Topptipset Tips Torsdag 1/4

Publicerad på 1 Apr 2021 - 07:52

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Apr 2021 - 07:52

Det är spridda skurar så det stänker om det på Skärtorsdagens Topptips. Svenska Cupen, damernas Champions League, Segunda División samt League One och League Two-fotboll från Skottland står på påskmenyn där vi dock ska påpeka att lottning avgör i den sistnämnda serien. Kupongen är dessutom laddad med 250.000 i extrapengar. Häng med i analysen!

Spelstopp: 18.59

TOPPTIPSET TIPS 1/4

1. Hammarby - Trelleborg X
Torsdagen rivstartar med kvartsfinalen från Svenska Cupen. Matchen mellan Hammarby och Trelleborg skulle egentligen spelats för flera veckor sedan, men då Coronaviruset brutit ut i Bajens trupp har den alltså flyttats fram. Den fysiska statusen på stockholmarna är således högst tveksam och här väntar tufft motstånd. Trelleborg har en trupp för att strida i toppen av Superettan där spelare som Kozica och Blomberg förstärkt skåningarna. Den duon hade inte gjort bort sig i Hammarby och när högersidan rensar fint väljer vi att måla tvärs över redan på mindre system. Det luktar skräll i Svedala!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Rosengård - Bayern München 2
Rosengård stod upp bra rent spelmässigt i det första mötet mot Bayern München. Tyskorna var dock dödligt effektiva inne i boxen och via 3-0 har gästerna i praktiken redan avgjort dubbelmötet. Rosengård behöver satsa allt och lite till framåt, men med skadebekymmer på viktiga Anna Anvegård ser svenskt avancemang mörkt ut. Bayern München kommer att få fina ytor att ställa om på och då är tyskorna inte roliga att tas med. Tvåan är en tillförlitlig spik på denna svåra kupong.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Mallorca - Leganés X
Mallorca har tappat stinget mot slutet och 1-4 i brakan mot Fuenlabrada var ett klockrent besked på att saker och ting inte står rätt till hos öborna. Ett par spelare saknas på grund av landslagsuppdrag och ettan är långt ifrån given när ett duktigt Leganés står på andra sidan. Gästerna är obesegrade i sina två senaste resor och ska kunna bjuda upp till dans även på Estadi de Son Moix. I december vann Mallorca en tät strid med 1-0, men vi tror på viss retroaktiv revansch för Leganés här. Spikkrysset är minst sagt ett lockande sådant i en förmodat tillknäppt historia.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Las Palmas - Lugo 2
Las Palmas lyckades inte bryta den ohyggligt långa derbyförbannelsen borta mot Tenerife. 1-1 var dock ett godkänt resultat, men att Kanariefåglarna ska lyckas blanda sig i striden om playoff-platser känns fortfarande avlägset. Lugo är inte heller i närheten av playoff, men gästerna befinner sig däremot farligt nära bottenträsket. Resultaten har inte gått med de vitröda under våren, men då de trots allt fortsätter att spela rätt fin fotboll ska de ses med godare poängchans på Kanarieöarna än vad strecken gör gällande. Ettan är ett tänkbart avslag med tanke på värdet till höger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Real Zaragoza - Cartagena 1
Forna storlaget Real Zaragoza upplever en mörk nutid. Kontraktet i Segunda División är ännu inte säkrat, något de med det sagt ska kunna ordna inom en inte alltför överskådlig framtid. Truppen är det inget fel på och då Martínez lyckats få viss fart på värdarna sedan hans intåg på tränarbänken ska Zaragoza ses med god chans mot ett beskedligt Cartagena. Gästerna har förvisso överlevnad att kriga för, men på resande fot rosar sällan Efesé marknaden. 1X räcker gott och väl på La Romareda.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. East Fife - Clyde 1
Vi vänder blickarna mot Skottland där kiltfantaserna får äran att ta kupongen i mål. Först ut är två bataljer från League One och vi inleder på Bayview Stadium. East Fife hör hemma på den arenan och precis som namnet vittnar finns utsikt över vattnet. Värdarna siktar dessutom högt i tabellen och då är Clyde ett passande motstånd. För drygt två veckor sedan fick gästerna stryk med 1-3 mot torsdagens opponenter, ett utfall vi tror kan upprepas även här. East Fife är erkänt starka i egen borg och 1X är att betrakta som en helgardering.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Dumbarton - Airdrie X
Jämnt och ovisst möte från West Dunbartonshire. Dumbarton visade moral och stort kunnande när de tog poäng mot serieledarna Falkirk senast, en prestation ska vägas in inför dusten med Airdrieonians. Gästerna är i grunden att anse som det något starkare gänget, men fjolårets tabelltrea reser inte hit med någon vidare form. Fyra raka tävlingsförluster är oroande siffror och värt att nämna är också att Dumbarton vann det senaste inbördes mötet med 2-0 på bortagräs. Alla tecken ska med!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Cowdenbeath - Albion 1
League Two-fajten mellan Cowdenbeath och Albion kommer att avgöras via lottning då matchen är framskjuten till lördag. Som brukligt när tombolan ska avgöra ödet gäller det att hålla koll på var värdet landar. Fördelningen lyder 8-4-4 vilket procentuellt översätts i 50-25-25. Håller sig ettan under 50 procent är det en potentiell spik, annars välkomnas garderingar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp!
Bayern München
Bayern visade klass i den sista tredjedelen senast och då Rosengård säkerligen lär satsa framåt i Malmö kommer tyskorna att få fina kontringslägen. Det utnyttjar de till fullo. Tvåan singlas.

Varningens finger!
Trelleborg
Många frågetecken råder hos Hammarby som inte kunnat träna ordentligt sedan Coronautbrottet. Trelleborg har kunnat slipa formen och här missar vi inte skrälläget i Svenska Cupen.

144 rader
1. Hammarby - Trelleborg 1x2
2. Rosengård - Bayern M. 2
3. Mallorca - Leganés x
4. Las Palmas - Lugo x2
5. Zaragoza - Cartagena 1x
6. East Fife - Clyde 1x
7. Dumbarton - Airdrie 1x2
8. Cowdenbeath - Albion 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto