Topptipset Tips Onsdag 24/2

Publicerad på 24 Feb 2021 - 07:03

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Feb 2021 - 07:03

Onsdagens Topptips är kryddat med 250.000 kronor i extrapengar och således är det verkligen läge att lusläsa analysen för att få bästa guidning till fullträffen. Champions League och The Championship står för hela underhållningen och det är runt den förstnämnda spelformen vi bygger kupongen. Häng med!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 24/2

1. Atalanta - Real Madrid 1
Med tanke på Atlético Madrids stora försprång i La Liga lär Real Madrid istället lägga stort fokus på Champions League. Vanligtvis brukar Marängerna trumma igång rejält den här tiden på året, men Zinedine Zidane åker också med en extremt sargad trupp till Bergamo. Inte mindre än nio spelare, däribland Benzema och Ramos, förväntas missa resan och då går spanjorerna inte säkra på Gewiss Stadium. Atalanta har vunnit sina tre senaste tävlingsmatcher och Luis Muriel spelar just nu fotboll på en nivå som få andra kan mäta sig med. Tillsammans med Zapata förfogar värdarna över en sylvass colombiansk duo som mycket väl kan skjuta Real Madrid i sank. Ettan singlas till förmånlig procent.
Troliga & Bekräftade Startelvor. KLICKA HÄR
Inför-rapport: Skador, Stats, Odds. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Mönchengladbach - Manchester City 2
Borussia Mönchengladbach imponerade stort i gruppspelet där bland andra Inter och Real Madrid stod för motståndet. Som belöning för avancemanget fick dock tyskarna den värsta möjliga lotten. Manchester City är för tillfället i ensam majestät vad gäller världsfotbollen och då Mönchengladbach kommer till Ungern, neutral mark alltså, med taskig form kan det här sluta riktigt illa. Pep Guardiolas truppläge är det bästa på mycket länge och här finns inget att fundera över. Tvåan spikas av.
Troliga & Bekräftade Startelvor. KLICKA HÄR
Inför-rapport: Skador, Stats, Odds. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Brentford - Sheffield Wednesday X
För inte så längesedan var Brentford The Championships svar på Manchester City i Premier League, men via tre raka nederlag har The Bees fått sig en rejäl smäll av verkligheten. Försvaret har inte alls sett bra ut mot slutet och här går knappast Londonlaget så säkra som strecken gör gällande. Sheffield Wednesday kommer högmotiverade till huvudstaden då nytt kontrakt i andraligan står på spel och Ugglorna kan mycket väl bjuda upp till dans. När ettan streckas runt 75 procent följer garderingar illa kvickt.
Brentford skadeinfo. KLICKA HÄR
Sheff Wed skadeinfo. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Barnsley - Stoke 1
Stoke har gjort vad som förväntats mot Sheffield Wednesday och Luton, men två raka segrar till trots är det inte troligt att The Potters är på väg mot en längre segerturné. Tufft motstånd väntar under onsdagen då de rödvita ska ta sig an Barnsley på charmiga Oakwell Ground. Valérien Ismaël är ett namn för säsongens tränare i The Championship och hans Barnsley är sannerligen inte lätta att tas med för stunden. Tre raka segrar, bland annat 2-0 mot Brentford, är imponerande siffror och här ska värdarna återigen hållas högst. 1X är ett lås.
Barnsley skadeinfo. KLICKA HÄR
Stoke skadeinfo. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Swansea - Coventry 2
När Swansea var uppe och charmade Premier League kallades de ofta för “Swanselona” på grund av deras framgångsrika passningsfotboll. Just den medicinen fick walesarna onekligen smaka på i helgen då Huddersfield spelade skjortan av Svanarna och vann med 4-1. Förlusten låg onekligen i luften då värdarna överpresterat den underliggande statistiken ett bra tag. Det är långt ifrån omöjligt att Steve Coopers manskap får problem även under onsdagen och när ettan övervärderas kraftigt drar vi öronen åt oss. Coventry lade Brentford på rygg i lördags och nykomlingarna besitter en organisation stark nog för att klara sig kvar i The Championship. Den organisationen tror vi kan räcka långt även här. Avslag på ettan!
Swansea skadeinfo. KLICKA HÄR
Coventry skadeinfo. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Preston - QPR 2
Queens Park Rangers går fram som en stridsvagn just nu och helt plötsligt ser inte tio poäng upp till playoff ut att vara en omöjlighet att knapra in. Austin och Johansen är två nyförvärv som givit spets åt ett i grunden stabilt herrskap och The Hoops ska ses med god poängchans mot ett alldeles för ojämnt Preston. The Lilywhites har hög kapacitet i grunden men med det sagt svajar också prestationerna alldeles för mycket för att aspirera på en playoffplats. QPR tar minst en pinne på Deepdale. X2.
Preston skadeinfo. KLICKA HÄR
QPR skadeinfo. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Blackburn - Watford 2
På tal om att ha hög kapacitet i grunden landar vi osökt in på Ewood Park. Här håller Blackburn till, men trots att de har Adam Armstrong i laget får de blåvita inte till det. Anfallaren levererar mål i parti och minut, men då övriga kumpaner inte håller samma nivå speglar sig The Rovers i fyra raka nederlag. Watford är å sin sida på väg åt andra hållet då de gulsvarta kommer hit med tre raka triumfer innanför västen. Sema och Sarr är ständiga orosmoment för motståndarna med deras vassa kantspel och duon ska kunna skjuta ett för stunden dysfunktionellt Blackburn i sank. X2 spelas.
Blackburn skadeinfo. KLICKA HÄR
Watford skadeinfo. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Bournemouth - Cardiff X
Ett ruskigt ovisst möte från Vitality Stadium tar kupongen i mål. Bournemouth var inne i en fin period fram till mötet med Queens Park Rangers i lördags. Där torskade Körsbären med 1-2 vilket innebar att bland andra Cardiff nu endast är tre poäng bakom värdarna på den sista playoffplatsen. Walesarnas viktoria var den femte raka och med en ruggig offensiv besättning går det inte att räkna bort Blånäsorna här heller. Måla tvärs över i The Championships på förhand mest sevärda drabbning.
Bournemouth skadeinfo. KLICKA HÄR
Cardiff skadeinfo. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Tyskar på dekis mot britter på tronen har alla förutsättningar att sluta otäckt för de förstnämnda. Manchester City är bara för bra för stunden och gör inga misstag mot Mönchengladbach.

Varningens finger!
Sheffield Wednesday
Brentford har tappat stinget den senaste tiden och mot ett kontraktsjagande Sheffield Wednesday går inte Bina säkra. Högersidan är av högsta prio i London.

144 rader
1. Atalanta - Real Madrid 1
2. M-gladb. - Man City 2
3. Brentford - Sheffield W 1x2
4. Barnsley - Stoke 1x
5. Swansea - Coventry x2
6. Preston - QPR x2
7. Blackburn - Watford x2
8. Bournemouth - Cardiff 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto