Topptipset Tips Onsdag 27/11

Publicerad på 26 Nov 2019 - 22:06

Tipsexperten

Tipsexperten

26 Nov 2019 - 22:06

Onsdagens Topptips bjuder på flera härliga möten när Champions Leagues femte omgång ska avgöras. Sex matcher hämtas från mästarturneringen för att sedan rundas av med två matcher från The Championship. Mot åtta rätt!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20.44


1. Liverpool - Napoli 1
Vi inleder på Anfield där regerande CL-mästarna Liverpool toppar Grupp E på nio poäng efter fyra omgångar. Den enda plumpen kom i det omvända mötet mot Napoli där italienarna vann med 2-0. Sedan dess har onsdagens kombatanters formkurvor gått åt olika håll. Klopps gäng vinner gång efter annan och har en fullt utvilad Mohamed Salah redo för spel igen. Egyptiern stod redo för inhopp i helgen mot Palace, men ett sent segermål gjorde att målkungen kunde spara på krafterna till den här fajten. Napoli är segerlösa i sina fem senaste tävlingsmatcher och störs dessutom av interna stridigheter. Gästerna får det tufft. Ettan spikas upp till 70 procent.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.40 - 5.25 - 8.50
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


2. Barcelona - Dortmund 1
Barcelona fick bara 0-0 hemma mot Slavia Prag i senaste omgången. En missräkning såklart, men katalanerna toppar fortsatt gruppen inför mötet med tvåan Dortmund på Camp Nou. Firma Messi-Suárez visar fin målform och är livsfarliga oavsett motståndarlag. Ett minus för värdarna är dock att Piqué missar kvällens match på grund av avstängning. Dortmund åkte dit rejält (0-4) mot Bayern München i Bundesliga. Och följde upp det med att bara ta en pinne mot usla jumbon Padderbro. Tränare Favre lever nu på lånad tid. Tyskarna klarade dock 0-0 med mersmak i första mötet med Barca och kan absolut stå upp bra här. Värdet sitter västerut, men ettan lär stiga en del och täcks då upp med krysset.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.55 - 4.60 - 6.15
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


3. Lille - Ajax X
Det ska mycket till för att Lille ska få spela vidare i Europa när gruppspelet når sitt slut. En enda poäng så här långt räcker inte på långa vägar och det är bara för de röda att bryta ihop och lägga krutet i ligan. Kanske kan en del press lätta från axlarna nu? Det finns trots allt klass i gubbar som Osimhen, Ikone och Sanches. Ajax går bra och toppar gruppen på målskillnad före Chelsea och Valencia, men får här klara sig utan avstängda Blind och Veltman, samt utan Neres som är borta en längre tid med en knäskada. Underskattning kan definitivt infinna sig hos gästerna, måla brett och helt för fin utdelning vid hemmavinst.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 3.90 - 4.20 - 1.87
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


4. Slavia Prag - Inter 2
Så till den kanske intressantaste matchen på kupongen. Slavia Prag var det nog inte många som höjde på ögonbrynen åt, särskilt inte när tjeckerna lottades in i samma grupp som Barca, Inter och Dortmund. Visserligen har bara två poäng intagits så här långt, men prestationerna har varit långt över förväntan och poängen senast mot Barcelona gör att värdarna fortfarande är med i leken om fortsatt Europa-spel. Inter går tillsammans med Juventus fram som en ångvält i Serie A där framför allt argentinaren Lautaro Martínez imponerar stort. Senast det begav sig i CL-sammanhang förlorade dock Contes gäng med 2-3 mot Dortmund, det efter att ha haft ledningen med 2-0 i halvlek. Tre poäng är det som gäller för båda lagen, gubb-gardera!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 3.48 - 3.55 - 2.20
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


5. RB Leipzig - Benfica X
Leipzig gör blott sin andra sejour i Champions League. Första vändan blev det bara en tredjeplats i gruppen, nu ser det däremot ljusare ut. Tyskarna toppar gruppen och kan vid seger här säkra avancemanget. Frågetecken finns dock på bärande pjäser som Poulsen, Halstenberg och Orban som alla dragits med skador den senaste tiden. Läget är bättre hos Benfica, där endast Rafa Silva definitivt missar onsdagens match. Portugiserna går som vanligt starkt i inhemska ligan, dock är tre poäng i CL så här långt något örnarna inte kan vara nöjda med. Ettan har börjat få fötter och lär bli än hårdare betrodd, använd många tecken.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.48 - 4.80 - 7.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


6. Genk - RB Salzburg 2
Genk står på en poäng och -8 i målskillnad i Grupp E. Motståndet har helt enkelt varit för tufft för belgarna som tog sin poäng tack vare Napolis extrema oskärpa framför mål när det blev 0-0 här i början av oktober. Salzburg fick med sig en livsviktig pinne borta mot samma Napoli i förra omgången, vilket betyder att en vinst här kan ge gästerna ett mycket bra utgångsläge mot ett eventuellt slutspelsklart Liverpool i sista omgången. Målkungen Håland har haft problem med ett knä i veckan, håll utkik efter information om norrmannen när det närmar sig inlämning. Rejäl klasskillnad sist lagen möttes, X2 känns mer än bra täckt.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 4.85 - 4.95 - 1.62
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


7. West Bromwich - Bristol City 1
Vi tar oss till England där två matcher från The Championship ska avrunda kupongen. West Bromwich toppar serien med endast en förlust efter 17 omgångar. Oerhört imponerande och om The Baggies fortsätter så här lär Slaven Bilic återigen träna ett lag i Premier League nästa säsong. Värdarna tog ytterligare en moralhöjande seger i helgen efter ett sent avgörande mot Sheffield Wednesday. Bristol City står på andra sidan och är också de mycket svårslagna. The Robins har förlorat en match mer än West Brom, men trivs normalt inte alls bra här. Gästerna har inte segrat på The Hawthorns i modern tid och det blir ingen ändring på det denna gången heller. Ettan kombineras med krysset.
bet365/11/"> bet365-odds 1X2: 1.61 - 4.20 - 6.00
bet365/11/"> bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


8. QPR - Nottingham 1
Loftus Road är sist ut där QPR ska ta sig an Nottingham. London-laget har varit lite upp och ner resultatmässigt på sin hemmaplan, men med spelare som Wells och Hugill på topp går inget försvar säkert. Tre förluster på de fyra senaste för de blåvita låter inte bra, men då motståndet varit av absolut Championship-toppklass är det inget att skämmas över. Nottingham öppnade serien starkt men har efter det mattats av lite. Två segrar och en oavgjord på de senaste tre är förvisso bra, men segrarna var i knappaste laget och poängen senast mot Bristol City var inte helt rättvis. Känslan är att en reaktion väntar för båda lagen. Ettan är en kul men framför allt spelvärd spik!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 2.25 - 3.50 - 3.20
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


Kupongens kassaskåp


Liverpool
Det börjar närma sig jul och vi vet alla vad den perioden gör med schemat i England. Matcherna kommer dugga tätt och en vinst för Liverpool här innebär avancemang och välbehövlig rotation i nästa runda. Napoli kammar noll på Anfield.


Varningens finger!


Benfica
Leipzigs matcher brukar innebära full fart framåt och sedan samma visa igen. Ett i sammanhanget rutinerat, kontringsstarkt Benfica kommer veta vad som krävs för poäng. Ta med alla tecken och jobba in skrällen i Tyskland!


144 rader
1. Liverpool - Napoli 1
2. Barcelona - Dortmund 1x
3. Lille - Ajax 1x2
4. Slavia Prag - Inter 12
5. RB Leipzig - Benfica 1x2
6. Genk - RB Salzburg x2
7. West Brom - Bristol C 1x
8. QPR - Nottingham 1

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto