Topptipset Tips Tisdag 24/8

Publicerad på 23 Aug 2021 - 20:07

Tipsexperten

Tipsexperten

23 Aug 2021 - 20:07

Tisdagens Topptips tar återigen sikte på Champions League-kvalet. Returer ska spelas och förutom matchen mellan PSV och Benfica tittar vi såklart med spänning på Malmö som åter ska in i elden mot Ludogorets. Dagen till är finns 250 000 kronor extra att spela om, häng med på analysen nedan!

250 000 kr/extra i potten ikväll! Gå med i vårt succélag!
Köp din andel till vårt Topptipset-system – 100 kr/andelen! KLICKA HÄR!

Spelstopp: 20:441. Ludogorets - Malmö FF 1
Efter 2-0 förra veckan har Malmö FF skaffat sig ett strålande läge att avancera till gruppselet av Champions League. Birmancevic och Bergets kassar gör att de ljusblå har råd att förlora denna match med uddamålet och ändå ta sig vidare. Inga dåliga papper att ha med sig in på Ludogorets Arena i Razgrad där värdarna normalt sett är starka både resultat- och spelmässigt. Under tisdagen är en anstormning att vänta redan från första spark och en matchbild där MFF tvingas backa hem för att försvara sin sammanlagda ledning är inte svår att se. Malmö rider förhoppningsvis ut stormen sett till dubbelmötet, men i matchen som sådan ska en understreckad vänstersida ges högsta prio. 1X.

2. PSV Eindhoven - Benfica 1
Benfica vann som väntat det vändande mötet i Portugal. Efter ledning med 2-0 i halvtid såg Örnarna ut att kunna döda hela dubbelmötet direkt men en sen reducering av PSV:s Gakpos gör att liket lever i allra högsta grad. I Eindhoven trivs hemmalaget ypperligt, både Midtjylland (3-0) och Galatasaray (5-1) har fått smaka tulpan här och även om Benfica under Jorge Jesus är en klass bättre än bägge två så kommer gästerna sättas på prov av Götze och gubbarna. Ettan är ett måste, tillsammans med krysset är vi framme.

3. Ferencváros - Young Boys 1
Ferencváros både kunde och borde fått mer sig mer från mötet i Schweiz. Ungrarna fick spela med en man mer på banan i över en timme men kunde ändå inte undvika förlust (2-3). Underläget är dock inte så stort att det inte går att vända på den egna mattan, där Ferenc har en hätsk publik bakom sig. I den senaste rundan av kvalspelet fick Slavia Prague pisk med klara 2-0 på detta gräs och Young Boys, utan avstängde försvarkuggen Hefti, kommer få slita för att hålla liv i avancemanget. Känslan är att detta kan svänga åt båda håll och då passar alla tecken bäst.

4. Watford - Crystal Palace 1
Över till Storbritannien där Ligacupen tar vid med ett förmodat målsnålt möte. Palace har ännu inte hittat nät den här säsongen och det känns faktiskt knappt som att laget varit över på offensiv planhalva. Det ser inte jätteljust ut under tisdagen heller då lagkaptenen och härföraren Luka Milivojevic är out på grund av personliga skäl. Värdarna har inlett säsongen klart kompetent där Sema och gänget imponerade stort i segern mot Villa i ligapremiären. Mot Brighton senast blev det lite tuffare emot, men värdarna har visat upp både mer speed och tyngd än Palace hittills och ska gälla som favorit. 1X känns tryggt.

5. Nottingham - Wolverhampton X
Nottingham har inlett säsongen uruselt. Om detta råder inga tvivel efter fyra förluster på fyra omgångar i The Championship. I Ligacupen mot Wolverhampton slipper de dock press och det kan mycket väl vara det som behövs för att vända trenden. Värdarnas trupp håller trots allt en ganska bra nivå. Det skadar inte heller att Wolves startat säsongen med två raka torsk samt noll gjorda mål en trappa upp. Gästerna kan dessutom tänkas rotera för att inte slita för hårt på en sådan som den mirakulöst rehabiliterade Raul Jimenéz. Tvåan är långt ifrån given och garderas rakt över i jakt på utdelning.

6. Birmingham - Fulham 2
Birminghams säsongsinledning har varit lite märklig. Senast löste de visserligen en fin seger mot Luton men på de tre omgångarna dessförinnan har de bara lyckats göra ett mål. I Ligacupen mot Fulham stöter de på riktigt tuff patrull. Målmannen Mitrovic och hans män har fått en flygande start och med nio mål på de tre senaste matcherna leder laget The Championship fullt välförtjänt framför en klubb som Bournemouth. På St Andrew’s gäller gästerna som favorit och tvåan kan gott singlas.

7. Blackpool - Sunderland 1
The Championship-nykomlingen Blackpool har hittat tillbaka till sina vinnande vägar från förr. I den senaste omgången krigade de till sig ett kryss mot topplaget Bournemouth och när de nu stöter på sin seriekombattant från i fjol ska chanserna att avancera i Ligacupen vara mycket goda. Dokusåpasällskapet Sunderland kommer inte riktigt loss och trots den enorma potentialen har miljärdärssonen Kyril Louis Dreyfus inte fått fart på bygget. Fördel hemmalaget, 1X blir bra.

8. Cardiff - Brighton 2
Cardiff har tappat sina två kanske viktigaste spelare inför den här säsongen och klubben går högst troligt ett jobbigt år tillmötes. Harry Wilson och Sol Bamba lämnar stora hål efter sig i både offensiv och defensiv riktning. Det kommer märkas när Potters frejdiga Brighton kommer på besök. Gästerna spelar en fotboll som få andra lag i England kan matcha och resultaten blir bara bättre och bättre i takt med att truppen uppgraderas. En viss rotation är inte otänkbar hos gästerna, men grundspelet är tillräckligt bra för de ska vinna oavsett. Tvåa.

Kupongens kassaskåp
Brighton
På en lurig lapp är Brighton en trygg hamn. Gästerna imponerar med sitt spel och mot ett tunt Cardiff ska de vara numret större. Tvåa!

Varningens finger!
Ferencváros
Det ungerska mästarlaget är urstarka hemma på Groupama Stadium. Här har de allt att spela för och räkna med att de med publikens stöd kommer störa Young Boys ordentligt. Ettan måste med.

250 000 kr/extra i potten ikväll! Gå med i vårt succélag!
Köp din andel till vårt Topptipset-system – 100 kr/andelen! KLICKA HÄR!144 rader
1. Ludogorets - Malmö FF 1x
2. PSV Eindhoven - Benfica 1x
3. Ferencváros - Young Boys 1x2
4. Watford - Crystal Palace 1x
5. Nottingham - Wolves 1x2
6. Birmingham - Fulham 2
7. Blackpool - Sunderland 1x
8. Cardiff - Brighton 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto