Topptipset Tips Tisdag 6/4

Publicerad på 5 Apr 2021 - 21:40

Tipsexperten

Tipsexperten

5 Apr 2021 - 21:40

Tisdagens Topptips tar fart i Champions Leagues kvartsfinalfas där dubbla kamper avhandlas. Finalreprisen från 2018 mellan Real Madrid och Liverpool är först ut, enmansshowen Erling Braut tar därefter över i Manchester innan The Championship, League Two och skotsk andraligaboll rundar av.

Spelstopp: 19:29

TOPPTIPSET TIPS 6/4

1. Real Madrid - Liverpool 2
Störst går först och redan på rad numero uno hittas tisdagens mäktigaste match, Real Madrid mot Liverpool. Madrid har inte imponerat under säsongen men det gamla gardet med Benzema, Modric, Ramos och Kroos har – helt utan taktik – på något sätt lyckats hålla liv i liket ändå. Den fina formen på senare tid kan dock i mångt och mycket tillskrivas mediokert motstånd och när svårighetsgraden höjs är känslan att marängerna kommer få det svårt, inte minst då el Capitano Sergio Ramos är out. Liverpool går all in på Champions League och Klopps mannar visade var skåpet skulle stå i helgens genrep mot Arsenal där de idkade spel mot ett mål. The Reds tydliga spelidé gör dem till favorit, X2 spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Manchester City - Dortmund 1
Big Braut Haaland mot Manchester City. Ett enmansband mot en fullfjädrad orkester. Räkna med att Peps korgossar vill sätta tonen direkt och stänger de ner norrmannen är matchen nog vunnen ganska tidigt. Med fyra mål mot Sevilla löste Erling ensam avancemanget åt tyskarna men här är de gulklädda ett nummer för små som lag. Terzic trupp är klart svagare än männen från Manchester och när De Bruyne, Sterling, Gündogan med flera rullar igång orkar Dortmunds svagaste lagdel, försvaret, inte med. Enkel etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Norwich - Huddersfield X
Ingen tisdag utan den engelska andradivisionen. Norwich har gett sig själva en strålande chans i The Championship. Party-Pukkis pojkar leder ligan och över en hel säsong har kvalitén i truppen lyst igenom. De gröngula har hela 15 (!) poäng tillgodo på Brentford, som är närmsta lag att hota om direktuppflyttning, och det är därmed inte konstigt att några procent saknats i prestationerna på senare tid. Två raka kryss finns i facit inför matchen mot Hudds, som tog en pinne mot just Brentford i lördags. Gästerna ska ha bra chanser att ta poäng även här, formen är på uppåtgående och Norwich har som sagt slagit av på tempot något. Helgardera och håll tummarna för högerskrällen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Brentford - Birmingham 1
Brentford har hackat lite på slutet och direktplatserna till Premier League har börjat glida dem ur händerna. Om de ska ha någon chans att rå på lagen ovanför behöver de vända trenden och vinna under tisdagen. Till det ska chanserna dock vara goda mot Birmingham, som haft skrämmande svårt på främmande mark den här säsongen. Endast en bortaseger på de sju senaste försöken finns i facit och med tanke på hur mycket bättre Thomas Franks trupp är jämfört med The Brummies dito känns hemmasegern väldigt trolig. Brentford tar sista chansen i uppflyttningsracet, etta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Carlisle - Scunthorpe 1
Scunthorpe har stått för en skaplig vår. Lagets många oavgjorda resultat (fyra av de senaste fem) gör att de inte har något med de mer framskjutna placeringarna att göra, men heller inte löper någon reell risk att åka ur. Bara äran kvar att spela för därmed, vilket gör att det är svårt att se en bortavinst mot ett högmotiverat Carlisle. Värdföreningen har med två raka segrar skaffat sig slagläge i kampen om playoffplatserna och känslan är att halvgarderingen till vänster är att betrakta som en helgardering. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Morecambe - Southend X
Lurigt möte i Morecambe där värdföreningen krigar för playoff medan Southend jagar nytt kontrakt. Det gäller emellertid att inte stirra sig blind på tabellplaceringarna, Southend är i fantastiskt slag, inte minst på bortagräset där de på sju matcher hållit fyra nollor och bara förlorat vid ett tillfälle. Ett smått otroligt facit för en nästjumbo. Morecambe är i hyfsat bra form även de men fredagens förlust mot Cambridge (1-2) var ett resultat som visar att de knappast är ospelbara. Till rådande streck är det inget snack – alla tecken, tack.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Ayr United - Dundee FC 2
Charlie Adam var den stora syndaren i Dundees match mot St. Johnstone i helgens cupmatch. Den förre Liverpoolspelaren brände straff i slutskedet och laget åkte följaktligen ur. Ett nederlag förstör dock ingen säsong och mot Ayr, som även de förlorade i cupen, ska tabelltrean med svensken Osman Sow som bäste målskytt ha goda chanser att studsa tillbaka. Dundee är ett i grunden klart bättre lag, X2 räcker.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Morton - Inverness 2
Inverness är precis som i fjol med och slåss om framskjutna placeringar i skotska The Championship. Inte undra på, laget är bäst i ligan vad gäller försvarsspel och med bulgaren Todorov på topp är de livsfarliga även framåt. Liknande adjektiv beskriver inte Morton lika bra, bottenlaget har gjort blott 19 mål på 22 omgångar och som lök på laxen har de bara vunnit fyra av elva matcher i egen borg den här säsongen. Inverness ska hållas högst, strecka från höger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Manchester City
Pep Guardiola har periodiserat säsongen perfekt. Manchester City är skadefria och i magisk form, det bådar inte gott för defensivt mycket svaga tyskar. De ljusblå gör processen kort.

Varningens finger!
Huddersfield
Norwich är mer eller mindre klara för Premier League och de har tappat några procent i prestationerna som en följd. Huddersfield ska kunna dra nytta av detta, laget visade fin form mot Brentford och till dessa streck måste tvåan med.

144 rader
1. Real Madrid - Liverpool x2
2. Man City - Dortmund 1
3. Norwich - Huddersfield 1x2
4. Brentford - Birmingham 1
5. Carlisle - Scunthorpe 1x2
6. Morecambe - Southend 1x
7. Ayr United - Dundee FC x2
8. Morton - Inverness x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto