Topptipset Tips Onsdag 7/10

Publicerad på 6 Okt 2020 - 18:46

Tipsexperten

Tipsexperten

6 Okt 2020 - 18:46

Onsdagens Topptips är ett lite annorlunda sådant. Åtta stycken träningslandskamper ska synas där mer eller mindre samtliga hemmalag ska ses med goda chanser till seger. Således kan det vara värt att hålla nere systemstorleken och istället gå för en högre radinsats. Nu kör vi!


Spelstopp: 20:29

TOPPTIPSET TIPS 7/10


1. Portugal - Spanien X
Vi inleder med derbyt och tillika rivalmötet mellan Portugal och Spanien i Lissabon. Ronaldo jubilerade mot Sverige när superstjärnan nådde över 100 landslagsmål, ett facit som bara understryker anfallarens storhet. I landslaget leder Ronaldo styrkorna och vid sin sida har han bland andra Bernardo Silva, Bruno Fernandes och Joao Félix. Det är sannerligen inga dåliga namn. Spanien ser betydligt tunnare ut än måndagens motståndare i offensiv riktning. Bakåt är dock kapten Ramos alltid pålitlig och vi alla vet vilket hot den gode Sergio är på fasta situationer. Liten fördel värdarna, men på den här kupongen används ändå alla tecken.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Tyskland - Turkiet X
Tyskland fick det hett om öronen mot Schweiz och Jogi Löw ska vara tacksam över att det stannade vid oavgjort när lagen drabbade samman för en dryg månad sedan. Nu kommer förvisso spelare som Neuer, Kimmich och Gnabry tillbaka, men med den skakiga defensiva insatsen i närminnet är det lockande att gardera för ett favoritfall här. Turkiet visade i EM-kvalet att de trivs i stormatcherna där bland annat Frankrike misslyckades med att slå turkarna två gånger om. Kan gästerna hålla tätt här och ställa om med Ünder och Yilmaz i spetsen får tyskarna se upp. Måla tvärs över.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Nederländerna - Mexiko 1
Frank de Boer är ny förbundskapten i Holland. Den gamla mittbacken är ett välkänt ansikte efter sin framgångsrika period som spelare och nu återstår det att se om han kan nå samma resultat som tränare. Truppen är stark där dock spelare som van Dijk, De Vrij, Wijnaldum och Depay sticker ut från mängden. Mexiko har inte samma bredd i sin trupp även om Álvarez och Jiménez förtjänar ett visst omnämnande. Har den duon en bra dag kan mexikanerna få med sig ett kryss från Amsterdam, men mycket mer än så lär det inte bli.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Frankrike - Ukraina 1
Ukraina har spottat upp sig den senaste tiden och benämns ofta som en underdog när det vankas slagkraftigt motstånd. Schevchenkos mannar fick sig dock en rejäl lektion av Spanien senast där Luis Enriques adepter körde över ukrainarna med 4-0. Till den här samlingen får gästerna klara sig utan ett koppel av normalt mer eller mindre givna startspelare. Zinchenko, Moraes, Konoplyanka, Marlos, Kovalenko och Stepanenko lämnas alla utanför och då blir det givetvis ruggigt tufft att hävda sig mot världsmästarna. Frankrike har klasslirare på samtliga positioner och granskas truppen spelare för spelare hade förmodligen alla i Didier Deschamps herrskap tagit en starttröja i Ukraina. Given utgångsetta, sticker den över 80 procent kan blickarna röra sig mot krysset.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Polen - Finland 1
Robert Lewandowski är utan tvekan världens bästa nia just nu och polackens match mot Hertha Berlin i helgen gick inte av för hackor. Mål-Robert pangade in fyra kassar i 4-3-segern och ser alltjämt ut att vara i superform. Nu är han dessutom tillbaka i det polska landslaget som under onsdagen tar emot Finland i Gdansk. Gästerna har en egen “Lewandowski” i form av Teemu Pukki, men att jämföra de två anfallarna blir inte rättvist mot någon av de två. Finland är svårslagna i sina bästa stunder, men här blir uppgiften övermäktig. Vettig etta.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Schweiz - Kroatien 1
Schweiz imponerade enormt mycket i mötet med Tyskland. 1-1 slutade den bataljen med mersmak för schweizarna som hade flera gyllene lägen att avgöra i matchens slutskede. Granit Xhaka var då enorm på mitten och Haris Seferovic gjorde allt rätt förutom att hitta nätet. Goda möjligheter till nätkänning nu finns dock när Kroatien kommer på besök. Silvermedaljörerna från det senaste VM-slutspelet imponerade inte alls i den förra vändan av Nations League och har saknar här både Rebic och Rakitic, där den sistnämnde tackat för sig. Värdarna är ruskigt starka i alplandet och 1X är ett stabilt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Österrike - Grekland 1
Grekland fortsätter med sin generationsväxling vilket bland annat har inneburit att välkända namn som Sokratis, Manolas och Mitroglou forslats ut. Stora förhoppningar sätts nu till PAOK:s superlöfte Christos Tzolis, men det är inte troligt att han går in och dominerar redan nu. Österrike är betydligt mer färdiga än grekerna och har nu dessutom David Alaba åter. Han höjer nivån flera snäpp och kommer sannolikt att piska upp tempot för värdarna här. Ettan ska hållas som trolig, för fullt säkerhetsbälte kan krysset plockas med på större rader.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Italien - Moldavien 1
Kupongens avrundas i Florens med årets mest givna spik. Moldavien är ett ängagäng som återfinns på FIFA:s ranking över Europas fem sämsta fotbollsländer, ett mindre smickrande facit. Gästerna kommer inte att ha någonting att hämta på Artemio Franchi och det spelar ingen roll om moldaverna sätter samtliga elva utespelare i kassen. Italien kommer att ta en promenadseger och ettan är precis lika given som streck och odds antyder.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Italien
Mancini kommer säkerligen att lufta spelare som står på gränsen till landslaget här, men det spelar ingen roll. Italien vinner detta med vilopuls.


Varningens finger!


Turkiet
Tyskland såg skakiga ut mot Schweiz och här väntar en motståndare som kan passa tyskarna illa. Turkiet trivs med att dra hem trupperna och istället satsa på omställningar. Det fungerade bra i EM-kvalet mot Frankrike och kan absolut fungera bra även här.


144 rader
1. Portugal - Spanien 1x2
2. Tyskland - Turkiet 1x2
3. Nederländerna - Mexiko 1x
4. Frankrike - Ukraina 1x
5. Polen - Finland 1
6. Schweiz - Kroatien 1x
7. Österrike - Grekland 1x
8. Italien - Moldavien 1


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto