Topptipset Tips Tisdag 29/6

Publicerad på 29 Jun 2021 - 09:13

Tipsexperten

Tipsexperten

29 Jun 2021 - 09:13

Tisdagens Topptips lockar. 500 loppor extra läggs till lappen som bland annat bjuder på Sverige mot Ukraina och Deutschland, Deutschland mot England. En svår bong på många sätt, men målet är enkelt. Mot 8 rätt!

500 000 kr extra i potten!
Gå med i vårt succélag – Köp en andel till vårt Topptipset-system (1 spik resten 1x2) för 100 kr! KLICKA HÄR!

Spelstopp: 17:59



1. Sverige - Ukraina 2
Sverige ordnade slutligen förstaplatsen i Grupp E men i ärlighetens namn lämnade Janne Anderssons gäng mycket att önska rent spelmässigt. Tack vare ett solitt försvarsspel lyckades Blågult att gå obesegrade och får således ett förmånligt motstånd i åttondelsfinalen. Med det sagt har Ukraina ett högt kunnande och i formstarke Roman Yaremchuk har Andriy Shevchenko en potentiell matchvinnare. Får vi inte se ett mer bolltryggt svenskt landslag så blir detta vidöppet. Spelvärdet åt öst lockar således och ska synas snarast.

2. England - Tyskland X
Två heta finalkandidater gör upp på Wembley Stadium där England har fördel av hemmaplan. Något som får oddssättarna att luta åt rödvitt avancemang. Bristen på framgångar i landslagssammanhang är något som har skapat hjärnspöken hos britterna under en längre period där pressen utifrån är enorm. Kvalitetsmässigt kan “The Three Lions” onekligen mäta sig med tyskarna men sett till meriter lutar det kraftigt åt Die Mannschafts favör. Joachim Löws mannar visade även en ruskigt hög kapacitet i mötet mot Portugal tidigare under turneringen och når Tyskland samma nivå här torde det räcka till avancemang. X2 faller oss i smaken.

3. Trosa Vagnhärad - Arameisk-Syrianska 2
Trosa Vagnhärad har haft en kämpig start i Division 2 Södra Svealand. De två matcherna mot jumbon Tyresö har visserligen gett sex välbehövliga poäng, men 2-1 från senast imponerar knappas och när motståndet nu blir tuffare kommer värdarna få jobbigt att ta poäng. Arameisk-Syrianska genrepade med en 6-0-seger mot Fanna BK i Svenska Cupen i helgen och ser ut att vara i sedvanligt god form lagom till beach 2021. Når de en liknande nivå nu är tvåan en vettig värdespik.

4. Confianca - Coritiba 1
Brasilianska Série B tar över med ett smålurigt möte. Nyligen nedflyttade Coritiba har inlett säsongen skapligt men har fortsatt stora bekymmer med att göra mål. På sex omgångar finns bara sju kassar noterade och det är ett målsnitt som inte ger någon topplacering på sikt. Även i närtid kan gästernas trubbiga anfall skapa problem. Conficiana har två raka nollor i ryggen och laget är duktigt på att stänga ytorna bakom spjutspetsen Neto Berola, som är värdföreningens stora hot framåt med sina fyra gjorda mål hittills. En förväntad matchbild där fjolårets Série A-lag håller bollen på handbollsmanér bör passa ett kontringsstarkt Confianca bra. Strecka från vänster.

500 000 kr extra i potten!
Gå med i vårt succélag – Köp en andel till vårt Topptipset-system för 100 kr! KLICKA HÄR!

5. CRB AL - Náutico 1
Kustderby från Maceió, Brasilien nära Sydamerikas östra spets. Clube de Regatas Brasil har agerat förtroendeingivande på den egna mattan där de plockat sju poäng av nio möjliga poäng hittills och när Náutico kommer på besök ska värdarna hållas högt återigen. Gästerna har inlett säsongen klart över förväntan men de senaste två oavgjorda matcherna mot bottenlagen Remo respektive Londrina visar att de har en bit kvar. Motsvarande möte i fjol vann CRB med 2-1 och med allt värde till vänster hoppas vi på samma utfall nu. Värdespik!

6. Remo - Sampaio Correa X
Nykomlingen Remo har börjat bakifrån. “Lejonen” har hållit nollan i tre av sex matcher hittills och av dessa har de bara förlorat en. Ett starkt facit utan tvekan, och något att bita i för Sampaio Correa som ännu inte vunnit på bortagräs den här säsongen. Gästerna har tagit samtliga tre trepoängare på egen matta och ser man till målskörden är det inte svårt att förstå varför. Inte ett enda mål (!) har gjorts utanför egen borg. 1X är att betrakta som en helgardering och strecken gör inte saken sämre.

7. Hudiksvalls FF - Piteå X
En oviss kamp från Division 1 Norra stundar i Svealand. Hudiksvall har höjt sig efter en seg start och står obesegrade i tre raka fajter inför detta möte, men här kan det gå hur som helst. Piteå har två raka segrar i hand och siktar uppåt. På främmande mark har de dock haft problem, där en tursam bortaviktoria mot Haninge är enda triumfen hittills. Ett jämnt mittenmöte stundar och sällan har helgaredingen lockat mer. 1X2.

8. Tromsö - Kristiansund 1
Nykomlingen Tromsö har studsat tillbaka snabbt och det är ett lag som hör hemma i högstadivisionen. Det visade man mot starka Molde i premiären och det lär man visa igen mot Kristiansund. Gästerna har ett par poäng fler på kontot men på Alfheim Stadion blir det tufft. Kristiansund har svårt att hitta nät och den långa resan, dryga 100 mil, lär knappast förbättra spetsen som i snitt genererar färre än ett mål per match. Senaste gången dessa lag möttes (2019) i Nordnorge vann Tromsö med 5-0 och även om det knappast blir samma stor siffror nu ska 1X räcka långt.

Kupongens kassaskåp
Arameisk-Syrianska
Något kassaskåp är svårt att hitta på tisdagens Topptips, men Syrianska är ett bättre tecken än de flesta. Trosa har startat säsongen svagt och imponerade inte alls mot jumbon senast. Bra tvåa.

Varningens finger!
Ukraina
Tvåan är ett nödvändigt ont. Janne Anderssons gäng får givetvis mycket kärlek hemma i stugorna, men här gäller det att hålla huvudet kallt. Ukraina är ett kompetent lag och till dessa streck måste Shevchenkos mannar med på kupongen.



144 rader
1. Sverige - Ukraina 1x2
2. England - Tyskland x2
3. Trosa - Arameisk-Syr. 2
4. Confianca - Coritiba 1x
5. CRB AL - Náutico 1
6. Remo - Sampaio Corr. 1x
7. Hudiksvall - Piteå 1x2
8. Tromsö - Kristiansund 1x

Gå med i vårt succélag – Köp en andel till vårt Topptipset-system (1 spik resten 1x2!) för 100 kr! KLICKA HÄR!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto