Topptipset Tips Tisdag 27/10

Publicerad på 26 Okt 2020 - 18:57

Tipsexperten

Tipsexperten

26 Okt 2020 - 18:57

Tisdagens Topptips innehåller precis som måndagens 250 000 kronor extra att kriga om. Sex sprakande matcher i Champions League dominerar kupongen som sedan går i mål via två fajter i The Championship. Vi sparkar igång äventyret direkt!

Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 27/10


1. Atlético Madrid - Red Bull Salzburg 1
Atlético Madrid fick en hemsk start på äventyret i Champions League då resan till München innebar ett rungande 0-4-nederlag mot Bayern. Förlusten i sig var inte mycket att säga om och lita på att Simeones mannar inte kommer släppa till lika många chanser när tyskarna reser till Spanien senare i år. Nu stundar dock en enklare uppgift då Red Bull Salzburg kommer på besök. Österrikarna fick bara 2-2 mot Lokomotiv Moskva och är ruskigt beroende av att Szoboszlai och Daka har en bra dag i de offensiva leden. Här kommer dock duon plockas ner på jorden. Atlético vinner detta relativt enkelt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Atalanta - Ajax 1
Mål och åter mål är att vänta i Bergamo. Atalanta körde över Midtjylland med 4-0 i den första omgången och har också öppnat Serie A i målglad stil. Torsken senast mot Sampdoria (1-3) kommer bara innebära att Gasperinis mannar kommer extra laddade till den här uppgiften. Ajax förlorade å sin sida knappt mot Liverpool med 0-1, men helgens ligauppgift var en minst sagt motsatt historia. Hela 13-0 mot VVV Venlo var ord och inga visor, men med det sagt kommer det inte att gå lika lätt här. Om Ajax kommer ut och försöker mäta sig offensivt med italienarna blir det torsk. Ettan spikas hela vägen upp till 55 procent.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Liverpool - Midtjylland 1
Anfield härnäst där Liverpool ser darriga ut. Att sakna van Dijk och Thiago är såklart inte lätt, men Klopps mannar har haft förtvivlat svårt med balansen i laget sedan den nämnda duon tvingats stå till sidan. Vinsterna mot Ajax (1-0) och Sheffield United (2-1) har inte alls övertygat och här ska gästande Midtjylland trots allt ses med liten poängchans. Danskarna har i sina bästa stunder ett ramstarkt försvar och kan Cajuste och company lyckas peta in en boll här är det inte omöjligt att en poäng följer med hem till pölseland. 1X.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Marseille - Manchester City 2
Skadeproblematiken slutar aldrig förfölja Manchester City. Sergio Agüero hade nyss kommit tillbaka från skada, men i helgens 1-1-match mot West Ham var oturen framme igen. Argentinaren lär med största sannolikhet missa den här kampen, men lyckligtvis för The Citizens ser Kevin De Bruyne ut att kunna starta. Sterling lär få platsen i det centrala anfallet och det är trots allt inte fy skam för gästerna. Marseille har en hög högstanivå, men Villas-Boas mannar är för ojämna för att kunna hota hela vägen här. Med låset till höger sitter vi tryggt i båten.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Porto - Olympiakos 1
Olympiakos sitter i förarsätet vad gäller racet om andraplatsen bakom Manchester City efter 1-0-segern mot Marseille. Grekerna slog till en bit in på tilläggstiden i den andra halvleken och det är en seger som kan betyda väldigt mycket när gruppen ska summeras. Borta mot Porto får dock Pireus-gänget finna sig i att slå ur underläge. De blåvita stod upp bra mot Manchester City och i laget finns massvis med rutin från Champions League-spel. Pepe, Oliveira och Marega är en stark centrallinje där den sistnämnda mycket väl kan bli tungan på vågen här. Strecka från vänster.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Mönchengladbach - Real Madrid X
Kupongens trevligaste skrälläge hittas på Borussia-Park. Real Madrid har i vanlig ordning inlett säsongen sömnigt och även om segern i helgens El Clásico var stark finns betydligt fler orosmoln för Zidane och gänget. Förlusterna mot Cádiz och framför allt mot Shakhtar Donetsk var generalusla insatser och här kommer det inte att bli en enkel afton för Marängerna. Mönchengladbach besitter en ruskigt hög nivå med lirare som Pléa, Thuram, Neuhaus och Elvedi och poängen mot Inter (2-2) var absolut inte oförtjänt. Plocka med alla tecken och jobba ännu en förlust för spanjorerna!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Brentford - Norwich 1
Över till de brittiska öarna och The Championship. Pontus Jansson fick på grund av en skada stå över Brentfords ligamatch mot Stoke i helgen. The Bees föll då ihop och låg under med 0-3 efter att dryga timmen var spelad, men även om Forss hoppade in och reducerade två gånger kom Londonlaget aldrig ikapp. Nu gäller det att studsa tillbaka då Norwich kommer på besök. Kanariefåglarna har plockat tre raka segrar, men i samtliga av de har prestationerna inte motsvarat poängutdelningen. En reaktion ligger i luften och den kan mycket väl komma här. Vänstersidan agerar lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Swansea - Stoke X
Kupongens sista fajt är en oviss sådan som hämtas från Liberty Stadium i Wales. De båda tolvpoängarna Swansea och Stoke har haft i det närmaste identiska starter på säsongen där dock gästerna kommer från den mest imponerande insatsen i helgen. Brentford slogs tillbaka på hemmagräs med 3-2, men trots det går det inte att lita på The Potters. Swansea besitter definitivt kunnande nog för att störa de rödvita i den egna borgen och då den här kampen kan sluta precis hur som helst bör det inte sparas på några garderingar.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Atlético Madrid
Efter den hemska starten är nu Atlético ute efter revansch. Mot ett klart svagare Red Bull Salzburg lär de rödvita spanjorerna studsa tillbaka utan några större problem. Ettan är ruggigt stark.


Varningens finger!


Borussia Mönchengladbach
Mönchengladbach visade mot Inter att de kan stå upp mot kvalificerat motstånd. Real har inte vaknat till liv än så länge och kan definitivt få problem även i Tyskland. Vänstersidan rensar fint.


144 rader
1. A.Madrid - Salzburg 1
2. Atalanta - Ajax 1
3. Liverpool - Midtjylland 1x
4. Marseille - Man City x2
5. Porto - Olympiakos 1x
6. M-gladbach - R.Madrid 1x2
7. Brentford - Norwich 1x
8. Swansea - Stoke 1x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto