Topptipset Tips Tisdag 30/3

Publicerad på 30 Mar 2021 - 08:59

Tipsexperten

Tipsexperten

30 Mar 2021 - 08:59

Tisdagens Topptips tuggar på i landslagens tecken. Både VM-kval för seniorer och
EM för juniorer tar plats innan goe, goe spanska Segundan kommer med solsken och två matcher därtill. Åtta rätt ligger under luppen. Vamos.

Spelstopp: 20.44

TOPPTIPSET TIPS 30/3

1. Montenegro - Norge 2
Ståle Solbakken har haft en knepig start på sejouren som norsk förbundskapten. Efter den givna segern mot Gibraltar förlorade norrmännen mot Turkiet med klara 0-3 och således är det redan kniven på strupen mot Montenegro. Montenegrinerna har agerat kompetent och är inte under samma press, efter två raka segrar är krysset mer än godkänt i denna “sexpoängsmatch” i jakten på VM. Norge har högsta klass på Håland och Ödegaard, men som lag sitter det inte riktigt ihop och även om grannlandet i väst ska gälla som favorit skadar det inte att gardera tvåan med kryss.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Wales - Tjeckien X
Jämn match att vänta i Wales dit Tjeckien kommer med råg i ryggen efter helgens match. Tjeckerna löste 1-1 mot kontinentens kvalkungar Belgien och detta utan storstjärnan Schick från start. Racet om andraplatsen är dock ännu i startblocken och känslan är att det är just de inbördes mötena mellan dessa båda, i stort sett jämnstarka, landslag som avgör. Om Bale har dagen är Wales att räkna med, men gästernas fina kollektiv går inte heller att räkna bort. Alla tecken, tack.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Slovakien - Ryssland 2
Marek Hamsik alé, alé. Den blåvite slovaken saknas i sitt hemland, detta har blivit uppenbart efter VM-kvalets två första fajter. Önationerna Cypern och Malta har båda två plockat välförtjänta poäng mot Slovakien och vinner de inte hemma mot Ryssland är deras kval i stort sett över innan det ens börjat. Någon lätt match blir det inte, när Moderlandet skickar långt på den allsmäktige anfallaren Dzyuba, i folkmun mest känd som “skithuset”, är det målchans mest varje gång. Tre mål på två matcher har bjässen baxat in hittills och när han är i den formen skulle det förvåna om ryssarna bommar poäng. X2 räcker.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Spanien U21 - Tjeckien U21 X
Spanien har startat U21-EM hyggligt rent resultatmässigt men även om laget toppar Grupp B på fyra poäng så ser de, precis som deras seniorer, långt ifrån oslagbara ut. Här får de klara sig utan sin bäste back, Barcelonas stjärnskott Oscar Mingueza, som blev utvisad senast och således ska Tjeckien tvivelsutan kunna ställa till besvär. Karel Krejcis killar har redan plockat poäng mot Italien under mästerskapet och till rådande streck gäller det att ta höjd för skrällen till höger och måla brett. Helgarderas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Italien U21 - Slovenien U21 1
Två matcher har spelats, fyra (!) röda kort har synats. Italienarna har varit på hugget hittills, men bara två poäng har bärgats och ska det bli fortsatt spel i turneringen får de nog se till att hålla sig på banan. Här fattas Del Prato, Rovella, Scamacca och framförallt Tonali italienarna och värdnationen Slovenien, som spelade 1-1 mot Tjeckien i lördags, ska därmed inte stå utan poängchans. Den överstreckade ettan garderas med kryss.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Ponferradina - Logronés X
Den spanska Segundan gör ännu ett bejublat gästspel på Svenska Spels kuponger. Två fajter av högsta vikt i kampen om uppflyttning ska spelas, först ut är mötet mellan Ponferradina och bottenlaget Logronés. På pappret ligger fördelen hos värdarna men formen, med fyra kryss på sina fem senaste matcher, gör att frågetecken bör resas. Försvarsspelet släpper igenom för mycket för att någon ska vara nöjd och ett kontraktsjagande Logronés, som plockade poäng mot Zaragoza senast, ska kunna ställa till med åtminstone måttliga besvär. Precis som ovan är det 1X som spelas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Rayo Vallecano - Sporting Gijón 1
Det finns en hel del kvalité i den spanska andradivisionen. Eftersom ligan rullar på även under landslagsuppehållet kan det dock innebära en del problem på sina håll. I Sporting inte minst, skyttekung Djurdjevic är iväg och härjar med Serbien och laget från Gijón har problem att göra mål som en följd. Senast fick man kriga för 0-0 mot bottenlaget Alcorcón, mest kända för att ha slagit ut Real Madrid ur cupen för ett antal år sedan, och även på Vallecas stöter de på patrull. Rayo är urstarka på det egna gräset och när förutsättningarna ser ut som de gör ska värdarna hållas högt. Ettan spelas till fina streck.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Solihull Moors - Wealdstone 1
Från en värld till en annan när den spanska solen byts mot källaren i England. National League, det vill säga den engelska femtedivisionen, avslutar bongen utan bang när Solihull Moors möter Wealdstone på Damson Park. Hemmasönerna går in i matchen som tydlig favorit, bägge gäng befinner sig förvisso på den nedre halvan av tabellen men det är ändå en viss kvalitétsskillnad. Försvarsmässigt är gästerna duktigt svaga, efter 28 omgångar har de släppt in hela 57 mål (23 fler än The Moors) och spel på bortabana är inte heller det lagets bästa gren. Två poäng på de elva senaste matcherna har hämtats hem, det blir knappast fler mot Solihull som trots två utvisningar besegrade Aldershot senast. Trolig etta.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp!
Vallecano
Vallecano stoltserar med Segundans kanske bästa anfallsspel och truppen är det knappast heller något fel på. Ett för tillfället tilltrubbat Gijón kommer få det tufft och till dessa streck är ettan en smaskig spik.

Varningens finger!
Tjeckien U21
Nej, den här upplagan av det spanska U21-landslaget imponerar inte något nämnvärt. Visst finns skickliga spelare att tillgå, men inte på samma nivå som tidigare. Tjeckerna är ett stabilt gäng som utan tvekan kan plocka poäng.

144 rader
1. Montenegro - Norge x2
2. Wales - Tjeckien 1x2
3. Slovakien - Ryssland x2
4. Spanien U21 - Tjeckien U21 1x2
5. Italien U21 - Slovenien U21 1x
6. Ponferradina - Logronés 1x
7. Vallecano - Sp. Gijón 1
8. Solihull M. - Wealdstone 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto