Topptipset Tips Onsdag 30/12

Publicerad på 29 Dec 2020 - 22:41

Tipsexperten

Tipsexperten

29 Dec 2020 - 22:41

Årets sista Topptips bär med sig många fina fajter, bland annat från Premier League och La Liga. Tottenham och Liverpool får sällskap av inte mindre än tre Madridlag på lappen som tar oss mot åtta rätt och ett nytt år. ¡Vamos!

Spelstopp: 18:29

Topptipset Tips 30/12

1. Tottenham - Fulham 1
Ett sent poängtapp borta mot Wolves är inte ett resultat det bör skrivas spaltmeter om. Det har det gjorts ändå, troligen mest för att det är Mister Mourinho som sitter på tränarbänken. Det enda som eventuellt oroar hos de vitklädda är att de ser lite slitna ut och har lite svårt att göra mål, men det gäller i allra högsta grad även Fulham. Gästerna har visserligen ryckt upp sig men de har ändå en bra bit upp till de allra flesta lagen i ligan och får hoppas på att kriga in ett 0-0-resultat. Spurs är klara favoriter och ettan är ett måste, med krysset är vi fullt försäkrade.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Newcastle - Liverpool 2
Julborden är bortplockade, men frukta ej – Toppet fyller luckan. Smarrigt värde dukas upp på de regerande mästarna Liverpools bord när de tar sig till Newcastle för en match som känns ganska ensidig. Pool vill revanschera sig från det snöpliga poängtappet mot bogey-man Sam Allardyce, som plockat fler poäng på Anfield sedan 2017 än alla de övriga topp 6-lagen gjort tillsammans. Newcastle är i dålig form, har inte hållit nollan på en månad och saknar därtill högst troligt fyra av sina absolut bästa spelare, Lascelles, Saint-Maximin, Shelvey och Dubravka. Magisk tvåa till magisk procent.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Brentford - Bournemouth 1
Det lär bli mål i London. Brentford och Bournemouth är etta och tvåa i Championship-klassen vad gäller kassar och kommer troligen så förbli, i viss konkurrens med Blackburn. Gör man mycket mål följer formen ofta med, vilket inte minst gäller Brentford som inte förlorat en match sedan oktober, fyra Ligacupmöten mot lag från PL inräknat. Öser de vidare på inslagen väg kan det mycket väl bli Premier League-spel till hösten, troligen på bekostnad av just Bournemouth. Gästerna är i ganska fint slag, men här ska de vara nöjda med en pinne. 1X blir bra.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Swansea - Reading 1
Reading har varierat i prestationerna på senare tid. Att überviktige målkungen Lucas Joao går skadad har märkts tydligt och vore det inte för den fantastiska säsongsstarten hade laget inte varit i närheten av playoff. Mot Swansea kommer det bli tufft, walesarna är ett av seriens klart mest stabila och bästa lag, de gör sällan en dålig match. Speciellt inte på eget gräs där endast en förlust finns i facit denna säsong. Den andra kommer inte här, halvgarderingen till vänster räcker gott.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Atlético Madrid - Getafe 1
Luis Suárez? Till en rival? Gratis?! Ni måste för fan skämta. Atlético Madrid plockade Messis parhäst från Barca och försvagade i ett svep sin kanske största rival samtidigt som man skaffade sig en välbehövlig garanti. Trots att han vid första anblick ser ut som en halvt stelopererad 33-årig gubbe gör El Pistolero det han alltid gjort – mål. När Costa nu brutit sitt kontrakt är Suárez en konstant, med det helt överlägset bästa målsnittet i den spanska skytteligatoppen. Tillsammans med mannen med den spikraka snedbenan, svärmorsdrömmen Marcos Llorente, bildas ligans bästa anfallspar framför ligans bästa försvar. Ett svårslaget framgångsrecept. Getafe är inte i slag, tappet av gammelgubba Jorge Molina har kostat många mål och ännu fler poäng, även om derbyn är derbyn så får en målsnål pinne anses vara maxutdelning för El Geta trots skeva streck. 1X.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Celta Vigo - Huesca 1
Nej, det visar sig att det faktiskt inte kan bli för mycket av det goda. Eduardo “Chacho” Caudet lämnade sin brasilianska serieledare Internacional mitt under säsong för att blåsa liv i liket Celta. Han har, kort och gott, lyckats. Med hela den offensiva kvintetten Nolito, Aspas, Suaréz, Mendes och Santi Mina på plan samtidigt har vännerna från Vigo 17-2 i målskillnad och fem segrar på sina sex första matcher under den nya ledningen. Huesca bör inte bli någon plump i protokollet, nykomlingarna har det tufft i finrummet och även om det sällan rinner iväg är det heller ingen slump att de ligger sist. Ettan spelas solo till fina streck.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Elche - Real Madrid X
Rodrygo gick sönder senast och nu är det ont om yttrar i Madrid, åtminstone sådana som har självförtroendet någorlunda intakt. Det är upp till Benzema, Ramos, Modric och VAR att lösa biffen och även om det handlar om tre trygga grundpelare samt en kroatisk Ballon d'or-vinnare som bjuder på varannan vatten så bör man ta höjd. Det är enkom tajta tillställningar när Real spelar match dessa dagar, oavsett motstånd, och fajten mot Elche är inget undantag på förhand. Laget från Elx är svåra att bryta ner på eget gräs där endast två nederlag noterats denna höst, till rådande streck är vänstersidan ett måste.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Sint-Truiden - Beerschot X
Belgiska Beerschot har överraskat stort under hösten. Trots att de spelat två matcher färre än de flesta andra är uppstickaren med som en redig dark horse kring Europaplatserna. Formen har visserligen varit bedrövlig under jul, men kvalitén finns definitivt att knäcka Sint-Truiden. Värdföreningen återfinns i botten av tabellen, varken offensiv eller defensiv funkar särskilt väl jämfört med övriga lag och även om de är det formstakare laget av dessa två så är ettan inte att lita på. Alla tecken avslutar.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Liverpool
Till dessa streck är det bara att tacka och ta emot. Liverpool är ett klart bättre lag än Newcastle och bör inte ha några större bekymmer att skjuta ner Skatorna.

Varningens finger!
Elche
Real Madrid har levt på lånad tid i många matcher. Många tveksamma situationer och sena avgöranden har gjort att de tillslut dragit längsta strå, men med tanke på det underliggande spelet är det svårt att se formen bestå. Elche är ett kompetent lag och ettan måste med runt 10 procent.

144 rader
1. Tottenham - Fulham 1x
2. Newcastle - Liverpool 2
3. Brentford - Bournem. 1x
4. Swansea - Reading 1x
5. A.Madrid - Getafe 1x
6. Celta Vigo - Huesca 1
7. Elche - Real Madrid 1x2
8. Sint-Truiden - Beerschot 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto