Topptipset Tips Tisdag 29/9

Publicerad på 28 Sep 2020 - 22:04

Tipsexperten

Tipsexperten

28 Sep 2020 - 22:04

Veckan rullar vidare och tisdagens Topptips innebär att det är dags för Champions League att ta plats på kupongen igen. Nu ska agnarna sållas från vetet i Mästarturneringen och förutom bidrag därifrån hämtas även kamper från England, Spanien, Irland och Brasilien. Siktet är som brukligt inställt på åtta rätt!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 29/9


1. Tottenham - Chelsea 2
Åttondelsfinal i Engelska Ligacupen! Chelseas första halvlek mot West Bromwich i lördags var en stilstudie i uselhet och Frank Lampard var allt annat än nöjd på bänken. The Blues fick mer fart i spelet när Callum Hudson-Odoi kom in efter pausvilan och då han hittills fått sparsamt med speltid i ligan lär han starta här. Det lär också lirare som Giroud och Barkley göra och även José Mourinho väntas göra stora ändringar i sitt Tottenham. Spurs fick bara 1-1 mot Newcastle trots stor dominans i söndags och då det väntar ny Europamatch redan på torsdag kommer den här fajten i kläm för värdarna. Värdet på tvåan ser ut att bli tilltalande och då är det inte läge att tänka två gånger.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Real Sociedad - Valencia 1
Real Sociedad stod för en fin prestation när de betvingade Elche med 3-0. David Silva visade varför han är värvad som Martin Ödegaards ersättare och det enda som egentligen fattades baskerna var nätrassel från Alexander Isak. Nya chanser till mål för svensken ges dock här när krisande Valencia kommer på besök. Los Che är rejält brandskattade sedan flera tongivande spelare lämnat under transferfönstret. Inga ersättare har plockats in och det är faktiskt troligt att Fladdermössen kommer tillhöra den nedre halvan i år. 1X är att betrakta som heltäckt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Getafe - Real Betis 1
Real Betis floppade grovt förra säsongen och landade till slut in på femtonde plats i tabellen. Det får naturligtvis inte hända igen och de grönvita har som tur är för deras del inlett nuvarande upplaga av La Liga på ett positivt sätt. Två segrar och en torsk lyder facit efter tre kamper, men tufft motstånd väntar nu på Alfonso Pérez. Getafe är ett fysiskt starkt lag med defensiven som signum och nollan är också intakt hos värdarna i två raka matcher. Det här blir det tuffaste testet hittills för Bordalás och gänget, men kommer de bara upp i nivå är poängmöjligheterna goda. 1X räcker.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Dynamo Kiev - Gent X
Över till returmötena i kvalet till Champions League. Gruppspelet närmar sig med stormsteg och nu återstår bara en enda match innan det är dags att höra hymnen igen. Dynamo Kiev har slagläge efter 2-1-segern i Belgien mot Gent, men det ska också sägas att ukrainarna fick god hjälp av en utvisning då. Elva mot elva stod belgarna upp nog så bra och när värdarna har råd att torska detta möte med 0-1 och ändå gå vidare är det helt tvunget med garderingar. Särskilt eftersom ettan ser ut att överstreckas.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Omonia Nicosia - Olympiakos X
Olympiakos levde upp till det enorma favoritskapet i det första mötet med Omonia Nicosia. Grekerna vann då med 2-0, men det satt ganska långt inne. Cyprioterna bjöd på oväntat hårt motstånd och här är det risk för underskattning från gästernas sida eftersom avancemanget i praktiken redan är klart. Värdarna kommer dock att sälja sig dyrt här och när tvåan får alldeles för stort förtroende är det läge att dra öronen åt sig. Måla tvärs över och jobba in skrällen till vänster.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Ferencváros - Molde 1
Det sista kvalmötet på den största europeiska scenen är också det som lever allra mest på förhand. 3-3 slutade det för en vecka sedan när Ferencváros och Molde drabbade samman på Aker Stadion. Norrmännen tryckte då på för en seger och hade också ett chansmässigt övertag. Det förvaltades dock inte och i Ungern lär det bli betydligt tuffare. Här har värdarna bland annat slagit Dinamo Zagreb, ett i grunden starkare gäng än Molde, och med Tokmac Nguen i toppform får Eikrem och company se upp. Låset till vänster är starkt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Sligo Rovers - Derry City 1
Vidare till Irland där ett mittenmöte ska tittas till på The Showgrounds. Sligo Rovers agerar värdförening och det har de gjort med den äran den senaste tiden. Fyra segrar på de fem senaste här är starka papper och i grund och botten håller också Sligo en något högre nivå än gästande Derry City. Besökarna är defensivt skickliga och den styrkan kommer också vara tillräcklig för att klara nytt kontrakt. På bortagräs trivs dock inte Derry särskilt bra då de bara vunnit en av totalt sex resor hittills. Det blir ingen ändring på det här. Ettan singlas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Parana - Chapecoense 1
Kupongen avrundas i Brasilien där det vankas toppmöte i andraligan. Parana håller till i Curitiba och där har värdarna varit ruskigt svårslagna så här långt. Raden 4-1-1 vittnar om styrka och det här blir en tuff uppgift för Chapecoense. Gästerna är nykomlingar från Série A och siktar givetvis på ett direkt återtåg. Hemmaplan är dock en maktfaktor i Brasilien och även om de grönvita hoppas bryta den traditionen här är det svårt att se en bortaseger på förhand. 1X avslutar kalaset.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Chelsea
Tottenham har matchats hårt den senaste tiden och får här en Ligacupfajt som ligger illa i kalendern. Att den är mot Chelsea gör det inte enklare. Tvåan lämnas allena.


Varningens finger!


Omonia Nicosia
Olympiakos har här råd att slappna av då de vann det första mötet med 2-0. Omonia Nicosia stod dock upp väl då och kan mycket väl göra detsamma på det egna gräset. Vänstersidan måste med!


144 rader
1. Tottenham - Chelsea 2
2. Sociedad - Valencia 1x
3. Getafe - Real Betis 1x
4. Dynamo Kiev - Gent 1x2
5. Omonia Ni. - Olympiakos 1x2
6. Ferencváros - Molde 1x
7. Sligo Rovers - Derry City 1
8. Parana - Chapecoense 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto