Topptipset Tips Onsdag 26/2

Publicerad på 25 Feb 2020 - 20:09

Tipsexperten

Tipsexperten

25 Feb 2020 - 20:09

En ny kvarts miljon i extrapengar tar plats på onsdagens Topptips! Precis som under tisdagen inleds kupongen med två glödheta åttondelsfinaler från Champions League. På Bernabéu väntar ett miljardmöte mellan Real Madrid och Manchester City samtidigt som Lyon välkomnar Juventus på Parc Olympique Lyonnais. Vilka sätter sig i förarsätet inför returerna?

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20:44. Topptipset tips 26/2


1. Real Madrid - Manchester City 2
Real Madrid imponerade inte i gruppspelet då de tappade poäng hemma på Bernabéu mot både PSG och Club Brügge. Det är även ett rätt sargat Real som kommer till spel under onsdagskvällen. I helgen fick Los Blancos däng av Levante med 0-1, dessutom ådrog sig Hazard en skada. Zidane kommer således att få klara sig utan sin belgare samtidigt som Asensio är out. Manchester City ser ut att ha prickat in formen bättre till slutspelet. Efter att Laporte kommit tillbaka i spel har försvarsspelet stabiliserat sig och framåt har Guardiola som bekant kanoner som Bernardo Silva, Mahrez, Agüero och De Bruyne att tillgå. Sané och Sterling är de enda spelarna som uppges vara tveksamma till spel. Med dessa förutsättningar ska City ses som en knapp favorit och då tvåan streckas lågt blir det en rätt given utgång i Madrid.
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 2.85 - 3.70 - 2.50


2. Lyon - Juventus 1
Den gamla damen toppar föga förvånande Serie A men det är bara en pinne som skiljer Juventus åt Lazio i det italienska finrummet. Under Sarri har Juve inte riktigt varit lika ramstarka bakåt som under Allegri. De vitsvarta vann knappt med 2-1 borta mot SPAL i helgen och faktum är att detta var blott andra bortasegern sedan årsskiftet. Ronaldo och company går in som stora favoriter i dubbelmötet mot Lyon, men på Parc Olympique Lyonnais är inte italienarna betrodda till dessa streck. Lyon har en hög högstanivå, och trots skador på bland annat Reine-Adélaïde och Depay har Les Gones gjort det rätt bra under 2020. Dessutom ska man ha i beaktning att fransmännen inte torskat en hemmamatch i CL sedan 2016. Gå för skrällen!
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 4.40 - 3.35 - 2.00


3. Fulham - Swansea 2
Över till de brittiska öarna där The Championship ska bemästras. Fulham har ett starkt lag på pappret och som väntat är The Cottagers med i toppstriden av tabellen. Londonlaget presterar dock rätt ojämnt och faktum är att Mitrovic och hans lagkamrater nu står på tre matcher i följd utan någon viktoria. I den senaste matchen på Craven Cottage fick Fulham smörj av bottenlaget Barnsley med 0-3. Swansea är också ett lag på den övre halvan som för dagen definitivt ska kunna störa detta Fulham. The Swans har bland annat fått in Liverpool-talangen Brewster under januarifönstret och framåt ser walesarna skarpa ut. Helgardera och håll tummarna för svanarna!
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 1.85 - 3.80 - 4.25


4. Middlesbrough - Leeds 2
Leeds har studsat upp på vinnarhästen igen och således tagit sig ett par kliv närmare en PL-comeback. Bielsas gubbar har fem pinnar ner till trean Fulham inför omgång 35 och fina chanser på tre poäng ska det definitivt finnas på Riverside under onsdagskvällen. Middlesbrough är nämligen helt ur slag, återigen. Boro var inne i en starkare period i december men efter årsskiftet har det gått helt åt skogen. The Reds har endast tagit en poäng på de tre senaste matcherna, trots att bottentrion Wigan, Luton och Barnsley stått för motståndet. Svaga papper onekligen. Tvåan får stå som utgång trots förmodat hård streckning. Men tickar Leeds upp mot 70-strecket är det inte fel att gardera, gästerna har trots allt inte vunnit på Riverside sedan 2015.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 5.75 - 4.00 - 1.62


5. Millwall - Birmingham 1
Vidare mot södra London och The Den. Här är alltid Millwall jobbiga att möta. Gary Rowetts krigare visar fin inställning och trots en liten formdipp är playoff-platserna fortsatt nåbara. Birmingham är likt Millwall generellt sett väldigt hemmabetonade och på The Den ska Londonklubben gälla som relativt klara favoriter. Pep Clotet har ett par avbräck i sitt Birmingham, bland annat saknas Mrabti, och det ska även sägas att poängen senast hemma mot Sheffield Wednesday var turlig. I södra London lär det bli tuffare för Clotets blånäsor. Runt 45 procent är Millwall en vettig spik.
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 2.20 - 3.15 - 3.75


6. Blackburn - Stoke 2
Blackburn tappade en 2-0-ledning mot Brentford i helgen och inför veckans ligamatch mot Stoke ser Tony Mowbrays trupp rejält skadeskjuten ut. Något som mycket väl kan bli kostsamt när matcherna duggar tätt. Rothwell, Williams samt Rankin-Costello är osäkra till spel medan Cunningham, Evans, Grayson, Dack och Holtby är out. De två sistnämnda är utan tvekan Rovers viktigaste spelare. Således ska goda skrällchanser finnas för ett desperat Stoke som sett förbättrat ut den senaste månaden. Streckas ettan runt 50-strecket är det läge att backa The Potters och fatta pennan från höger.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.40 - 3.25 - 3.30


7. Hull - Barnsley 2
Ett högintressant singelstreck har identifierats på KCOM Stadium. Bottenlaget Barnsley har stått för flera gedigna insatser under 2020 och nu har även segrarna börjat trilla in för The Tykes. 3-0-segern borta mot Fulham var tveklöst en av säsongens höjdpunkter för Barnsleys del. I Hull ser det betydligt tyngre ut. Spelare som Henriksen, Bowen och Grosicki har inte gått att ersätta vilket satt sina spår, dessutom är truppen rätt skadedrabbad. Efter triumfen på nyårsdagen mot Sheffield Wednesday har The Tigers spelat in blott två pinnar på åtta seriematcher. Tvåan känns därmed som ett superstreck!
888sport/11/"> 888sport-odds 1X2: 2.50 - 3.55 - 2.80


8. Reading - Wigan X
Wigan återfinns alltjämt under nedflyttningsstrecket men formen pekar spikrakt uppåt. The Latics har bara förlorat en av de sex senaste drabbningarna, däribland har det blivit tre triumfer mot Sheffield Wednesday, Leeds och Millwall. Reading är i sin tur segerlösa på Madejski Stadium under 2020 och Mark Bowen kommer fortsatt att få klara sig utan ett par nyckelspelare, bland annat portugisen Lucas Joao som noterats för sex baljor och tre assist för The Royals i ligaspelet. Utgången är oviss i det här mötet och känslan är att detta ska garderas hela vägen tidigt.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 2.20 - 3.35 - 3.60


Kupongens kassaskåp


Barnsley
Något kassaskåp kanske det inte är, men visst ska ett formstarkt Barnsley ses ha bra chanser mot ett nedmonterat, formsvagt och även skadedrabbat Hull.


Varningens finger!


Lyon
Trots att bland annat Barca och Man City besökt Parc Olympique Lyonnais har inte Lyon torskat en hemmamatch i CL sedan 2016. Sarris gubbar behöver inte heller nödvändigtvis gå för segern. Ett överstreckat Juve är absolut ingen favorit att lita på!


144 rader
1. Real Madrid - Man City 12
2. Lyon - Juventus 1x2
3. Fulham - Swansea 12
4. Middlesbrough - Leeds x2
5. Millwall - Birmingham 1
6. Blackburn - Stoke x2
7. Hull - Barnsley 2
8. Reading - Wigan 1x2

Spela på Topptipset – klicka här!


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto