Topptipset Tips Tisdag 2/3

Publicerad på 1 Mar 2021 - 21:43

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Mar 2021 - 21:43

Tisdagens Topptips är inte som alla andra Topptips då Svenska Spel kryddat lappen med hela 500.000 kronor extra. Vägen till pengarna går via Premier League, DFB Pokal och The Championship, häng på!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 2/3

1. Manchester City - Wolverhampton 1
Manchester City rusar likt Bolshunov himself, det är ingen som kan stoppa dem. West Ham gjorde ett försök så gott som något men efter mittbacksmål gånger två, signerat Stones samt Dias, slutade det som vanligt för de ljusblå. Ny seger väntas mot Wolves, som med nöd och näppe fixade poäng borta mot Newcastle senast. Vargarna letar med ljus och lykta efter någon som kan fylla pjäxorna efter Jiménez, det går sådär, och även om man sällan ska förorda att “göra en Halfvarsson” så är känslan att gästerna redan är slagna på förhand och gör lika bra i att åka hem. Etta.
Man City Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
Wolves Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Mönchengladbach - Dortmund 2
När Big Braut Håland kommer frustandes som en furie är de gula jobbiga att möta. Om resten av laget hade varit hälften så bra hade de inte legat femma i Bundesliga, den saken är säker. Nu är det dock som det är, Hummels & co läcker som såll i de bakre leden och således står Mönchengladbach, som fegade ur och satte Thuram på bänken i veckans Champions mot City, inte utan chans i denna tyska cupmatch. Värdarna är visserligen inte i något superslag men när dessa lag möttes här i ligan i slutet av januari var det Wendt med vänner som, trots att Håland hängde dubbelt, vann med 4-2. Hängslen och livrem åker på, alla tecken spelas.
Monchengladbach Skaderapport. KLICKA HÄR
Dortmund Skaderapport. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Cardiff - Derby 2
Ingen tisdag utan The Championship. Nästa stopp är i Wales där Cardiff tar sig an Derby. En tuff uppgift på förhand, det struntar det svenska folket i och streckar upp Cardiff som storfavorit. Märkligt kan tyckas, Wayne Wazza Rooney har rattat Derby till sex segrar, ett kryss och blott två torsk på de senaste nio fajterna. Även om Cardiff sniffar på playoff är det således svårt att motivera ettan runt 60 procent. Walesarna är i bra form, men senast fick de nöja sig med 1-1 mot Middlesbrough och laget har inte varit sig själva på eget gräs den här säsongen där de bara bärgat två segrar på de senaste sex försöken. Med värdet till höger smakar X2 fint.
Cardiff Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
Derby Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Millwall - Preston 1
Millwall möter Preston på The Den. Här är värdarna urstarka, det är sedan gammalt, och det kommer ett skakigt Preston bli varse. Gästerna hade en hel del tur i segern, den första på fyra matcher, hemma mot Huddersfield senast där laget förlorade statistiken sett till både skott, bollinnehav och hörnor men ändå lyckades krångla till sig 3-0 på ett obegripligt sätt. Med en liknande insats borta mot Millwall får de åka bananbåt. Runt 40-45 procent är ettan en bra spik.
Millwall Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
Preston Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Huddersfield - Birmingham 1
Coach Carlos Corberán kliar sig fortfarande i huvudet efter förlusten mot Preston senast. Som ovan nämnt var Huddersfield det bättre laget, men ibland står stjärnorna bara fel. Mot Birmingham får man chans till revansch – besökarna är varken tunga, spelskickliga eller särskilt tursamma den här säsongen och det förvånar därmed inte alls att The Blues ligger fjärde sist inför tisdagens match. Hudds har hemmaplan och ser klart starkare ut för dagen, 1X torde vara ett bra lås.
Huddersfield Skadeinfo & Elva. KLICKA HÄR
Birmingham Skadeinfo & Elva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Coventry - Middlesbrough X
St. Andrew’s öppnar portarna för klassikerklubbarna Coventry och Middlesbrough. En knivig kamp på förhand, Boro är i något bättre slag och senaste pinnen mot Cardiff var fin, men Coventry slutar aldrig att skrälla den här säsongen och på hemmabanan är de jobbiga att möta. För en dryg vecka sedan besegrades självaste Brentford med klara 2-0 och med nytt kontrakt i potten kommer Coventry sälja sig dyrt. Warnocks besökare är ett något bättre lag, men med tanke på strecken är helgardering att föredra.
Coventry Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
Boro Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Nottingham - Luton 1
På tal om lag som inte slutar att skrälla, Luton besöker Nottingham med en sagolik vändning i ryggen. Stryktipspoddens favvo-gäng låg under med 0-2 mot Sheffield i halvtid i lördags, men en hårtork och tre snabba senare skrevs slutresultatet till goa 3-2. Mot Nottingham Forest blir gästerna inte alls betrodda, vilket öppnar upp för en liten rensare. Hemmagänget är i skapligt slag, men säsongen i stort har varit en enorm besvikelse och det är inte en slump att laget alltjämt parkerar bakom Luton i tabellen. Den formstarka, lätt överstreckade ettan får sällskap av den lågt stående tvåan.
Nottingham Skadeinfo & Elva. KLICKA HÄR
Luton Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Reading - Blackburn 1
Ett bedrövligt formsvagt Blackburn beger sig till Madejski Stadium för möte med Reading. Tillresta The Rovers har bara plockat en poäng av arton möjliga under februari månad och den tidigare målgarantin, Adam Armstrong, har lämnat sina tre senaste matcher utan ny notering. Bra läge för tabellfemman Reading att plocka poäng med andra ord, The Royals är en av säsongens allra största överraskningar och med seger här håller man hoppet om Premier League vid liv. Strecka från vänster.
Reading Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
Blackburn Skadeinfo & Startelva. KLICKA HÄR
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Det går bra nu. Poängen rullar in som de ska och när inte frontmännen gör mål steppar försvararna upp för de ljusblå. Wolves saknar både stabilitet samt spets i nuläget, då känns ettan på Etihad gjuten.

Varningens finger!
Derby
Derby har sakta men säkert lyft sig under Rooney. Laget håller en jämn, hög nivå och är oerhört svåra att bryta ner. Cardiff är i bra slag, men till dessa streck är högersidan ett enkelt val.

144 rader
1. Man City - Wolves 1
2. M-gladb. - Dortmund 1x2
3. Cardiff - Derby x2
4. Millwall - Preston 1
5. Huddersf. - Birmingh. 1x
6. Coventry - Mboro 1x2
7. Nottingham - Luton 12
8. Reading - Blackburn 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto