Topptipset Tips Tisdag 9/2

Publicerad på 8 Feb 2021 - 22:19

Tipsexperten

Tipsexperten

8 Feb 2021 - 22:19

Tisdagens Topptips går all in från start. Juventus, Inter, Real Madrid och Manchester United är alla i farten innan lappen landar i den engelska andra- och tredjeligan. 250.000 kronor läggs till potten dagen till ära, häng med!

Spelstopp: 19:59

TOPPTIPSET TIPS 9/2

1. Juventus - Inter 2
Kupongens karamell hämtas från Turin där flötpuckens härförare bjuder på Coppa Italia-kamp nummer två av två mellan Juve och Inter. Den första slutade 2-1 till “Den gamla damen” efter dubbla kassar av Cristiano vilket innebär att de svartvita klarar sig vidare med både en 0-1-förlust samt ett oavgjort resultat. Viss risk för passivitet finns således och det är något som kan få firma Lukaku/Martinez att frodas. Inter har inget Europaspel att tänka på och kommer lägga allt krut här, mot ett hemmagäng som inte behöver anfalla. X2 räcker långt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Real Madrid - Getafe 2
Jumbon Huesca snodde sånär poäng mot Real Madrid i lördags. Madridmännen räddades som så ofta förr av två fasta situationer som efter lite stök och bök letade sig in i mål via Varane gånger två. I öppet spel såg det lika idéfattigt ut som vanligt och känslan är att det inte finns någon plan alls, varken offensivt eller defensivt. Skadeläget förbättrar knappast saken, hela högersidan är out, Hazard har dragit på sig ytterligare en skada och centralt i banan ser en nyopererad Ramos ut att missa minst två månader. I Getafe är det färre avbräck, den enda av vikt är Djené som är avstängd efter en otäck tackling på Ocampos i helgen, även om resultaten inte riktigt gått El Getas väg är de spelmässiga tendenserna trots allt på uppgång efter framförallt Aleñas intåg på mitten. Tvåan måste med, alla tecken smakar bäst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Manchester United - West Ham X
Det snackas om att United nu tappat ligatiteln till City, men i ärlighetens namn var det väl ingen som trodde att de skulle ta den från början? Att Solskjaer inte får ihop det när laget ska föra spelet är sedan gammalt, men mot Everton visade de upp en ännu mer oroväckande tendens – trots att United tog en tidig ledning, backade hem och fick kontra precis som de ville så kunde de inte hänga av Olsen & co som hämtade hem 3-3 på matchens sista hörna. I FA-cupmatchen mot West Ham finns chans att slicka såren, men det är lättare sagt än gjort. Souceks bedrövliga VAR-utvisning blev tack och lov hävd efter ytterligare trettiotalet vändor i videorummet och således har gästerna i stort sett fullt manskap att tillgå på Old Trafford. Ettan garderas med åtminstone kryss.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Sheffield Wednesday - Wycombe 1
The Championship bjuder på ett bottenmöte som Wycombe behöver vinna om det ska bli nytt kontrakt. Det är lättare sagt än gjort för seriens överlägset sämsta lag, vars försvar släpper alla över bron. Senaste bortamatchen släppte de in hela sju(!) mål och i nuläget saknas därför tolv pinnar till rätt sida strecket, upp till formstarka nästjumbon Sheffield fattas nio. Värdarna är, med resultatraden 5-1-2 på sina åtta senaste matcher, mitt inne i sin bästa period för säsongen där kvalitetsspelare som Windass, Rhodes och Paterson äntligen hittat rätt. Ettan är en sund spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Rotherham - Cardiff X
Cardiff har inte rosat någon vintermarknad, men efter 2-0 borta mot Bristol våras det en aning i Wales. Det gör det även i Rotherham som överraskat ordentligt efter jul. Med fyra segrar på sina senaste fem matcher har nykomlingen, tack vare ett kraftigt förbättrat och effektiviserat anfallsspel, lagt de djupaste delarna av träsket bakom sig. Några andra ambitioner än en mittenplacering finns dock inte hos något av lagen i nuläget och känslan är att de är ganska nöjda med oavgjort. Krysset först, ettan sen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Peterborough - Ipswich X
Vidare till League One där vi tar tempen på klassikerlagen Ipswich och Peterborough. Bägge herrskap är med och hugger på Playoff, i nuläget är det viss fördel hemmalaget men eftersom toppen i den engelska tredjedivisionen är så pass jämn och bred ska mittenplacerade Ipswich inte alls räknas bort. Sällskapet från Suffolk besegrade ett formstarkt Blackpool senast och även om värdarna får gälla som knapp favorit skadar det inte att gardera. 1X, tack.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Hull - Lincoln 2
Seriefinal stundar i League One där fjolårets The Championship-gäng Hull försöker hänga på Lincoln i toppen. Bägge lagen har det defensiva spelet att tacka för mycket och precis som i tabellen är det besökarna som är bäst i klassen, med Hull som god delad tvåa. Detta speglades även senaste gången lagen mätte svärd, i förra veckans Ligacupmöte krävdes det straffar för att fastställa att Lincoln var det bästa laget för kvällen. Vilket lag som drar det längsta strået under tisdagen återstår att se, men här är det inte läge att ta några risker. Helgardera.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Shrewsbury - Sunderland 2
Shrewsbury och Sunderland stänger kupongen med mötet från Montgomery Meadow Stadium. Netflix-männen går in i matchen som ganska klar favorit, vilket inte är så konstigt med tanke på lagets smått sensationella bortafacit. Endast en förlust på främmande mark har noterats den här säsongen och med tanke på hur värdarna agerat på senare tid är det inget som kommer förändras här. Shrewsbury vann visserligen mot Swindon senast efter att Chapman skickat in matchens enda mål, men dessförinnan hade de lämnat tre av fyra matcher både mål- och poänglösa. Sunderland är det bättre laget, trolig två avslutar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Sheffield Wednesday
Wycombe är i en bottenklass för sig i The Championship. Sheffield är på uppgång och sett till lagets allmänna kvalité är de numret större än jättejumbon. Etta.

Varningens finger!
Getafe
Real Madrid är ur slag och extremt skadedrabbat. Derbyt mot Getafe är en match som på förhand kan sluta hur som helst i nuläget och således måste den lågt streckade tvåan synas till varje pris.

144 rader
1. Juventus - Inter x2
2. Real Madrid - Getafe 1x2
3. Man United - West Ham 1x
4. Sheffield W - Wycombe 1
5. Rotherham - Cardiff 1x
6. Peterborough - Ipswich 1x
7. Hull - Lincoln 1x2
8. Shrewsbury - Sunderland 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto