Topptipset Tips Tisdag 20/10

Publicerad på 19 Okt 2020 - 23:16

Tipsexperten

Tipsexperten

19 Okt 2020 - 23:16

Tisdagens Topptips är verkligen något alldeles extra. Fantastiska Champions League är tillbaka igen och inte mindre än sex matcher från den turneringen tar plats på kupongen. Som om inte det vore nog avrundas bongen sedan med två fajter från The Championship i England. Nu gasar vi!


Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 20/10


1. PSG - Manchester United X
Parc des Princes drar igång spektaklet med kupongens mest högoktaniga fajt. Grupp H är ett sanslöst getingbo där PSG, Manchester United, RB Leipzig och Istanbul Basaksehir gör upp och här ska vi syna de två förstnämnda. PSG har tuffat igång rejält i ligaspelet efter den mörka starten och är nu uppe i fem raka segrar. Här saknas dock värdarna en drös spelare, däribland Draxler, Marquinhos, Bernat, Verratti och Paredes. Man United har också ett par namn på frånvarolistan, men med spelare som Martial, Rashford och Fernandes tillgängliga ska dock engelsmännen kunna stå upp bra här. Plocka med alla tecken.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Lazio - Dortmund 2
Målglatt möte är att vänta i Rom. Lazio har inlett Serie A på svagt manér och kommer från en 0-3-torsk i helgen mot Sampdoria. Där saknades dock fjolårets skyttekung Ciro Immobile, men här är anfallaren tillbaka. Med Immobile på topp är Lazio alltid att räkna med. Tufft motstånd väntar italienarna nu då det är Borussia Dortmund som kommer på besök. BVB slog Hoffenheim i helgen efter att Marco Reus avgjort med dryga kvarten kvar. Lyckas Reus hålla sig skadefri en längre period höjer han nivån hos gästerna avsevärt. I ett förmodat öppet möte gör sig gaffeln utmärkt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Chelsea - Sevilla 2
Chelsea såg ut att gå mot en efterlängtad trepoängare i helgen mot Southampton. Tillfällige förstaslipsen Kepa ville dock annorlunda då han först skänkte bort reduceringen till 2-3 och sedan agerade tveksamt vid The Saints kvitteringsmål till 3-3. Med frågetecken för Mendy kan det vara så att Lampard tvingas ställa Kepa mellan stolparna även här. Sevilla är i grund och botten minst lika bra som Chelsea och här får Londonlaget se upp. Andalusierna är livsfarliga i sina omställningar och kan mycket väl få med sig poäng härifrån. X2.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Barcelona - Ferencváros 1
Kupongens absolut mest odiskutabla spik härnäst när Barcelona tar emot Ferencváros. Katalanerna är ett uppretat gäng efter helgens förlust mot Getafe där dessutom Ronald Koeman var i hetluften. Tränaren var inblandad i en het ordväxling med Allan Nyom där ett par väl valda ord sades. Nu är det dock tid att lägga förlusten och allt som hörde till den åt sidan för Barca. Ferencváros är ett gäng som värdarna ska städa av utan vidare och så kommer också att bli fallet. Ungrarna gjorde det extremt bra som tog sig hit, men i premiären blir det torsk med åtminstone ett par bollar. Given etta.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Rennes - Krasnodar 1
Rennes gör det strålande i Ligue 1 och ser ut att kunna upprepa fjolårets succé i den inhemska ligan. Senast kommer den gamla svenskkolonin från 1-1 mot Dijon och även om det i sig är ett skralt resultat ska det sägas att varken Da Silva eller N’Zonzi fanns med då. Duon är dock med här och då ska värdarna gälla som klara favoriter. Krasnodar trivs betydligt bättre hemma i Ryssland än utanför moderlandet och är dessutom utan Viktor Claesson. Svensken linkade av skadad i helgens ligaseger mot Rubin Kazan och får därmed följa sina kumpaner från tv-soffan. Stannar ettan under 50 procent är det en fin värdespik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. RB Leipzig - Istanbul Basaksehir 1
RB Leipzig skrällde sig hela vägen till semifinal i fjolårets upplaga av Champions League. Sedan dess har bland andra Timo Werner lämnat för Chelsea, men tyskarna har ändå klass i truppen i form av bland andra Upamecano, Olmo och Forsberg. Två spelare som saknas här är dock Laimer och Sabitzer och det är tunga tapp för läsklaget. Istanbul Basaksehir ska normalt inte ha mycket att säga till om här, men med lite tur och en stark defensiv insats är det inte omöjligt att gästerna roffar åt sig en pinne. Gardera den solklara favoritettan med rensarkrysset.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Coventry - Swansea X
Vidare till The Championship där Coventry fått en tuff inledning sett till antalet poäng de tagit. Fyra pinnar av femton möjliga är givetvis färre än vad värdarna hoppats på, men prestationerna har det inte varit något större fel på. Kan Mange Hedmans gamla gäng komma upp i samma nivå här är mycket vunnet. Swansea har inlett desto bättre, men helgens förlust mot Huddersfield visade att Svanarna alltjämt är ett ojämnt gäng. Försvarslinjen är försvagad sedan bland andra Rodon och van der Hoorn försvunnit och här bör samtliga tecken vara tidiga.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Huddersfield - Derby 1
Som tidigare nämnts slog Huddersfield Swansea på bortaplan i lördags. Det var värdarnas andra seger på de tre senaste och därmed har The Terriers lyckats vända på trenden från den svaga inledningen. Står Huds för en liknande prestation här mot formsvaga Derby ska de ses med god poängchans. Gästerna är ett av ligans sämsta lag för stunden och är dessutom rejält skadedrabbade. Rooney, Waghorn, Bielik och Sibley ryktas samtliga missa den här kampen. 1X är med det sagt ett stabilt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Barcelona
Barca får en enkel inledning på Champions League-äventyret. Ferencváros har inte mycket att sätta emot de katalanska jättarna och här tar Messi en tidig ledning i skytteligaracet.


Varningens finger!


Manchester United
Både PSG och United saknar en hel del spelare till det här mötet. Engelsmännen har dock med sig Martial och Rashford med flera i offensiv riktning som kommer att ställa parisarna på prov när det vankas kontringar. Det kan räcka långt.


144 rader
1. PSG - Man United 1x2
2. Lazio - Dortmund 12
3. Chelsea - Sevilla x2
4. Barcelona - Ferencváros 1
5. Rennes - Krasnodar 1
6. RB Leipzig - Basaksehir 1x
7. Coventry - Swansea 1x2
8. Huddersfield - Derby 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto