Topptipset Tips Tisdag 23/3

Publicerad på 23 Mar 2021 - 07:33

Tipsexperten

Tipsexperten

23 Mar 2021 - 07:33

Landslagsveckan har satt de stora ligorna på paus. Misströsta dock ej, både Joey Barton och Jimmy Floyd Hasselbaink livar upp livet under Topptipsomgången. League One och League Two är i fokus, trevlig tisdag på er!

Spelstopp: 19.59

TOPPTIPSET TIPS 23/3

1. Blackpool - Peterborough 1
League One är först ut med mötet mellan Blackpool och Peterborough. Pool inledde säsongen svagt, men under 2021 har den starka truppen lyft sig. Nio raka fajter utan förlust finns i facit i skrivande stund och det blir något att bita i för Darren Fergusons, son till Sir Alex, Peterborough. Gästerna ligger alltjämt en bit före i ligan men trenden är oroande med blott en seger på de senaste fem. I lördagens match mot Rochdale hade The Posh flyt som kom undan med en pinne, 3-3-målet kom på straff i den 93:e minuten. Det är svårt att se Blackpool förlora på hemmagräset i nuläget, 1X blir bra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Bristol Rovers - Swindon 1
Bottenbatalj stundar på Memorial Stadium där Bristol får besök av ett av seriens absolut sämsta bortalag, Swindon. Innan vinsten mot Fleetwood stod gästerna på fyra raka förluster. The Rovers, där flåbusen Joey Barton basar, ska därmed ha goda chanser på tre poäng. Värdarna är vassa på hemmagräset, sett till de fem senaste matcherna här har laget plockat tio av femton möjliga poäng och får de igång den talangfulle målmannen Hanlan är mycket vunnet. Trolig etta till skapliga streck.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Burton - Shrewsbury 1
Från en tränarbjässe till en annan när Jimmy Floyd Hasselbainks Burton Albion kliver in i leken. Sedan det forne anfallsesset tog över laget i början av 2021 har kurvan pekat spikrakt uppåt, Burtons resultatrad över de 13 senaste matcherna lyder 9-1-3. Någon lätt match blir det dock inte mot Shrewsbury Town. Gästerna har inte toppat formen riktigt lika bra men de agerar alltjämt väldigt svårslaget med blott två torsk sedan januari. Ettan får sällskap av krysset.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Northampton - Oxford X
Ett lurigt möte väntar på Sixfields Stadium. Northampton Town återfinns på fel sida nedflyttningsstrecket, men bara med en poängs marginal och således är matchen mot ett ojämnt Oxford av största vikt. Gästerna parkerar betydligt högre upp i tabellen men det blandas och ges i prestationerna där framförallt anfallet är extremt nyckfullt. Tre av deras fem senaste matcher har The U’s lämnat mållösa, på resterande två har de pangat in fem mål. Återstår att se vilken sida Oxford vaknar på i Northampton under tisdagen. Helgardera.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Colchester - Tranmere 2
Bottenlaget Colchester tar emot topplaget Tranmere i League Two. Gästerna har gjort en fin säsong och trots att de gick på grund i finalen av EFL Trophy mot Sunderland nyligen så tuggar laget på. Den gångna helgen besegrades playoff-jagande Exeter med 2-1 och även om båda målen gjordes från straffpunkten var det inget fel på insatsen. Colchester har inte imponerat lika mycket, men det bör nämnas att försvaret är stabilt med två nollor på de senaste tre matcherna. 0-0 är nog det bästa värdarna kan hoppas på här. X2 är att betrakta som en helgardering trots viss överstreckning.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Oldham - Exeter 1
Exeter gick som ovan nämnts på pumpen mot Tranmere senast vilket var deras andra raka förlust. En del frågetecken finns kring lagets förmåga att lösa en playoff-plats och frågan är om några av dessa rätas ut till utropstecken på Boundary Park, där gästerna blir på tok för hårt streckade. Oldham är ett i grunden stabilt mittengäng och även om det blivit något oavgjort resultat för mycket på senare tid är grundkapaciteten fortsatt hög. Det visade sig inte minst i höstens vändande möte som Oldham vann med 2-1. Ta höjd för ett liknande resultat och skrällen även här. Alla tecken, tack.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Scunthorpe - Bradford 2
Kryssglada Scunthorpe har hamnat i ett liknande läge som Oldham ovan. Någon överhängande risk för att dras in i nedflyttningsstriden finns inte, men fyra gånger 1-1 och en förlust därtill på de fem senaste försöken är ändå något oroande. Bradford är i klart bättre slag och eftersom både Exeter och Newport tappat formen kring sjätteplatsen finns alltjämt en liten chans att nå playoff. När både form, kvalité och motivation talar för bortalaget räcker halvgarderingen till höger långt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Southend - Walsall 2
Southend United ligger pyrt till. Försvaret läcker en hel del men det stora problemet ligger i anfallsspelet, där de är klart sämst i klassen. Blott 22 mål på 36 matcher (varav 2 på de senaste 7) har mäktats med och det förvånar således föga när man synar tabellen och finner laget på näst sista plats, sju poäng från säker mark. Walsall är inte lika illa ute, bortaspelet håller en hög nivå och sett över hela säsongen har de bara kammat noll vid fyra tillfällen på resande fot. Southend är sämre på allt, fin värdespik till höger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp!
Walsall
Southend är i uselt slag, på eget gräs har de inte vunnit sedan januari månad. Bortastarka Walsall är ett bättre lag och bör kunna dra nytta av detta. Till rådande streck är tvåan en fin spik.

Varningens finger!
Oldham
Oldham är ett kompetent lag. När ett Exeter på dekis kommer på besök ska värdarna ha betydligt bättre chans än strecken gör gällande. Ettan måste med!

144 rader
1. Blackpool - Peterborough 1x
2. Bristol Rovers - Swindon 1
3. Burton - Shrewsbury 1x
4. Northampton - Oxford 1x2
5. Colchester - Tranmere x2
6. Oldham - Exeter 1x2
7. Scunthorpe - Bradford x2
8. Southend - Walsall 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto