Topptipset Tips Tisdag 13/10

Publicerad på 12 Okt 2020 - 21:47

Tipsexperten

Tipsexperten

12 Okt 2020 - 21:47

Tisdagens Topptips innehåller idel landslagsmatcher. Tre fajter från Nations League inleder kupongen och sedan tar det sydamerikanska VM-kvalet över. Både Argentina och Brasilien ska in i hetluften och här följer en noggrann analys för att navigera fram åtta rätt!


Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 13/10


1. Tyskland - Schweiz X
Det är mycket nytt i Tyskland och än så länge har inte Jogi Löw fått det att stämma fullt ut. 3-3 i veckan mot Turkiet var ingen höjdare och insatsen mot Ukraina, trots seger 2-1, lämnade också en hel del övrigt att önska. Nu väntar kamp mot Schweiz och det var inte alltför längesen som de här nationerna drabbade samman senast. I början på september blev det 1-1 i alplandet efter att de rödvita varit klart närmast segern. Kommer Petkovic och company upp i samma nivå här blir det tufft för Löw och gänget. Alla tecken åker med.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Ukraina - Spanien 2
Kupongen fortsätter i Ukraina där en ensidig historia är att vänta. Schevchenko har en fin upplaga ukrainare att tillgå, men den här samlingen har värdnationen haft enorma skade- och coronaproblem. Spanien körde över de gulblåa med 4-0 i föregående runda av Nations League och det lär inte bli annorlunda här heller. Luis Enrique kan välja och vraka över kvalitetsspelare på varenda position och här kopplar spanjorerna ett järngrepp om Grupp 4 i A-divisionen. Banktvåa.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Montenegro - Luxemburg 1
Luxemburg inledde den här samlingen med att torska mot blåbärsnationen Lichtenstein. Insatsen var inte alls bra där, men då det var en träningsmatch spelade resultatet som tur var mindre roll. Gästerna lyfte sig därefter och slog tillbaka Cypern med 2-0. Nu måste bröderna Thill och övriga ånyo komma upp i nivå då en svår resa väntar. Montenegro står noterade för tre raka segrar i Nations League och toppar således gruppen på maximala nio poäng. Det var dock tajt när värdarna slog Luxemburg (1-0) på bortaplan senast och när ettan ser ut att närma sig 60 procent är krysset inget dumt komplement.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

  
4. Bolivia - Argentina 2
Vidare till Sydamerika där den första omgången av VM-kvalet är avverkad. Här väntar nästa omgång och för Argentina stundar en halvklurig uppgift. Insatsen mot Ecuador (1-0-seger) var minst sagt sådär och det som till slut skiljde kombattanterna åt då var Leo Messis straffmål. Här ska de blåvita upp 3640 meter över marken och tampas med Bolivia. Värdnationen hade som väntat ingenting att sätta emot Brasilien senast, men det är å andra sidan inte på bortaplan som Bolivia ska ta merparten av sina poäng. La Paz är inget drömresmål för någon motståndare och då tvåan lär streckas hårt åker rensarkrysset med omgående.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Ecuador - Uruguay 1
Uruguay är segerrusiga sedan det blev 2-1 mot Chile i fredags, men det ska också sägas att Tabárez mannar inte stod för någon kioskvältare till insats. Det syntes lång väg att lirare som Suárez, Vecino och Giménez inte var med och trion, med flera, saknas återigen här. Ecuador stod upp väl mot Argentina och på eget gräs är de gula alltid svårslagna. Här har Ecuador slagit Uruguay i två raka inbördes och när ettan understreckas är det läge att plocka fram spikpistolen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Venezuela - Paraguay 1
Två lag som tampas om femteplatsen, som leder till playoff, gör upp i Mérida. Venezuela hade inte mycket att sätta emot Colombia i öppningsrundan där det blev torsk med 0-3. Truppen har dock spets i spelare som Rincón, Machís och Rosales och värdarna ska ses med klart godare möjligheter här då det är hemmaplan som gäller. Paraguay tappade sent sin 2-1-ledning mot Peru och ser ut att gå ett motigt kval till mötes. Gästerna är svårslagna i sina bästa stunder, men här får de vara nöjda om det blir ännu en pinne.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Peru - Brasilien X
Brasilien visade sig från sin bästa sida mot Bolivia. Neymar och Coutinho skojade friskt bakom Firmino som i sin tur passade på att sätta två baljor. Här väntar dock betydligt tuffare motstånd för Tite och gänget som har en tendens att bli väl framtunga emellanåt. Peru spelar en rapp och teknisk fotboll och mot Paraguay räckte det till slut till en poäng. André Carrillo agerade poängfixare med två mål och det är en spelare som brassarna måste hålla ögonen på här. Tvåan streckas för högt för att vara intressant som spik och med tanke på vilken kapacitet Peru besitter åker övriga tecken också med.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Chile - Colombia 2
Brasilien får ursäkta, men det var Colombia som imponerade allra mest i den första omgången. Carlos Queiroz mannar slog Venezuela med 3-0 och fronttrion Zapata, Muriel och Rodríguez hade stor show. Den sistnämnda hamnade förvisso aldrig i poängprotokollet, men det har han alla möjligheter att göra här. Chile kan en hel del i sina stunder, men framåt hänger väldigt mycket på vilket dagshumör Vidal och Sánchez har. Kommer duon upp i nivå här kan det räcka till en pinne. X2!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Spanien
Spanien dominerade mot Portugal och borde vunnit med fler än en boll mot Schweiz senast. Nu väntar ett frånvarodrabbat Ukraina och en ny kölhalning likt den i september (4-0 till Spanien) är att vänta.


Varningens finger!


Schweiz
Schweiz spelade bra och lite därtill senast de ställdes mot Tyskland. Nu väntar ett nytt möte mellan de båda nationerna, den här gången i Köln, men de rödvita ska ånyo ses med goda möjligheter till poäng trots bortagräs.


144 rader
1. Tyskland - Schweiz 1x2
2. Ukraina - Spanien 2
3. Monten. - Luxemburg 1x
4. Bolivia - Argentina x2
5. Ecuador - Uruguay 1
6. Venezuela - Paraguay 1x
7. Peru - Brasilien 1x2
8. Chile - Colombia x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto