Topptipset Tips Tisdag 6/10

Publicerad på 5 Okt 2020 - 20:23

Tipsexperten

Tipsexperten

5 Okt 2020 - 20:23

Med ett landslagsuppehåll runt hörnet är det dags att gräva djupt i gärdsgårdsserierna för att knåpa ihop Topptipset denna tisdag. Åtta fajter från National League går dock inte av för hackor och här följer en noggrann analys för att nå åtta gröna bockar!


Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 6/10


1. Dagenham - Barnet 1
Kupongen tar sin början i London där ett huvudstadsderby ska gå av stapeln. Dagenham & Redbridge inledde årets äventyr i National League med att torska borta mot Halifax, men det var ändå inga siffror i närheten av Barnets premiär. Gästerna fick på näbben med hela 1-5 mot Eastleigh och det var siffror som speglade matchbilden väl. Känslan är att Barnet får det tufft även mot sin geografiska granne. 1X är att betrakta som heltäckt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Chesterfield - Hartlepool X
Chesterfield gör säsongens första match när Hartlepool kommer på besök till Proact Stadium. Värdarna löste kontraktet med nöd och näppe i fjol och siktar givetvis på att placera sig högre upp i tabellen i år. I den egna borgen är Chesterfield normalt bekväma, men mot ett av fjolårets bättre lag i serien spås ändå en jobbig afton för The Spireites. Hartlepool slog Aldershot med 2-1 i en jämn kamp där Rhys Oates hoppade in och avgjorde med drygt fem minuter kvar av matchklockan. Nu är det dock bortagräs det handlar om och även om visst favoritskap ska läggas på besökarna är det inte dumt att måla hela vägen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Solihull Moors - Wrexham 1
Solihull Moors hade en fin säsong i fjol då de slutade på en meriterande niondeplats. Den här upplagan av National League inleddes dock med torsk mot Woking, men när det nu vankas spel på Damson Park ska värdarna hållas som klara favoriter. Detta då Wrexham står för motståndet. Walesarna är i ropet då det florerar rykten om att skådespelaren Ryan Reynolds ska köpa klubben, men än så länge är inget klart på den fronten. Här får gästerna sikta in sig på att i första hand hålla tätt. Låset till vänster är taget.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Aldershot - Sutton United 1
Ett av kupongens absolut trevligaste skrällägen hittas på The Electrical Services Stadium. Aldershot såg helt okej ut trots att det blev förlust i premiären mot Hartlepool och här väntar en motståndare som The Shots trivts mot de senaste åren. Sutton United har inte vunnit på den här arenan någon gång sett till de fem senaste inbördes mötena och får tufft även under tisdagsaftonen. Trots det streckas tvåan upp enormt högt. När streckningen sticker iväg så pass mycket när det i grunden är två jämnstarka lag är det läge att dra öronen åt sig. Gå för värdet till vänster och skippa Sutton helt och hållet!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Bromley - Dover Athletic 1
Vi far tillbaka till London, men den här gången rör vi oss mot huvudstadens södra delar. Bromley var ett stabilt gäng på egen matta i fjol med poängplock i 14 av 19 matcher. Det är siffror som inte ska skojas bort och värdarna är fullt välförtjänta oddsfavoriter inför mötet med Dover. Streckningen talar dock för en betydligt jämnare kamp, men här är det läge att gå emot det som svenska folket tror. Dover förlorade förra säsongens motsvarande möte med 0-3 och så länge ettan håller sig under 50 procent är det en vettig spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Eastleigh - Torquay X
Återigen en fajt där streckningen blir helt skev. Eastleigh vann med klara 5-1 mot Barnet där det dock ska sägas att The Spitfires inte bjöds på något vidare motstånd. Det lär bli tuffare för värdarna nu när Torquay kommer på besök. The Gulls segrade även de, 1-0 mot starka Stockport, och ska inte alls känna sig slagna på förhand här. Kommer gästerna upp i samma nivå på Silverlake Stadium är en jämn kamp att vänta och när värdet blir extremt påtagligt till höger får inte den sidan utelämnas.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Stockport - Halifax 1
Stockport var nära att få kvala upp till League Two i fjol, men föll då på målsnöret. Snittpoängen från värdarnas sida var för låg mot övriga toppkonkurrenters. Den här säsongen siktar dock Manchesterlaget på att gå raka vägen upp. Torsken i premiären borta mot Torquay ska inte värderas in alltför mycket här när Halifax gästar. Besökarna trivdes inte alls på bortagräs under föregående säsong och förlorade bland annat här med hela 1-5 då. En ny hemmatriumf är högst trolig och ettan hamras in trots viss överstreckning.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Weymouth - Woking 2
Weymouth tog klivet upp till femtedivisionen i fjol efter att ha slagit Dartford på straffar i playoff-finalen. Värdarna har nu ett gediget jobb framför sig för att kunna etablera sig i National League, men premiären mot Altrincham gav åtminstone en poäng. Tuffare emot nu dock. Woking kommer från en fin skalp mot Solihull Moors och ska ses som det bättre laget här. Nykomlingar har dock en tendens att gå starkt i början av säsongen vilket gör att krysset sällskapar tvåan direkt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Stockport
Stockport var på vippen att nå playoff i fjol, men föll då på målsnöret. Den här säsongen är siktet inställt på direktuppflyttning och då ska Halifax besegras alla dagar i veckan. Värdarna fixar biffen!


Varningens finger!


Aldershot
Aldershot mot Sutton är ett på förhand helt jämnt möte. När då svenska folket streckar upp gästerna skyhögt är det helt nödvändigt att välja bort den ointressanta tvåan och istället gå för värdebomben till vänster!


144 rader
1. Dagenham - Barnet 1x
2. Chesterf. - Hartlepool 1x2
3. Solihull- Wrexham 1x
4. Aldershot - Sutton 1x
5. Bromley - Dover 1
6. Eastleigh - Torquay 1x2
7. Stockport - Halifax 1
8. Weymouth - Woking x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto