poäng av Spurs innan nyår, med mersmak ska sägas, och visst kan Pukkis gäng återigen göra livet surt Tottenham. Måla rakt över!
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 1.42 - 5.20 - 7.85
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


4. Charlton - Fulham 2
I The Championship är Fulham som väntat med i toppen av tabellen. Truppen är väldigt stark med spelare som Knockaert, Cavaleiro, Cairney och Mitrovic. Den sistnämnde målkungen är dock skadad, men likväl känns tvåan trolig i kvällens London-derby på The Valley. Charlton Athletic har under en längre tid gått kräftgång och spelare för spelare är The Addicks helt klart en kaliber sämre än Fulham. I synnerhet med tanke på att Lee Bowyer fortsatt förfogar över en väldigt skadeskjuten trupp. Trolig tvåa.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 4.50 - 3.80 - 1.80
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


5. Nottingham - Reading 1
Reading har gått starkt under en längre tid och således tagit upp kampen om playoff-platserna. Det ska dock sägas att avståndet upp till femteplacerade Nottingham Forest är elva poäng. The Royals fick smörj av Millwall i helgen och i omgången dessförinnan spelade Reading 1-1 mot just Nottingham. Båda målen gjordes då på stopptid. Portugisen Lucas Joao saknas för gästerna och nu när lagen drabbar samman på The City Ground ska Forest gälla som relativt klara favoriter. I grunden är trots att The Reds ett starkare lag och på hemmagräset har Sabri Lamouchis mannar vunnit de tre senaste matcherna. 1X täcker detta.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 2.05 - 3.50 - 3.75
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


6. Juventus - Roma 1
Laddad kvartsfinal i Coppa Italia. Ronaldo har gjort tolv mål i Juves nio senaste matcher och portugisen gjorde ett av målen i 2-1-segern mot Roma den tolfte januari i Serie A. Dybala visar även fin form och mycket talar för att romarna kommer få en kämpig kväll i Turin denna lill-lördag. Roma har torskat nio raka bortamatcher mot “Den gamla damen” och här kommer gästerna till spel utan kuggar som Zaniolo och Dzeko. Två spelare som legat bakåt väldigt mycket framåt för Paulo Fonseca den här säsongen. Att Roma ska lyckas bryta trenden i Turin den här kvällen känns långsökt. Ettan singlas.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 1.60 - 4.25 - 5.10
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


7. Reims - PSG 1
I Coupe de la Ligue är vi framme vid semifinal. En turnering som i fjol vanns av Strasbourg. PSG går givetvis in som stora favoriter på Stade Auguste Delaune den här kvällen. Parisarna är som bekant en klass för sig normalt sett i Frankrike men Reims brukar inte vara någon lätt nöt att knäcka, inte ens för en klubb som PSG. De rödvita är oerhört disciplinerade och Reims vann faktiskt mot PSG på Parc des Princes tidigare i höstas med 2-0 i Ligue 1. Fjolårets hemmamöte vann även Reims med 3-1 så visst finns vetskapen om att PSG kan besegras i hemmalaget. Alla tecken ritas ner i hoppet om att få in en saftig rensare!
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 9.00 - 4.80 - 1.34
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


8. Heerenveen - Willem II 1
Vi avslutar med en åttondelsfinal från Nederländska Cupen. Det gamla svensklaget Heerenveen är väldigt svårslagna på Abe Lenstra Stadium. De blåvita har endast förlorat en ligamatch den här säsongen och det var mot kvällens kombattanter. Sebastian Homéns Willem II har gjort en bra säsong så här långt, trots att klubben tappade sin bästa målskytt i somras, Alexander Isak. I grunden är det här dock två jämna lag och i kraft av hemmaplansfördel ska ettan hållas som favorit. Utgå därför från ettan.
Casumo/11/"> Casumo-odds 1X2: 2.20 - 3.85 - 2.95
Casumo/11/"> Casumo-bonus: 100% upp till 1000 kr!


Kupongens kassaskåp


Juventus
Roma har nio raka förluster mot Juve i Turin, utan både Dzeko och Zaniolo ska Juve ha toppchans att avancera till semifinal.


Varningens finger!


Reims
Är det något lag PSG brukar ha svårt för i Frankrike är det just Reims som vunnit de två senaste mötena mellan lagen. Den lågt streckade ettan känns därmed superintressant!


144 rader
1. Man United - Burnley 1x
2. Leicester - West Ham 1
3. Tottenham - Norwich 1x2
4. Charlton - Fulham x2
5. Nottingham - Reading 1x
6. Juventus - Roma 1
7. Reims - PSG 1x2
8. Heerenveen - Willem II 1x

Spela på Topptipset – klicka här!


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto